EVET ARKADAŞLAR NERELERDESİNİZ LAYD,AYSİMA ,UMUNMA
Ben hala genetik sonuçlarımı bekliyorum aradım doktorumu daha sonuçlar gelmedi dedi.21 gün oldu bu kadar sürermi anlamadım.
Kürlere tam gaz devam ediyorum,inanılmaz bi enerji yüklemesi oluyor.Adetimi bekliyorum ama kanamam bile yeni bitti sayılır uzun sürdü anlamadım.sizler ne yapıyorsunuz?
aysima tekrar neden histeroskopi canım ya .Bukadar operasyon umarım yan etkileri yoktur .bende histeroskopi olmmam lazım hiç olmadım.olsammi diye düşünüyorum.tek kaygım 3 kürtaj oldum belki kurtajlardan yapışıklık kalabiliyormuş.Olsammı bilmiyorum.benimde tam 23 gün oldu kürtaj olalı.daha adet olmadım nasıl oluyımki lekelenmeler daha yeni bittti.daha hala bazen hafif lekeli oluyor akıntı anlamadım vallahi.bu arada kürlerimi yapıyorum dün ve bügünde biraz hissettim yumurtlama olurken batma olur hissedersin ya okadar net hissettimki yumurtluyorum galiba bilmiyorum tüm devrelerim karıştı.ama resmen kasıklarımda batma oldu.acaba kürlerin etkisimi bilemiyorum
umunma geçmiş olsun canım doktor ne kadar bekleme verdi canım çalışmalar için yani.bu arada bişey buldularmı operasyon sırasında naSIL GEÇMİŞ YANİ
saol canım,çok haftaya kontrole gidicem o zaman konuşacaz ama histereskopiden sonra beklemeyiz demişti.hiçbişey yok dedi .dış gebelikten şüphelenmişti belki histerskopi ile görülememiştir az da olsa kanallarda tıkanıklık vardır demişti laparoskopi ile çok şükür bir problem olmadığını söyledi.
aysima tekrar neden histeroskopi canım ya .Bukadar operasyon umarım yan etkileri yoktur .bende histeroskopi olmmam lazım hiç olmadım.olsammi diye düşünüyorum.tek kaygım 3 kürtaj oldum belki kurtajlardan yapışıklık kalabiliyormuş.Olsammı bilmiyorum.benimde tam 23 gün oldu kürtaj olalı.daha adet olmadım nasıl oluyımki lekelenmeler daha yeni bittti.daha hala bazen hafif lekeli oluyor akıntı anlamadım vallahi.bu arada kürlerimi yapıyorum dün ve bügünde biraz hissettim yumurtlama olurken batma olur hissedersin ya okadar net hissettimki yumurtluyorum galiba bilmiyorum tüm devrelerim karıştı.ama resmen kasıklarımda batma oldu.acaba kürlerin etkisimi bilemiyorum
umunma geçmiş olsun canım doktor ne kadar bekleme verdi canım çalışmalar için yani.bu arada bişey buldularmı operasyon sırasında naSIL GEÇMİŞ YANİ
nerede oldun canım hangi şehir hastane bide histeroskopi tek başına ne kadar?
istanbul fulya jinemed hastanesinde oldum ,histereskopi 2500 gerçekten burası çok pahalıymış düşük merkezi var diyr geldik resmen canımızı okudular bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz herşeyi denedik buraya teslim ettik kendimizi hayırlısı bakalım.bir de teksen çamlıbel bana bıosteren diye bi ilaç verdi yumurta kalitesini artıyomuş.kürleri yapan sendin değil mi canım? acaba bu ilaçlarla beraber kürleri ben de yapsam bir zararı olur mu?2 sene önce soğan kürü denedim ama hiç içememiştim bende iştah problemi var hiçbirşey yiyemiyrum birde bunlar ağır geliyor ama keşke zorlasaymışım o zaman kendimi şimdide çok zaman kaybettik tedavileri bırakıp bunları deneyecek zamnımız yok bereber yapsam diyorum olur mu ki? bu arad sizlerin yaş kaç? ben 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk düşüoruz.
canım tabiiki yapabilirsın ben de araştırdım incir küründe bi sıkıntı yok.bildigin incir kurusu ama sen ne yapıyorsun yoğun bi komposto gibi düşün.hemde içmesi çok lezzetli.soğan kürü zaten sürekli yapılmaması lazım hemde çok zormuş içmesi.ben incir kürünü çok duydum yumurta kalitesini arttırıyormuş birileri yazmıştı az yumurtluyormuş tüp bebek tedavi öncesi bu kürü yapıyo doktora muayeneye gittiğinde bırsuru 6-7 yumurtası oluşmuş doktor soruyo ne yaptı sen?
denemekte fayda var bak arkadaşım ben 32 yaşındayım.inan bir çok sitenın bu konu başlığındaki eski yazışmaları okuyorum çoğu bizim gibi çaresiz umutsuz yazışmalar...daha sonra en son yazışmalarına baktım inan yüzde 90 çocuk sahibi olmuş.bekliyeceğiz arkadaşım bence vakti zamanını bekliyorum...doğurana kadar deniyeceğiz....ben burada senın hamileliğini okuyacağım doğum haberini alacağız inşaallah ve bu günlere hey gidi günler diyeceğiz....ben açıkcası bı hısteroskopi kaldı yaptırmadığım belki yaptırırım düşünüyorum yani...
haa bide çörekotu bal tarçın bunuda yap mutlaka ben bugun eminönune gittim polen aldım ....bunlar normaldede yememiz gerekenler..incir kürünü yap arkadaşım hem inanılmaz dinçlik ve enerji veriyoooo k.i.b[/QUOTE
canım doğru söylüyosun deniycem.evet bende inanıyorum buradan güzel haberlerimizi alıcağımıza şuan bizde belli bir süreçten geçiyoruz sabırla ,isyan etmeden ve çokta kendimizi hırpalamadan biraz da akışına bırakarak, hayattan kopmadan hayırlısyla atlatıp zamanımız geldiğinde mutluluklarımızı yaşıycaz ...
canım geçmiş olsun.hangi şehirdesin tüm araştırmaların yapıldımı kaç kürtajın var?Meraba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Dört yılda 7 düşük yaptım ve nedeni bulunamıyor. 8-9. haftalarda kalbi ya hiç atmıyor ya da çok yavaş atıyor ve sonrasında duruyor. Tüm tahlilleri yaptırdık ve bir sebep çıkmadı.. Buna rağmen kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Progesteron da aldım ama sonuç değişmedi. Denemeye devam edeceksiniz diyorlar ama hem psikolojik hem de fiziksel olarak çok yoruldum. Şimdilik dinleniyorum. Eski hevesim, isteğim ve umudum kalmadı. Her şeyin bir nedeni ve zamanı vardır diyorum.
Allah sabır versin canım çektiklerini bir sen bilirsin biliyorum kim bilir ne zor günler geçirdin ...kolay değil canım genetik araştırma yapıldımı...kurtaj sonrası parca genetiğe yollandımı pataloji değil yanlız genetiğe yanii.... bu arada kan pıhtılaşması varmı sende?yaşın kaç ? çok soru sordum ama...Hepsi kürtajla sonuçlandı. Balıkesirdeyim ama Bursa ve İzmir de dr.lara gittim. Fulya hastanesini burdan öğrendim. Kendimi hazır hissedersem bir de oraya gitmeyi düşünüyorum. Ama tahlillerimi alıp gittiğimde "yapılabilecek her şey yapılmış" diyorlar.
Arkadaslar bende tekrarlayan dusukler yasadim.hemde 1 yil icinde cok zor gunler gecirdm.ama simdi 40 gunluk bir oglum var.kan sulandiricilar kullandim hamilelikte dusuk riski yasadim 2 hafta yattim.ama hepsi gecti.sizde inanin buna.bol bol dua edin.sormak istediklernizi sorabilirsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?