canım tabiiki yapabilirsın ben de araştırdım incir küründe bi sıkıntı yok.bildigin incir kurusu ama sen ne yapıyorsun yoğun bi komposto gibi düşün.hemde içmesi çok lezzetli.soğan kürü zaten sürekli yapılmaması lazım hemde çok zormuş içmesi.ben incir kürünü çok duydum yumurta kalitesini arttırıyormuş birileri yazmıştı az yumurtluyormuş tüp bebek tedavi öncesi bu kürü yapıyo doktora muayeneye gittiğinde bırsuru 6-7 yumurtası oluşmuş doktor soruyo ne yaptı sen?
denemekte fayda var bak arkadaşım ben 32 yaşındayım.inan bir çok sitenın bu konu başlığındaki eski yazışmaları okuyorum çoğu bizim gibi çaresiz umutsuz yazışmalar...daha sonra en son yazışmalarına baktım inan yüzde 90 çocuk sahibi olmuş.bekliyeceğiz arkadaşım bence vakti zamanını bekliyorum...doğurana kadar deniyeceğiz....ben burada senın hamileliğini okuyacağım doğum haberini alacağız inşaallah ve bu günlere hey gidi günler diyeceğiz....ben açıkcası bı hısteroskopi kaldı yaptırmadığım belki yaptırırım düşünüyorum yani...
haa bide çörekotu bal tarçın bunuda yap mutlaka ben bugun eminönune gittim polen aldım ....bunlar normaldede yememiz gerekenler..incir kürünü yap arkadaşım hem inanılmaz dinçlik ve enerji veriyoooo k.i.b[/QUOTE
canım doğru söylüyosun deniycem.evet bende inanıyorum buradan güzel haberlerimizi alıcağımıza şuan bizde belli bir süreçten geçiyoruz sabırla ,isyan etmeden ve çokta kendimizi hırpalamadan biraz da akışına bırakarak, hayattan kopmadan hayırlısyla atlatıp zamanımız geldiğinde mutluluklarımızı yaşıycaz ...