Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

arkadaşlar,ben bugün test sonuçlarımı aldım birşey çıkmadı.tekzen çamlıbel bana laparoskopi ile yumurtaları çizelim dedi ve yarın laparoskopi ve histereskopi ameliyarı olucam laparoskopi ilk kez olucam korkuyorum laparoskopi olan var mı?

canımm sonuçlara sevindim.Yanlız yumurta çizdirme de ne oluyo ilk defa duydum.laparoskopi neden yapacaklarmış merak ettim?çokmu soru sordum?

Son düzenleme:

sağol arkadasım..amin inşaallah bu son olur hepimiz için..evet filmden korkuyorum galiba anestezili yaptırırım isterlerse ki ister diyosunuz sizler..tamam anladım canım ama 3 düşükte yaparlar dedi bi kaç arkadaş tahliller için ben de acaba gittiğimde 3 düşük yaptım mı desem :44:

ilk gebeliğim kanamalıydı zaten ne kese gorundu ne bebek zaten sadece hcg degerine göre hamile olduğum tahmin edildi dr tarafından ögrendikten bi kaç gun sonra evde düşük yaptım. 2. gebeliğimde de kese normaldi ama bebek oluşlur oluşmaz ölmüştü yani ne bebeği gorebildik ne kalp atışı duyabildik . bu arada malatyadayım ben .şimdiye kadar normal bi kadın dogumcuya gidiyodum ama son gunlerde yeni bi uzman bulmuştuk çok ii alanında oda kürtaja olumlu baktı zaten ona guvenip kurtaj oldum..eger bundan sonra gidersem de ona gidicem .. dr çok önemli bu konuda yaa

ben laparoskopi oldum cnmkorkma ilk günler biraz dikişlerin acıyor ama zamanla geciyor neler gecmişyorki simdiden gecmiş olsun...

bende 2. düşükten sonra gitmiştim arastırma için yok yapamayız dediler annemde vardı yanımda neden yapmıyorsunuz dedi kızımın psikolojisi bozuldu dedi işte hemen beni genetik polikligine yolladılar ordada bütün tahlilleri yapıldı ama bazı arkadaslar 3düşük yaptık d emişler evet walla yapmak zorundalar onca acıyı biz cekiyoruzz onlara gööre hersey dogal.

Son düzenleme:

bu psikoloji bozulma kısmına tamamen katılıyorum ben hatta psikolğa da gitmeyi düşünmüyo değilim ya zaten tum bunlar yetmiyomuş gibi en son dr agittiğimde vaj.ultrsona izin vermedm diye dr sen bi psikolağa git vajnsmus olabilirmişim ole dedi ya beni sinir etti..2 düşükten sonra vajnsmus mu kalırmışş acılar agrılar geciyo da yürek sızısı hiç geçmiyo canım... su an izel in bi sarkısı vardı hani kızımız olacaktı onu dinliyom ve .. Allahım sabır ver güç ver hepimizee

aysima iyi geceler.birşey sorucaktım.histeroskopi yapıldıktan sonra kanama oluyormu ?yani kürtaj gibi bekleme süresi veriyolarmı?öyleyse yandım...

anlamıyorlar canımkim bilir kac hasta gelio aksama kadar normal görüyorlar herseyi güçlü olucaz yapacak birseyimiz yok rabbim hepimize sabır güç versin inş
aysima iyi geceler.birşey sorucaktım.histeroskopi yapıldıktan sonra kanama oluyormu ?yani kürtaj gibi bekleme süresi veriyolarmı?öyleyse yandım...

evet cnm kanama oluyor ama okadar cok diil histereskopi sonrası korun diye birsey sölemediler 15gün ilişiki yasagı vardı sadece...

Son düzenleme:

aynen biz ne hevesle koşturuyoruz ordan oraya ama onlar için çook sıradan seyler düşükmüş kürtajmış onlar için günlük iş..aminnnnn canım A llahım bu kotu gunlerimizi unutturacak guzel gunler nasip etsin tez zamanda inşallah..herkese iyi geceler hersey için tesekkurler aysimacım RABBİM gonlune gore versin

iyi geceler ...
yarın çocuklar beni beklerrrrr
iyi gecelr...

iyi gecelr cnm Aminnn inşallah RABBİM hepmizin gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
EVET ARKADAŞLAR NERELERDESİNİZ LAYD,AYSİMA ,UMUNMA
Ben hala genetik sonuçlarımı bekliyorum aradım doktorumu daha sonuçlar gelmedi dedi.21 gün oldu bu kadar sürermi anlamadım.
Kürlere tam gaz devam ediyorum,inanılmaz bi enerji yüklemesi oluyor.Adetimi bekliyorum ama kanamam bile yeni bitti sayılır uzun sürdü anlamadım.sizler ne yapıyorsunuz?

mrb cnm genetik sonucu 1ayı buluyordu sanırım benimde bu kürtajda kanamam uzun sürdü digerlerinde hemen kesilmişti bende bu aralar diyete basladım kilo vermeliyim ilaclar cok sisirdi beni diger arkadaslarda hiç ugramıyorlar umarım herkes iyidir...

arkadaşlar ben dün laparaskopi ve histereskopi ooldum bir hafta raporlıyum,dinleniyorum . dikişlerimde ağrılar var çok kolay değilmiş .herşeyde olduğu gibi bundada aceleye geldi eşimsağolsun.yumurtalıklara küçük delikler açıldı pkolularda kendiliğinden yumurtlamayıve hamile kalmayı sağlıyormuş ve kalitesini artırıyomuş.inşlh faydalı olur bazı doktorlar tavsiye etmiyor bizde farklı birşey denemek için herşeyi deniyoruz inşlh doğru yapıyoruzdur tabi bu arda olan bana oluyo evhamlı olmadığım için eşim kolay atlattığımı sanıyor.bu yüzden sorun yaşıyoruz..

arkadasım cok gecmiş olsun rabbim şifa versin inş .agrıların olur ama zamanla gecicek inş seni anlıyorum aynı acıları bende yasadım Eşler hep böyle okadar alıstıkki acılara herseyi kolay atlattık gibi görüyorlar ama içimizde ne yasadıgımızı bilmiyorlar... herseyde bir hayır vardır belki senin içinde böylesi hayırlıdır cnm

sağol canım ,amin hepimiz için hayırlısı olur uğraşlarımız .senin kaç düşüğün vardı? hangi tedavileri yapmıştın?

benim 4 düşügüm var canım 2.düşükten sonra laparoskopi histereskopi oldum sonuc polip varmıs onu almıslar diger hersey normal 3gebeligim doktor kontrolünde asılamayla oldu hemen coraspine gebelik olusuncada hemen ignelere basladım kan sulandırıcılaara progestran ignelerde kullandım 8.haftada kaybettim malesef 4. gebeligimde kendiliginde oldu hemen gene ignelere basladım düşük önleyici igneler ama yine olmadı kurulu saat gibi bebeklerimin kalp atısları baslıyor ve 1hafta geciyor karnımda ölüyor simdi adetimi bekliyorum histerskopi olucam yine öle bakalım ALLAH yardımcımız olsun hersyin hayırlısı...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım,ya herşeyi yapıyoruz yine düşüyo çok ilginç tıpbın bu konuda yetersiz kalması.sende pko var mıydı? ben hiç kalp atışını duyamadım 5 düşüğümde de .büyüdkçe tramvası da büyük oluyodur eminim benimki 4.,5,6,8.haftalarda düşüyor.pko varsa eğer aslında bunun tedavi edilmesi gerekiyor belki de çok cidiye almıyolar pko da kolay sonuca ulaşılıyor diolar ama düşükler oluyo malesef yumarta çok,kalite düşük oluyomuş.bilmiyorum ya ne kadar karmaşık bişeymiş hakkımızda hayırlısı olsun diyecek başka hiçbişey yok..

bekarken bi doktor sende pko var demişti adetlerimde düzensizdi ama evlendikten sonra kac kere doktora gittim hiç biri pko var demedi hormonlarda normal kist falan yok ama adetlerim arada yine düzensizlesşiyor hiç bir doktorun dedigi hiç birini tutmuyorki ne yapacagımzı sasırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…