Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

mrb arkadasım sükür iyiyim sende iyisindir inş aminnn inş rabbim hiç birmizin emeklerini bosa cıkarmaz 3 arkadasta istanbuldasınız ben antalyadayım seval hanımı cok duydum tvde falan cıkıyor doktor sitesinde soru soruyorum arada hep tüp bebek yaptırın diyor artık bzde arastıra arastıra doktorlara kadar bilgili olduk 3.gebeligimde kendim söleyerek igne yazdıttım doktora kan sulandırıcı olmasaydım aa sen kan sulandırıcı kullanmadın ondan oldu diceklerdi işte kimileri olumlu sonuc alıyor kimileri almıyor ne yapacagımzı sasırdık.... canım bu dedigin su teksen camlıbel var ona gidiyorsun sanırım baktım netten videolarına falan umarım ollumlu sonuclar alır bizlerle paylasırsın
iyi olmaya çalışıyorym ,bu düşük işi gerçekten tıp bilinmeyen bir sır durumunda ,3 milyon gen varmış ve bu düşüklerin hangi genden kaynaklandığını buşlmalarıının imkansız olduğunu söylüyolar doktorlar.kan sulandırıcı .ğneleri öenlem olsun diye yapıyoruz ama kesin bir çözüm olrak değil bu durumda hep olasılıklar üzerine deneme yanılma yöntemleri yapabiliyoruz.bilimsel olarak hiç birşeyin özellikle bizim konumızda yüzde yüz faydaının olacağının garantisi yok.bizim yaptırmadığımız laparoskobi,pgt kaldı onlrda yüzde yüz çözüm değil sizin bildiğiniz farklı tedavi ve merkez var mı ?inşalh hepimiz olumlu sonuç alırız ve burada paylaşacağımız günleri grürüz..

iyi olmaya çalışıyorym ,bu düşük işi gerçekten tıp bilinmeyen bir sır durumunda ,3 milyon gen varmış ve bu düşüklerin hangi genden kaynaklandığını buşlmalarıının imkansız olduğunu söylüyolar doktorlar.kan sulandırıcı .ğneleri öenlem olsun diye yapıyoruz ama kesin bir çözüm olrak değil bu durumda hep olasılıklar üzerine deneme yanılma yöntemleri yapabiliyoruz.bilimsel olarak hiç birşeyin özellikle bizim konumızda yüzde yüz faydaının olacağının garantisi yok.bizim yaptırmadığımız laparoskobi,pgt kaldı onlrda yüzde yüz çözüm değil sizin bildiğiniz farklı tedavi ve merkez var mı ?inşalh hepimiz olumlu sonuç alırız ve burada paylaşacağımız günleri grürüz..

evet haklısın arkadsım hiçbirseyin garntisi yok bizim işimiz Allaha kaldı Rabbim inş ol der ve olur ben suan sadece kadın dogum üzerine bir özel hastaneye gidiyorum doktorum ALİ FUAT ŞENGÖR onunla devam edicem inş histereskopiyide ona olucm inş olumlu bir sonuç alırımda sizlerle paylasırım bende....

ben yeni kürtaj oldum ama korunmayıda düşünmüyorum şak diyede kalınmıyo zaten.kızlarr içimde hep bitarafım sanki hiç ummadığımız bi anda olacakmış gibime geliyoo.benim şuan kafamda yumurta ve sperm kalitesini arttırma var .Çünkü döllenme oluyor ama sağlıksız yada kalitesiz sperm yada yumurta dölleniyorki bu düşükler oluyoor.Eğer seval hanımada gidersem bunu diyeceğim bana hiç ilaç tedavisi uygulanmadı.Acaba seval hnm.da aşılama ne kadardır?

ben yeni kürtaj oldum ama korunmayıda düşünmüyorum şak diyede kalınmıyo zaten.kızlarr içimde hep bitarafım sanki hiç ummadığımız bi anda olacakmış gibime geliyoo.benim şuan kafamda yumurta ve sperm kalitesini arttırma var .Çünkü döllenme oluyor ama sağlıksız yada kalitesiz sperm yada yumurta dölleniyorki bu düşükler oluyoor.Eğer seval hanımada gidersem bunu diyeceğim bana hiç ilaç tedavisi uygulanmadı.Acaba seval hnm.da aşılama ne kadardır?

aysima sen ne zaman yaptıracaksın histeroskopiyi seninde yeniydi galiba kürtajın

4. gebeligimde aynı senin gibi dediydim sak diye kalınmıyor digerlerinde hemen hamile kalamamıstım cünkü ama kalmısım ben ce canım ilk doktora görün derim bide öle tedavi yöntemini dene walla saglıksızmıda ondan oluyor bilmiyorum genetik yaptırıyyoruz sorun yok pataolojiye gidioyoruz sorun yok tahlil oluyorz sorun yok sorun nerde bilmiyoruz doktorlarda bilmiyorr evet bende yeni kürtaj oldum doktor adetten sonra gel dedi ama düşünüyorum daha yeni kürtaj oldum iyileşmemiştik falan diyorum öle bellide olmaz adettim geldmi heran gidebilirmde adeti beklicem..

Son düzenleme:
Günaaaydııııınnn arkadaşlarr.Evet en geç ben yattım herhalde ama görüyorsunuz pazar günü bu saatte ayaktayım.Uyku bende bu kadar.Bugün dışarı çıkıcam.Eşimle üsküdara gitmeyi planladık.Epeydir Fethipaşa korusuna gitmedik oradanda Allah izin verirsa Hüdai hz. uğrarız diyorum..Ama şimdi kayınvalideme kahvaltıya gidiyoruz.2 Gündür bizi çağırıyor.Sağolsun bana hep destek oldu.
bu arada 3 gündür aklımda beynimin içinde bir şarkı sürekli onu dinliyorum beni bu sıralar en çok etkileyen şarkı bu ben ve doğacak avladımın ortak şarkısı..
"bir kızıl goncaya benzer dudagın
AÇILAN TEK GÜLÜSÜN SEN BU BAĞIN
kurulur kalplere sevda otağın
kimbilir hangi gönüldür durağın....
Bu şarkının söz ve betsesi Amir Ateş'in
Bu şarkının hikayesini anlatmıştı şöyleki:Amir Ateş uzun yıllar evlat hasreti çeken ve uzun yıllar sonunda bebekleri olan bi aile dostuna ziyarete gider.Bebek çok güzel bi bebektir.Ve o esnada bestekar bu şarkıyı besteler....

Her gören göğsüme taksam seni der
Kimi ateş gibi yaktı beni der
kiimi billur bakışından söz eder
Kimbilir hangi gönüldür durağın...

Bizim ninnimiz bu olacak inşaallah.AALAH NASİB EDERSE

Günaaaydııııınnn arkadaşlarr.Evet en geç ben yattım herhalde ama görüyorsunuz pazar günü bu saatte ayaktayım.Uyku bende bu kadar.Bugün dışarı çıkıcam.Eşimle üsküdara gitmeyi planladık.Epeydir Fethipaşa korusuna gitmedik oradanda Allah izin verirsa Hüdai hz. uğrarız diyorum..Ama şimdi kayınvalideme kahvaltıya gidiyoruz.2 Gündür bizi çağırıyor.Sağolsun bana hep destek oldu.
bu arada 3 gündür aklımda beynimin içinde bir şarkı sürekli onu dinliyorum beni bu sıralar en çok etkileyen şarkı bu ben ve doğacak avladımın ortak şarkısı..
"bir kızıl goncaya benzer dudagın
AÇILAN TEK GÜLÜSÜN SEN BU BAĞIN
kurulur kalplere sevda otağın
kimbilir hangi gönüldür durağın....
Bu şarkının söz ve betsesi Amir Ateş'in
Bu şarkının hikayesini anlatmıştı şöyleki:Amir Ateş uzun yıllar evlat hasreti çeken ve uzun yıllar sonunda bebekleri olan bi aile dostuna ziyarete gider.Bebek çok güzel bi bebektir.Ve o esnada bestekar bu şarkıyı besteler....

Her gören göğsüme taksam seni der
Kimi ateş gibi yaktı beni der
kiimi billur bakışından söz eder
Kimbilir hangi gönüldür durağın...

Bizim ninnimiz bu olacak inşaallah.AALAH NASİB EDERSE

ne güzel kayınvalidenin destek olması benimkinin bir kac cümleleri vardır beynimde cınlar durur bir kere senin kanın bozuk ondan oluyor demişti en son kaybımda her tlfn acana gelin yine aynı oldu okadar tembihliyoruz kimseye duyurmayın die yokk bide bana örneklemesi hiç aklımdan gimtiyor kadının 1tanesi bilmem kackere düşük yapmısta kocasına acımıs artık bosanmıs kocası baskasıyla evlenmiş cocugu olms kadında baskasıyla evlenmiş cocugu olmus keske acımla bir cıngar cıkarsaydım da sen ne demeye calısıyorsun diee o an idrak edmeiyorsun işte sonra böyle beynimde cınlayıp duruyorr Allaha havale ediyorum :5::5::5:

neredesiniz arkadaşlar bende heralde artık kimse girmiyo diyodum...
evet arkadaşim çok şükür her düşüğümde benim kadar üzülmüştür bide dayanamaz ağlar..hep olucak kızım inşaalah diyo sağolsun demesi yeter.biliyorum öyle kendini bilmez kayınvalideler var duymayın kızlar eşiniz iyimi ?önemli olan o.
nasıl gidiyo hayat nasılsınız layd nerelerde buarada sesi çıkmıyo

neredesiniz arkadaşlar bende heralde artık kimse girmiyo diyodum...
evet arkadaşim çok şükür her düşüğümde benim kadar üzülmüştür bide dayanamaz ağlar..hep olucak kızım inşaalah diyo sağolsun demesi yeter.biliyorum öyle kendini bilmez kayınvalideler var duymayın kızlar eşiniz iyimi ?önemli olan o.
nasıl gidiyo hayat nasılsınız layd nerelerde buarada sesi çıkmıyo

ben arada girip bakıyorum cnm diger arkadaslar yok bir kac gündür umarım herkes iyidir benim kayıvalde iyidirde böyle tok lafları vardır ama birgün yüzüne karsı patlıcamda ne zman bakalım... sen nasılsın bu arada cnm iyiyisindir inş?

çok şükür canım bende iyiyim.Genetik sonu
cunu bekliyorum daha hala çıkmadı onun heyecanı var biraz.Sen doktora gittinmi canım başladınmı tedaviye.erken belki ama.bu arada sen nerede oturuyordun?(aysima)

çok şükür canım bende iyiyim.Genetik sonu
cunu bekliyorum daha hala çıkmadı onun heyecanı var biraz.Sen doktora gittinmi canım başladınmı tedaviye.erken belki ama.bu arada sen nerede oturuyordun?(aysima)

kürtajdan 10gün sonra gitmiştim en son sonra hiç gitmedim zaten adet olunca gel dedi histereskopi için bu arada antalyadayım cnm ben.

arkadaşlar coktandır bu sitedeyim ama bu topiği yeni gordm.gecen eylül ayında bi düşük yaptım kendiliğnden evde düştü. sonra dr a gittim hersey normal dediği için üç ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da 8 hafta 2 günlükken kalp atışı duyulmadıgı hatta bebek görulmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım bu da ölü gebelikmiş:14: .1 hafta oluyo kürtaj olalı.şimdi ise patolojiden gelen sonucu bekliyoruz :5: . sonrasında tedavilere başlamak istiyorum ama şu aşamada benden ne gibi tahlil test isteyecekler tecrübelilerden yardım istiyorum lütfen :50:

canım çok geçmiş olsun burası senin gibi yaralı olanların yeri aysima ve ben ortalama 15 -20 gün oldu kürtaj olalı.Benimde 4.düşüğüm umarım senin 3. sağlıklı olur.Acil rahim filmi ,genetik testler,hatta kan pıhtılaşmasına baktır doktorundan iste bu arada yaşın kaç?yaşın çok yok ise doktorlar biraz sallayabiliyor ama ben istiyorum de.Haa bu testlerdede bişey çıkmayabilir benim, aysima layd ,umunma.mesela bizde hiçbir sorun çıkmadı kan pıhtılaşması hariç.gene yaşanacaksa yaşanıyor yani.Moralini bozmak istemem ama herşey bize dair.Güçlü ol.Bizim durumumuzun adı sebepsiz infertilite.Karanlıkta savaşmak gibi.Bişeyler var ama bulunamıyooor.Yadaaa kii ben buna daha çok inanıyorum RABBİMİN OL DEMESİNİ BEKLİYORUZ..

canım çok geçmiş olsun burası senin gibi yaralı olanların yeri aysima ve ben ortalama 15 -20 gün oldu kürtaj olalı.Benimde 4.düşüğüm umarım senin 3. sağlıklı olur.Acil rahim filmi ,genetik testler,hatta kan pıhtılaşmasına baktır doktorundan iste bu arada yaşın kaç?yaşın çok yok ise doktorlar biraz sallayabiliyor ama ben istiyorum de.Haa bu testlerdede bişey çıkmayabilir benim, aysima layd ,umunma.mesela bizde hiçbir sorun çıkmadı kan pıhtılaşması hariç.gene yaşanacaksa yaşanıyor yani.Moralini bozmak istemem ama herşey bize dair.Güçlü ol.Bizim durumumuzun adı sebepsiz infertilite.Karanlıkta savaşmak gibi.Bişeyler var ama bulunamıyooor.Yadaaa kii ben buna daha çok inanıyorum RABBİMİN OL DEMESİNİ BEKLİYORUZ..

öncelikle iyi dileklein için sağol arkadaşım..yaşım 26....4 yıllık evliyim.ilk iki sene korunduk sonrada böyle işte anlattığım gibi..peki kan pıhtılasmasının bi belirtisi var mı.yani dr a gitmeden bilebilir miyim bole bi sorunum oldugunu yoksa kan tahlillerinde çıkan bişey mi:44: belki sacma oldu ama kusura bakma dr a gitmeden herseyi bilmek istiyorum..ya bide rahim filminden acaip tırsıyorum..çünkü ben hamileliğimde vajinal ultrasona bile izin vermedim o derece tırsıyorum yani..o nasıl olcak ki:18::18:

pıhtılŞM tekrarlayan düşük sebebi olduğu düşünülüür.Bulunduğun şehirde bi araştırma üniversite hastanesine git düşüklerini anlat.kan pıhtılaşmasıın olup olmadığını öğrenmek istiyorum de orada yaparlar 15 gün falan sürebilir sonuçların çıkması.Rahim filmi çok önemli kesinlikle yaptır.Benim kolay oldu 3 dak. şiddetli adet ağrısı okadar.Yaptırki kafanda kalmasın.VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE NORMAL Bİ KADIN DOĞUMCUYA GİTME özellikle bu konuda uzman bi doktor araştır.Yoksa benim gibi çok vakit kaybedersin.ilk gebeliğinde kalp atımını falan duymuşmuydun?bu arada hangi şehirdesin?

öncelikle iyi dileklein için sağol arkadaşım..yaşım 26....4 yıllık evliyim.ilk iki sene korunduk sonrada böyle işte anlattığım gibi..peki kan pıhtılasmasının bi belirtisi var mı.yani dr a gitmeden bilebilir miyim bole bi sorunum oldugunu yoksa kan tahlillerinde çıkan bişey mi:44: belki sacma oldu ama kusura bakma dr a gitmeden herseyi bilmek istiyorum..ya bide rahim filminden acaip tırsıyorum..çünkü ben hamileliğimde vajinal ultrasona bile izin vermedim o derece tırsıyorum yani..o nasıl olcak ki:18::18:

mrb arkadasım öncelikler cok gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın dr gitmeden pıhtılasna olup olmadıgını bilemezsin kan tahlilliyle ögreniliyor bence bir üniversite hastanesine git ve tekraralayan düşüklerinde bahset ve arastırılmasını istedigini söyle pıhtılasma tahlillleri esşinle sana kromozom analizi yaptır rahim filmindende korkma cok korkuyorsan anestezili cdektirisin .

Back