Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

On gorusme yaptık bugun fertıjınde seval tasdemir bahsetmistim size gitcem diye .. Tum testleri inceledi hersey yapılmıs dedi en son gittigim profla aynı kanıda sebebsiz tekrarlayan dusuk .. LENFOSITI ONERDI HER BIR IGNE 300 dolarmıs.. Karar verırsen gel dedı ayrıca TEKRARLAYAN DUSUKLERDE HER NE KADAR HCG DAHIM FILMI SORUNSUZ OLSADA hıstereskopı DAHADETAYLI BAKILMASI LAZIM DEDI... Bakalım bu hafta deneme haftamız... Eger ayın sonunda regl kkursam gitcez .. Bazj testler yapılması gerekıyomus lenfosit olmadan once saglık ocagında onları yaptıtrırr gelırsın dedı muayenesi 250 tl . Bakalım dusuncez ılerleyen donemde gebe kalsamda sorun olmazmıs devam vurulurmusum.. ESIMIN ICINE PEK SINMEDI MORALIM BOZUK :((((. Olumlu sonuc alcagımız kesın bıle degıl dıyo...1500 dolar sadece ıgneler ... Ayrıca lenfosıte de am edıp bıkac ay ıcınde gebe kalmazsam TUP BEBEK PGT SIZE DAHA UYGUN DEDI AMA BIRAZ KORKUYORUM CUNKU ANLATIRKEN SEY DEDI SENIN YUMURTAN SAGLIKLIESINJN SPERMI GUZEL SORUN YOK .. Ama bebek olusurken bi hucredekı sorun bebege gecıuo dedı ve onu testlerle anlayamıuoruzdedj ancak dogduktan sonraa anlıyoruz sorun tespıt edılıuormus !!! BEN SJMDI ANLAMADIM BIZ PGT YAPSAK GEBELIK OLUSSA HIC BI SORUN YOK KROKOZOMLAR BAKILDI AMA BI BAKTIK DOGUMDAN SONRA. BEBEKTE ANAMOLJ CIKTI O ZAMAN PGT BILE GARANTI DEGIL :((((( dogru mu anladım bılmıuorum ahhh kızlarr jaaaa bazen dıyorumkj bı sorun cıksada doktorlar tedavı mı etselerdı dıuorjm hangısı zor bılemıuorum ınanın ... Sızler nasılsınız??? Bı gelısme varmı kızlar

Son düzenleme:
Kızlar baktım yoksunuz:(( oglenden beri icimde bir darlık var agladım demin ... Esim bugun gıtmedı ıse en buyuk destekcım okadar cok sevıyoruzkı bebeklerı 10. Yılımız bıttıı beraberlıgımızın :)) en basından ıtıbaren hep bebek hayalettımm cıkarken evlendık ıkı yıl gectı bebek ıstedık .. Ozamandan berı dusukler cok yıprattı ama yıne guclu olmaya bazende oule gozukmeye calısıyorum .... ::::::: hayırlı bı evlat ıstıyorum cumanın hurmetıne yalvarıyorum rabbıme elı ayagı duzgun bı bebek olsun ınsallah :::::: ıcım doluydu kızlar

Layd...canım dün giremedim nete şimdi okudum..seni çok iyi anlıyorum..yazdıgın her cümleyi okurken içim titrediii.önce bi rahatla sakin ol..tamam bak seval hnm. gitmişsin..

Öncelikle bilgilendirdiğin için sağol.bende seval hanıma gidecektim..muhtemelen bana da aynısını söyleyecek..layd bende pek anlamadımmm.Aşıyı tamam duymuştuk böyle bi durumda diyeceği ilk şey aşı tabii.Açıklama bana biraz yetersiz geldi eee herşey normalmişde bi hücreden sıkıntı çıkıyoryormuş...Yaa bunun adı basbayağı açıklanamıyor bizde bilemiyoruz,tıpta bazen bizimde açıklayamadığımız şeyler var deseneee.Ha bide pgt yi hele hiç anlamadım neden kardeşim kromozom anomalisi yok genetik sorun yok neden pgt istedi.Benim doktorum genetikyen bir şey çıkmazsa pgt nin bi anlamı yok gerek yok dedi...ha tüp bebek belki anlarım zaman kaybetmemek adına amaaaa ...pgt niye.şimdi bunları duyunca açıkcası seval hanıma gitsemmi demeye başladım...
Seni etkilemek istemem ama lenfosit aşısının başarısı pekte kanıtlanmış değil ben açıkcası şimdilik düşünmüyorum.
layd sende pko falanmı vardı hatırlayamadım...

Öncelikle bilgilendirdiğin için sağol.bende seval hanıma gidecektim..muhtemelen bana da aynısını söyleyecek..layd bende pek anlamadımmm.Aşıyı tamam duymuştuk böyle bi durumda diyeceği ilk şey aşı tabii.Açıklama bana biraz yetersiz geldi eee herşey normalmişde bi hücreden sıkıntı çıkıyoryormuş...Yaa bunun adı basbayağı açıklanamıyor bizde bilemiyoruz,tıpta bazen bizimde açıklayamadığımız şeyler var deseneee.Ha bide pgt yi hele hiç anlamadım neden kardeşim kromozom anomalisi yok genetik sorun yok neden pgt istedi.Benim doktorum genetikyen bir şey çıkmazsa pgt nin bi anlamı yok gerek yok dedi...ha tüp bebek belki anlarım zaman kaybetmemek adına amaaaa ...pgt niye.şimdi bunları duyunca açıkcası seval hanıma gitsemmi demeye başladım...
Seni etkilemek istemem ama lenfosit aşısının başarısı pekte kanıtlanmış değil ben açıkcası şimdilik düşünmüyorum.
layd sende pko falanmı vardı hatırlayamadım...

GUNAYDIN CANIM EVET PKO VAR BENDE AMA COK SUKUR DUZENE GIRDIM REGLLERIM MASALLH AYLARDIR DUZGUN ;) seval hxnım tstlı bırı .. En son gıttıgım profts googlada hıc buldmadıgım bı yontem denedı 1500 tl verdik ıgnelere asılama gunu vurulmaya basladım .. Ama oda ddnemeydı baskasında yaramıs ama bende olmadj .. BIZE SUAnNE DERLERSE ONU YSPIYORUZ Ama SEVAL HN. denedıgı lenfosit asısını vurulan cok kısıyle karsılastım ama otekı dok. Yaptıgını sadece ıkı kısı buldum deneyımlerını paylastıgım .. Umarım anlatsbılmısımdır canım , en baskz gorusmede dedı zaten bunlsr ampirik yontemler diye.. Karar senin biz biraz netlestik deniyecez regl olunca gitcem 25 inden sonraREGL Olmazsam NE ALAAA ;)))))) ah keske gebişi olsam bu ay insalllh. Pisman olmak istemiyorum denemedigim icin biizim durumumyzda olanlar ıcın fazla alternatıf yok ne yazıkki .. Sen mi jinemede gitcektin yoksa ummuma mi ?? Sanırım 4 kişiyiz sadece :)))) 4. Arkadasın adını unuttum

Son düzenleme:
jinemede gidecek olan ben değilim.benim kürtaj olalı henüz 15 gün oldu.ben seval hanımdan yumurta takibi ve bazı ilaç tedavisi isteyeceğim.Aşılama düşünüyorum ama ona gerek varmı bilmiyorum.senin en son kürtajın ne zamandı.
Ya bilemiyorum belkide hiç bişey yapmam.Bidaha kendim denemeyide düşünüyorum gerçi benim tüm gebeliklerim doğal yolla olmuştu.Seval hanım yumurta takiibi öncesi bazı yumurta ve kalitesi arttırıcı ilaçlar kullanıyor belkide yumurtalarım yeterli kalitede değildi diye düşünüyorum.Onun için zaten 8 gündür bazı kürleri düzenli uyguluyorum.Biyerde okumuştum gene bizim gibi birisi hemde 6-7 düşük iki tanesi hatta tüp denemesi olmamış.En sonunda alternatif yolları yani kürler vs. denemiş düzenli yapmış 2. ayında hamile kalmış hatta şimdi 2. bebeğine hamileymiş yaşı ise 42..

bugün kimseler yok burda herkes gezmeye gitti herhalde...benimse canım hiç bişey yapmak istemiyooo.

Markete gittik aksam yemegi felan derken ancak sekerimm :)) benim 3 ü dogal teki asılama oldu .. KENDINIZ DENEYIN ARKADASIMM ...cok guzel dogal olması aynen dedıgın gıbı ılaclarını alırsın bıkac ay denersın madem kurlerıde yapıyorsun. , benım sonuncusu EKIMDE DUSTU HEMDE FECI SANCIYLA WCDE AFEDERSIN ELIME GELDI ... Tarıf edılmez bıseydı bu kotu deneyım .. Ikı ay dınlendık 3 ay belkı suan kendımız denıyoruz. .. Ben aklımda senı sile olarak tutuyorum :))) bana yakın sile :)) bızde kecıbıynuzuu pekmezı yıyodu esım ıse yaradıda ozsmanlar ..ben sevalın dedıgı ılacları alıcamm belllkııııı lenfosıtı denerızz denemesekte normallll devammmm bakalım hayırlısııı asılama daha kesın 14 gun beklıyosun sadece ama kendın denersen bı gun yap bı gun dınlen 10 gun dene felan belırsızlık artıkk bı su haftayı atlatalım bakslımm nolccak

layd doktor sana hangi ilaçları verdi şimdii.haklısın aklımda kalmasın diyosan lenfosit aşısınıda yaptır.Bişey daha sorcam canım aşılama nekadar acaba ortalama.Benim şimdi bi histeroskopi yaptırmam lazım ilkkez yaptırıcam.Bugün eşimde erken çıktı evdee yalnızdım gene derin kuyulara daldım ilk gebeliğim devaam etseydi şimdi nekadar olacaktı ona daldım.oysa ben hala kürlerle uğraşıyor nette dolaşıyor bi umut bi çözüm arıyorum..pek iyi değilim bugün anlıyacağın

layd doktor sana hangi ilaçları verdi şimdii.haklısın aklımda kalmasın diyosan lenfosit aşısınıda yaptır.Bişey daha sorcam canım aşılama nekadar acaba ortalama.Benim şimdi bi histeroskopi yaptırmam lazım ilkkez yaptırıcam.Bugün eşimde erken çıktı evdee yalnızdım gene derin kuyulara daldım ilk gebeliğim devaam etseydi şimdi nekadar olacaktı ona daldım.oysa ben hala kürlerle uğraşıyor nette dolaşıyor bi umut bi çözüm arıyorum..pek iyi değilim bugün anlıyacağın

Ayy inanmıyorum. Suann cunku bu kadınlarrrın hepsinin dusunceleri uc asagı bes yukarı aynı cunku bende dun kotu oldugumda aklıma GETIRDIM ILK BEBEGIM. YASASAYDII SUAN 3,5 olcaktı dıyee ...napalım nasıp kısmettt benım suan apartmanımda 4 aıle var hepsının bebeklerı varr ayy nasıl kotu oluuorum gulusmelerını wc deymen bebeıslerı yıkarmenkj aılee saaadetlerıı canım yavrum kuzum mm demelerı hersey etkılıyo benı :((( nasıp ama allahım bızım de hayallerımızı susleyen bebıslerı bır gun vercek :)) bu arada asılama. Medical parkta yaptırdım klomen kullanmak ıstemedım sısırıyo dıye igneyle buyuttuk iki kutu puregon yetti bana yumurtaların buyumesine gore degisiyo bazısı 3 yada 4 kutu alıuo ... Neyse igneler 340 + doktor ve sperm yıkama 750 ve catlaat a ignesi ovitreela 70 bu kadar canım ... .... Ya bu arada banada seval histereskopi olabilir dedi ama cook korkuyorum videosunj izledim ne bilim etlilendim ... Rahim filminde cıkmayan bisey onda cıkar dedi sen kesin yaptırcskmısın seval hanım 1100 dedi ona!!! Gobekten deliyolar demi kamerayla felann... Esim izler izlemezz bu ne ja bosver dediiiii cokkotu olduya ... Bu arada daha cok taze kayıbın ama arkadasım seni en iyi oncee esin anlar sonrada senin gibi aynı acıyı yasayanlar yani ben :)))) en kısasırede toparlanmaya bak bilmiyorum suan dinlenme asamasjndamısınn bazıları en fazla bi ay bekliyoo regl oldjktan sonra hemen devam once ruhunu dinlendirrr kendine geldigin zaman bu ruh halini uzerinden attıktan sonra devam edersin ... Bu arada kac yıllık evlisin kac yasındasın

Son düzenleme:
ah kızlar ahhh bizi bizden baskası anlayamazz Rabbim inş bizlerede sahip eder inş veridigimiz emeklere bosa gitmezz bu arada kızlar histereskopi göbek deliginden girilmiyor o laparoskopi ben onuda oldum histereskopi rahimde giriliyor kamerayla içeri giriliyor ve o an bir sorun görülürse düzeltilebiliyor hiç korkmayınn benim ameliyatım biraz agır gecmişti laparoskopi oldugum için histereskopiyle birlikte yine olucam sölemiştim doktotum ilk adetten sonra yapalım dedi ama bir yanım hemen ol diyor bir yanım dur daha yeni kürtaj oldum az bekle diyor ne yapacagımı bilmiyorum cıkmazdayım....:18::18:

ah kızlar ahhh bizi bizden baskası anlayamazz Rabbim inş bizlerede sahip eder inş veridigimiz emeklere bosa gitmezz bu arada kızlar histereskopi göbek deliginden girilmiyor o laparoskopi ben onuda oldum histereskopi rahimde giriliyor kamerayla içeri giriliyor ve o an bir sorun görülürse düzeltilebiliyor hiç korkmayınn benim ameliyatım biraz agır gecmişti laparoskopi oldugum için histereskopiyle birlikte yine olucam sölemiştim doktotum ilk adetten sonra yapalım dedi ama bir yanım hemen ol diyor bir yanım dur daha yeni kürtaj oldum az bekle diyor ne yapacagımı bilmiyorum cıkmazdayım....:18::18:

Canım ben yanlıs video izledim o zsmsn .. Pekı canın yandı mı uyandıktan sonra histereskopiden ?? Hangisi daha zor?? BİDE YANI HANGI DURUMLARDA GEREK DUYUUOLAR YANI NEYI DUZELTMEYI UMUYOLAR ?? Rahim filmi zaten detaylı degilmi ne korkutmuslardı ondanda ama korkutuum gıbı olmamıstj sadeceeee buz kesmistim geilmistim tertemiz cıktı demisti doktor tupler acık kist yok felan filan ... Dusuklerimizin sebebini neye bahlı sklar yani şnce ni damar tıkanık ouuzden bebeisler kan gitmiyo felan gibi mi ... YAPTIRMASAMMI DIYORUM BI YANDANDA CANIM JA

Canım ben yanlıs video izledim o zsmsn .. Pekı canın yandı mı uyandıktan sonra histereskopiden ?? Hangisi daha zor?? BİDE YANI HANGI DURUMLARDA GEREK DUYUUOLAR YANI NEYI DUZELTMEYI UMUYOLAR ?? Rahim filmi zaten detaylı degilmi ne korkutmuslardı ondanda ama korkutuum gıbı olmamıstj sadeceeee buz kesmistim geilmistim tertemiz cıktı demisti doktor tupler acık kist yok felan filan ... Dusuklerimizin sebebini neye bahlı sklar yani şnce ni damar tıkanık ouuzden bebeisler kan gitmiyo felan gibi mi ... YAPTIRMASAMMI DIYORUM BI YANDANDA CANIM JA

cnm benim laparasokopiyle histereskopi aynı anda oldu yani dikişlerim vardı ondan ben aglıyarak uyandım cok agrı vardı göbek deligimde ve tam rhmin üsütnde dikişlerim var ve aslında düşüklerin tanısı içinde önemli bence o anda rahmi daha iyi görüyorlara bebegin tutunacagı yerin durumunu o an bi anormallik varsa düzeltiebiliyor mesela polip myom varsa o an temizlenebiliyor bence olmadıysan ol derim bunuda hyaptırmadım demezsinn...

cnm benim laparasokopiyle histereskopi aynı anda oldu yani dikişlerim vardı ondan ben aglıyarak uyandım cok agrı vardı göbek deligimde ve tam rhmin üsütnde dikişlerim var ve aslında düşüklerin tanısı içinde önemli bence o anda rahmi daha iyi görüyorlara bebegin tutunacagı yerin durumunu o an bi anormallik varsa düzeltiebiliyor mesela polip myom varsa o an temizlenebiliyor bence olmadıysan ol derim bunuda hyaptırmadım demezsinn...

Cokk korkuyorum m nıye bılmıyorum m hidtereskopi benim .. Hıc olmadım kameranın sokulması bıraz tefırgın efıyk BILMEK YANI :(((( uyandıgında agrıların ne zaman gectı vajınan duzeldı

Cokk korkuyorum m nıye bılmıyorum m hidtereskopi benim .. Hıc olmadım kameranın sokulması bıraz tefırgın efıyk BILMEK YANI :(((( uyandıgında agrıların ne zaman gectı vajınan duzeldı

korkulacak hiç birsey yok canm öle rahimde falan agrı olmuor bende dikiş vardı ondan biraz zor oldu ama histereskopide öle bişey yok cok ince bir optik arac ile rahime bakılıyor kasık agrın olabilyor biraz ondada ilac kullanılıyor korkma güçlü ol....

merabalar nasılsınız kızlar?ben 2 defa histereskobi oldum ilki umut tüp bebekte 2.sevel taşdemirde rahimden giriyolar genel anastezi yapıyolar umut tüp bebekte kamera görüntüsünü cd de verdiler bizde hiç bakamadık sürekli kazıyodu traşlama deniyomuş seval taşdemir kist var dedi histerskobiden sonra da kist değil parça kalmış dedi.düşüklerden dolayı yapışıklık oluşmuş onuhn için tekra r histereskobi olmam gerrekiyo ücretsiz nerde yaptırabilirz dedik zeynep kamilde yaptırabilirsiniz dedi .seval taşdemiri yeni bıraktık biz. kendi kendimize çözüm üretmeye çalıştık ordayken chek up yaptıralım mı dedik belki başka bişeyden kaynaklanıyodur diye bazı testler yazdı şunları yaptırın o zaman dedi ama yaptrırmadım daha .yumurta ve sperm kalitesini artırıcı hapları da bize kendisi değil biz söyledik kullanalım diye .bide çok iyi kayıt tutmuyo her gittiğimde hangi ilacı kullanmıştın şunu verdik mi diye soruyo çok iyi bi insan güler yüzlü ama tek başına olması belkide aksaklıklar yaşanıyo bu arada ilaçve iğneleri ordan almayın biz bikaç defa aldık dışardakiyle aynı fiyat dediler ama dışarıda daha ucuz.bana şuanda jinemed farklı ve iyi gibi geliyor çok nette konuşmak itmiyorum çünkü her yere bir ümitle başlıyoruz ama sonuç her zaman iyi olmuyo oraya başladık şimdi testleri üniv hastanesinde yaptıralım histereskobiyi zeynep kamilde yapalım dedik yok öyle onu orda bunu burda olacak şey değildedi tek elden takip edileceksiniz herşey burda yapılacak dedi belki kendince para kazanmak içinde söylüyo olabilir ama diğer türlüde olmadı herşeyi farklı yerde hep farkı yerler deneyerek yaptık ama zararlarını gördük.bence burayı gözardı etmeyin derim gerçi şuan olumlu bir sonucumuz yok yeni başladık ama sonuçta çok fazla fiyat farkıda yok seval taşdemire giden burayada gidebilir.düşük merkezi yani biz bunu duyunca dedik işte aadığımız şey bu böyle bişey olmamasına çok şaşırıyoduk sürekli araştırıyoduk bu konuda uzmanlşmış doktor ararken burasyla karşılaştık umarım umutlarımız burada gerçekleşir.allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşlh...

merabalar nasılsınız kızlar?ben 2 defa histereskobi oldum ilki umut tüp bebekte 2.sevel taşdemirde rahimden giriyolar genel anastezi yapıyolar umut tüp bebekte kamera görüntüsünü cd de verdiler bizde hiç bakamadık sürekli kazıyodu traşlama deniyomuş seval taşdemir kist var dedi histerskobiden sonra da kist değil parça kalmış dedi.düşüklerden dolayı yapışıklık oluşmuş onuhn için tekra r histereskobi olmam gerrekiyo ücretsiz nerde yaptırabilirz dedik zeynep kamilde yaptırabilirsiniz dedi .seval taşdemiri yeni bıraktık biz. kendi kendimize çözüm üretmeye çalıştık ordayken chek up yaptıralım mı dedik belki başka bişeyden kaynaklanıyodur diye bazı testler yazdı şunları yaptırın o zaman dedi ama yaptrırmadım daha .yumurta ve sperm kalitesini artırıcı hapları da bize kendisi değil biz söyledik kullanalım diye .bide çok iyi kayıt tutmuyo her gittiğimde hangi ilacı kullanmıştın şunu verdik mi diye soruyo çok iyi bi insan güler yüzlü ama tek başına olması belkide aksaklıklar yaşanıyo bu arada ilaçve iğneleri ordan almayın biz bikaç defa aldık dışardakiyle aynı fiyat dediler ama dışarıda daha ucuz.bana şuanda jinemed farklı ve iyi gibi geliyor çok nette konuşmak itmiyorum çünkü her yere bir ümitle başlıyoruz ama sonuç her zaman iyi olmuyo oraya başladık şimdi testleri üniv hastanesinde yaptıralım histereskobiyi zeynep kamilde yapalım dedik yok öyle onu orda bunu burda olacak şey değildedi tek elden takip edileceksiniz herşey burda yapılacak dedi belki kendince para kazanmak içinde söylüyo olabilir ama diğer türlüde olmadı herşeyi farklı yerde hep farkı yerler deneyerek yaptık ama zararlarını gördük.bence burayı gözardı etmeyin derim gerçi şuan olumlu bir sonucumuz yok yeni başladık ama sonuçta çok fazla fiyat farkıda yok seval taşdemire giden burayada gidebilir.düşük merkezi yani biz bunu duyunca dedik işte aadığımız şey bu böyle bişey olmamasına çok şaşırıyoduk sürekli araştırıyoduk bu konuda uzmanlşmış doktor ararken burasyla karşılaştık umarım umutlarımız burada gerçekleşir.allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşlh...

mrb arkadasım sükür iyiyim sende iyisindir inş aminnn inş rabbim hiç birmizin emeklerini bosa cıkarmaz 3 arkadasta istanbuldasınız ben antalyadayım seval hanımı cok duydum tvde falan cıkıyor doktor sitesinde soru soruyorum arada hep tüp bebek yaptırın diyor artık bzde arastıra arastıra doktorlara kadar bilgili olduk 3.gebeligimde kendim söleyerek igne yazdıttım doktora kan sulandırıcı olmasaydım aa sen kan sulandırıcı kullanmadın ondan oldu diceklerdi işte kimileri olumlu sonuc alıyor kimileri almıyor ne yapacagımzı sasırdık.... canım bu dedigin su teksen camlıbel var ona gidiyorsun sanırım baktım netten videolarına falan umarım ollumlu sonuclar alır bizlerle paylasırsın

Back