Benimde histeroskopi olmam gerekiyor.Doktorum istedi.Hiç olmadım.Fiyatları ortalama nasıl acaba.
Bende hic olmadım bugun ogrendim histereskopi FERTİJİNDE SEVAL HANIMDA 1100 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde histeroskopi olmam gerekiyor.Doktorum istedi.Hiç olmadım.Fiyatları ortalama nasıl acaba.
Öncelikle bilgilendirdiğin için sağol.bende seval hanıma gidecektim..muhtemelen bana da aynısını söyleyecek..layd bende pek anlamadımmm.Aşıyı tamam duymuştuk böyle bi durumda diyeceği ilk şey aşı tabii.Açıklama bana biraz yetersiz geldi eee herşey normalmişde bi hücreden sıkıntı çıkıyoryormuş...Yaa bunun adı basbayağı açıklanamıyor bizde bilemiyoruz,tıpta bazen bizimde açıklayamadığımız şeyler var deseneee.Ha bide pgt yi hele hiç anlamadım neden kardeşim kromozom anomalisi yok genetik sorun yok neden pgt istedi.Benim doktorum genetikyen bir şey çıkmazsa pgt nin bi anlamı yok gerek yok dedi...ha tüp bebek belki anlarım zaman kaybetmemek adına amaaaa ...pgt niye.şimdi bunları duyunca açıkcası seval hanıma gitsemmi demeye başladım...
Seni etkilemek istemem ama lenfosit aşısının başarısı pekte kanıtlanmış değil ben açıkcası şimdilik düşünmüyorum.
layd sende pko falanmı vardı hatırlayamadım...
bugün kimseler yok burda herkes gezmeye gitti herhalde...benimse canım hiç bişey yapmak istemiyooo.
layd doktor sana hangi ilaçları verdi şimdii.haklısın aklımda kalmasın diyosan lenfosit aşısınıda yaptır.Bişey daha sorcam canım aşılama nekadar acaba ortalama.Benim şimdi bi histeroskopi yaptırmam lazım ilkkez yaptırıcam.Bugün eşimde erken çıktı evdee yalnızdım gene derin kuyulara daldım ilk gebeliğim devaam etseydi şimdi nekadar olacaktı ona daldım.oysa ben hala kürlerle uğraşıyor nette dolaşıyor bi umut bi çözüm arıyorum..pek iyi değilim bugün anlıyacağın
ah kızlar ahhh bizi bizden baskası anlayamazz Rabbim inş bizlerede sahip eder inş veridigimiz emeklere bosa gitmezz bu arada kızlar histereskopi göbek deliginden girilmiyor o laparoskopi ben onuda oldum histereskopi rahimde giriliyor kamerayla içeri giriliyor ve o an bir sorun görülürse düzeltilebiliyor hiç korkmayınn benim ameliyatım biraz agır gecmişti laparoskopi oldugum için histereskopiyle birlikte yine olucam sölemiştim doktotum ilk adetten sonra yapalım dedi ama bir yanım hemen ol diyor bir yanım dur daha yeni kürtaj oldum az bekle diyor ne yapacagımı bilmiyorum cıkmazdayım....:18::18:
Canım ben yanlıs video izledim o zsmsn .. Pekı canın yandı mı uyandıktan sonra histereskopiden ?? Hangisi daha zor?? BİDE YANI HANGI DURUMLARDA GEREK DUYUUOLAR YANI NEYI DUZELTMEYI UMUYOLAR ?? Rahim filmi zaten detaylı degilmi ne korkutmuslardı ondanda ama korkutuum gıbı olmamıstj sadeceeee buz kesmistim geilmistim tertemiz cıktı demisti doktor tupler acık kist yok felan filan ... Dusuklerimizin sebebini neye bahlı sklar yani şnce ni damar tıkanık ouuzden bebeisler kan gitmiyo felan gibi mi ... YAPTIRMASAMMI DIYORUM BI YANDANDA CANIM JA
cnm benim laparasokopiyle histereskopi aynı anda oldu yani dikişlerim vardı ondan ben aglıyarak uyandım cok agrı vardı göbek deligimde ve tam rhmin üsütnde dikişlerim var ve aslında düşüklerin tanısı içinde önemli bence o anda rahmi daha iyi görüyorlara bebegin tutunacagı yerin durumunu o an bi anormallik varsa düzeltiebiliyor mesela polip myom varsa o an temizlenebiliyor bence olmadıysan ol derim bunuda hyaptırmadım demezsinn...
Cokk korkuyorum m nıye bılmıyorum m hidtereskopi benim .. Hıc olmadım kameranın sokulması bıraz tefırgın efıyk BILMEK YANI((( uyandıgında agrıların ne zaman gectı vajınan duzeldı
ah kızlar ahhh bizi bizden baskası anlayamazz Rabbim inş bizlerede sahip eder inş veridigimiz emeklere bosa gitmezz bu arada kızlar histereskopi göbek deliginden girilmiyor o laparoskopi ben onuda oldum histereskopi rahimde giriliyor kamerayla içeri giriliyor ve o an bir sorun görülürse düzeltilebiliyor hiç korkmayınn benim ameliyatım biraz agır gecmişti laparoskopi oldugum için histereskopiyle birlikte yine olucam sölemiştim doktotum ilk adetten sonra yapalım dedi ama bir yanım hemen ol diyor bir yanım dur daha yeni kürtaj oldum az bekle diyor ne yapacagımı bilmiyorum cıkmazdayım....:18::18:
merabalar nasılsınız kızlar?ben 2 defa histereskobi oldum ilki umut tüp bebekte 2.sevel taşdemirde rahimden giriyolar genel anastezi yapıyolar umut tüp bebekte kamera görüntüsünü cd de verdiler bizde hiç bakamadık sürekli kazıyodu traşlama deniyomuş seval taşdemir kist var dedi histerskobiden sonra da kist değil parça kalmış dedi.düşüklerden dolayı yapışıklık oluşmuş onuhn için tekra r histereskobi olmam gerrekiyo ücretsiz nerde yaptırabilirz dedik zeynep kamilde yaptırabilirsiniz dedi .seval taşdemiri yeni bıraktık biz. kendi kendimize çözüm üretmeye çalıştık ordayken chek up yaptıralım mı dedik belki başka bişeyden kaynaklanıyodur diye bazı testler yazdı şunları yaptırın o zaman dedi ama yaptrırmadım daha .yumurta ve sperm kalitesini artırıcı hapları da bize kendisi değil biz söyledik kullanalım diye .bide çok iyi kayıt tutmuyo her gittiğimde hangi ilacı kullanmıştın şunu verdik mi diye soruyo çok iyi bi insan güler yüzlü ama tek başına olması belkide aksaklıklar yaşanıyo bu arada ilaçve iğneleri ordan almayın biz bikaç defa aldık dışardakiyle aynı fiyat dediler ama dışarıda daha ucuz.bana şuanda jinemed farklı ve iyi gibi geliyor çok nette konuşmak itmiyorum çünkü her yere bir ümitle başlıyoruz ama sonuç her zaman iyi olmuyo oraya başladık şimdi testleri üniv hastanesinde yaptıralım histereskobiyi zeynep kamilde yapalım dedik yok öyle onu orda bunu burda olacak şey değildedi tek elden takip edileceksiniz herşey burda yapılacak dedi belki kendince para kazanmak içinde söylüyo olabilir ama diğer türlüde olmadı herşeyi farklı yerde hep farkı yerler deneyerek yaptık ama zararlarını gördük.bence burayı gözardı etmeyin derim gerçi şuan olumlu bir sonucumuz yok yeni başladık ama sonuçta çok fazla fiyat farkıda yok seval taşdemire giden burayada gidebilir.düşük merkezi yani biz bunu duyunca dedik işte aadığımız şey bu böyle bişey olmamasına çok şaşırıyoduk sürekli araştırıyoduk bu konuda uzmanlşmış doktor ararken burasyla karşılaştık umarım umutlarımız burada gerçekleşir.allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz inşlh...