evet dediğin doğru...benimde çok sıkıntılı geçiyor hamilelik döneminde özellikle bu son gebeliğimde her gece uyanıyordum bazı geceler ağlayarak hemde nasıl ağlamak.Rüyamda kan görüyordum hep..bilemiyorum bilinç altıda olabilir elbet.ümmü sıbyan duası zannedersem ...ama şöyle düşün dediler sonuçta peygamber efendimize uhud savaşında cevşen duası gönderildi ve cebrail efendimize bunu üzerine takmasını istedi yakın tarihe gelirsek padişahların sefere çıkarken giydikleri tılsımlı gömlekler var vsvsv.Diyorum ya inanç meselesi ama kendimi iyi hisssediyorum..13 gün önce kürtaj olmuş birisi için iyi sayılırım...
Bende istanbul-avrupa yakasındayım...Eyüp'de oturuyorum.Eyüp Sultana çok yakınım.Burada bi devlet okulunda çalışıyorum.Ama bende anadolu yakalıyım .Aslen şile ağvalıyım yani...
bende bu konudan bahsetmeyi düşünüyordum çok iyi denk geldi.aynen bende düşük yapmadan önce gece huzursuzlanıyorum boğulma hissi ve kalp çarpıntısı gece uyuyamıyorum ve ardından düşük yaptığımı öğreniyorum özellikle son düşüklerimde artık gece bunları yaşadıktan sonra ertesi gün düştüğünü öğreniyordum.2.düşüğümden sonra bizde 2 farklı hocaya gittik ummü sübyan olduğunu söylediler ve cevşen verdi takmama rağmen yine düşükler yaşadım.her şekilde çare arıyoruz inşallah hayırlısıyla bütün emeklerimizin karşılığını alırız.
birde çocuk olması için okunan dualar
inne rabbbeke hüvel halakul alim1227 defa,
fallahü hüvel veliyyü ve hüve yuhyi289defa
rabbekü yahluku ma yeşaü ve yahtar2532
huvallahül halikul barıu 1094 defa
ismi azamı ,
99 esmaül hüsna,
kenzül arş,
170 veya 313 veya 333 ayetel kürsü,
12 bin besmelei şerif ,1001 fatiha okumak gerektiğini eve yasin okumaya gelen hoca söylemişti okursanız faydası olabilir.