Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

evet bizde 5 düşükten sonra duyduk bilmiyorum gerçekten faydalıdır umarım.istanbul fulya da bu testleri istediler.
ANA(Anti nükleer antikoru), anti beta2 glikoprotein,ııGg, anti beta2 glikoprotein,ııgM, anti karyolipin IgG antikoru (ACA IgG), karyolipin IgG antikoru (ACA IgM), anti trombin III, APTT (akt.pars.tromblastin zaman ),cdı9, CD3 Total lenfosit, CD4 t-Helper Lenfosit, CD56, CD8-t supressor lenfosit , Hla doku tiplemesi (A,B,C,DR), homosistein (serum), ınterleukin 1 alfa, interleukin 6 alfa, interleukin 8 alfa, Lupus antikoagulanlan, PRA (Panel Reactive Antikor) , protein C aktivesi, Protein S aktivitesi, PT( protrombin zamanı

GUNAYDIN KIZLAR ONCELIKLE SUNU DIYIM KOPMAYALIM OLUR MU??ne guzel guncel bı topikteyiz ve ucumuzde aynı durumdayız ben nerdeyse sabah aksam gırıyorum var mısınız yazı yazdınız mı diye ... :)))))) gelelimm konuya canım sen ilk gorusmede verdin mi okadar parayı 180 on gorusme...???? Testlerini incelemisdir ve senden bunları istedi demek.. Univerdite hastanesind hic gitmedim ucretsiz demi?? Hangilerine para verdin vok tuttumu arkadasım gorusuruz

evet bizde 5 düşükten sonra duyduk bilmiyorum gerçekten faydalıdır umarım.istanbul fulya da bu testleri istediler.
ANA(Anti nükleer antikoru), anti beta2 glikoprotein,ııGg, anti beta2 glikoprotein,ııgM, anti karyolipin IgG antikoru (ACA IgG), karyolipin IgG antikoru (ACA IgM), anti trombin III, APTT (akt.pars.tromblastin zaman ),cdı9, CD3 Total lenfosit, CD4 t-Helper Lenfosit, CD56, CD8-t supressor lenfosit , Hla doku tiplemesi (A,B,C,DR), homosistein (serum), ınterleukin 1 alfa, interleukin 6 alfa, interleukin 8 alfa, Lupus antikoagulanlan, PRA (Panel Reactive Antikor) , protein C aktivesi, Protein S aktivitesi, PT( protrombin zamanı
Canım ben burada yazdıklarının hemen hemen yarısını Çapada yaptırdım.Nasılmı ?

3. düşükten sonra doktor bana gene hiç birşey demeyince...kendi kendimin doktoru oldum çapaya gittim durumumu anlattım hatta kan pıhtılaşması olabilirmi bunun araştırılmasını istiyorum dedim epey bi testler verdi işte umunma sana bu yapılacak testlerin büyük bi kısmı pıhtılaşmayla ilgili.Bende fatör 5 ledien mutasyonu heterezigot çıktı.Bu sefer tavsiye üzerine şişlide bir doktora gittim tüm testlerimle..anlattım dinledi ve hamile kalınca hemen iğnelere başlıyacağız dedi.5 ay sonra hamile kaldım...nasıl sevinçliyim eşim desen öyle... hemen doktorumu aradım...doktorum hemen claxcane 0,4 lük hergün başla...peki hergün nasıl vurulucuktım.eşim hayatta yapamam dediği şeyi yaptı ve detaylarıyla öğrendi nasıl vurulacağını.Hergün göbekten koldan iğnelerimi o yaptı.Çok geçmeden hafif bi lekelenme oldü tam adet günüme geliyordu zannedersem çok değil ama doktorumu hemen aradım (klasik )progestane al.Hatta benim tanıdığım bir hemşire iğnesini kullan dedi iğnesini aldım kalçadan onuda hergün eşim vurdu.günde 2 iğne.ilk gittik keseyi gördük bidaha gel dedi 10 gün sonra yine gittim kese çok güzel dedi doktor mükemmel görünüyo yusyuvarlak çerçeveside çok düzgünmüş ama gene bebek yok bı 10 daha bekleyelim geç döllenme olmuştur belki dedi..ama ben tabii araştırıyorum netten..anladım olumsuz gittiğini..gittim yine bebek yok var sanki bi oluşum bi kıpırdanma diyor bu arada 4d ultrason kullanıyor doktorum görmemesi mümkün değil diyorum kendimce ...doktor 1 hafta daha bekleyelim bakalım belki oluşurr dedi...Allahımmmm kürtajlarımmı,yoksa bu bekleme sürecimi zordu derseniz bekleme süreci derim çok yıprandımmmmm anlatamam.3 dakika en fazla aklımdan çıkma süreci...eşime bakıyorum ağlıyorum reklam çıkıyor ağlıyorum..bir yandan öğrencilerim var enerjimi toplamam lazımDevlet okulundayım resmi toplantılar oluyor vsvsvs..ama benim bedenim dolanıyor sadece ortalıkta...Artık bitsin yeter dedim ne olacaksa olsun..son muayene ve kürtaj kararı... Hiç kanamam olmadı öylece gittim kürtaja bu arada 9 haftalık olmuştu zaten genel anesteziyle sonlandırıldı.Doktorum kürtaj parçasını genetiğe gönderelim dedi.YARIN ONUN SONUÇLARI çıkacak.Umarım bir sıkıntı yoktur.O ameliyat elbisesini 3 defa giydim.Ve gene kucağım boş elim sadece eşimin elindeydi..o vardı her anımda.Ne yazıkki ben göz yaşımı akıtıyordum dışarı ama o hep içine akıttı...canım sevgilim o olmasa ben ne yapardım.....

Son düzenleme:
3. düşükten sonra doktor bana gene hiç birşey demeyince...kendi kendimin doktoru oldum çapaya gittim durumumu anlattım hatta kan pıhtılaşması olabilirmi bunun araştırılmasını istiyorum dedim epey bi testler verdi işte umunma sana bu yapılacak testlerin büyük bi kısmı pıhtılaşmayla ilgili.Bende fatör 5 leiden mutasyonu heterezigot çıktı.Bu sefer tavsiye üzerine şişlide bir doktora gittim tüm testlerimle..anlattım dinledi ve hamile kalınca hemen iğnelere başlıyacağız dedi.5 ay sonra hamile kaldım...nasıl sevinçliyim eşim desen öyle... hemen doktorumu aradım...doktorum hemen claxcane 0,4 lük hergün başla...peki hergün nasıl vurulucuktım.eşim hayatta yapamam dediği şeyi yaptı ve detaylarıyla öğrendi nasıl vurulacağını.Hergün göbekten koldan iğnelerimi o yaptı.Çok geçmeden hafif bi lekelenme oldü tam adet günüme geliyordu zannedersem çok değil ama doktorumu hemen aradım (klasik )progestane al.Hatta benim tanıdığım bir hemşire iğnesini kullan dedi iğnesini aldım kalçadan onuda hergün eşim vurdu.günde 2 iğne.ilk gittik keseyi gördük bidaha gel dedi 10 gün sonra yine gittim kese çok güzel dedi doktor mükemmel görünüyo yusyuvarlak çerçeveside çok düzgünmüş ama gene bebek yok bı 10 daha bekleyelim geç döllenme olmuştur belki dedi..ama ben tabii araştırıyorum netten..anladım olumsuz gittiğini..gittim yine bebek yok var sanki bi oluşum bi kıpırdanma diyor bu arada 4d ultrason kullanıyor doktorum görmemesi mümkün değil diyorum kendimce ...doktor 1 hafta daha bekleyelim bakalım belki oluşurr dedi...Allahımmmm kürtajlarımmı,yoksa bu bekleme sürecimi zordu derseniz bekleme süreci derim çok yıprandımmmmm anlatamam.3 dakika en fazla aklımdan çıkma süreci...eşime bakıyorum ağlıyorum reklam çıkıyor ağlıyorum..bir yandan öğrencilerim var enerjimi toplamam lazımDevlet okulundayım resmi toplantılar oluyor vsvsvs..ama benim bedenim dolanıyor sadece ortalıkta...Artık bitsin yeter dedim ne olacaksa olsun..son muayene ve kürtaj kararı... Hiç kanamam olmadı öylece gittim kürtaja bu arada 9 haftalık olmuştu zaten genel anesteziyle sonlandırıldı.Doktorum kürtaj parçasını genetiğe gönderelim dedi.YARIN ONUN SONUÇLARI çıkacak.Umarım bir sıkıntı yoktur.O ameliyat elbisesini 3 defa giydim.Ve gene kucağım boş elim sadece eşimin elindeydi..o vardı her anımda.Ne yazıkki ben göz yaşımı akıtıyordum dışarı ama o hep içine akıttı...canım sevgilim o olmasa ben ne yapardım.....

3. düşükten sonra doktor bana gene hiç birşey demeyince...kendi kendimin doktoru oldum çapaya gittim durumumu anlattım hatta kan pıhtılaşması olabilirmi bunun araştırılmasını istiyorum dedim epey bi testler verdi işte umunma sana bu yapılacak testlerin büyük bi kısmı pıhtılaşmayla ilgili.Bende fatör 5 ledien mutasyonu heterezigot çıktı.Bu sefer tavsiye üzerine şişlide bir doktora gittim tüm testlerimle..anlattım dinledi ve hamile kalınca hemen iğnelere başlıyacağız dedi.5 ay sonra hamile kaldım...nasıl sevinçliyim eşim desen öyle... hemen doktorumu aradım...doktorum hemen claxcane 0,4 lük hergün başla...peki hergün nasıl vurulucuktım.eşim hayatta yapamam dediği şeyi yaptı ve detaylarıyla öğrendi nasıl vurulacağını.Hergün göbekten koldan iğnelerimi o yaptı.Çok geçmeden hafif bi lekelenme oldü tam adet günüme geliyordu zannedersem çok değil ama doktorumu hemen aradım (klasik )progestane al.Hatta benim tanıdığım bir hemşire iğnesini kullan dedi iğnesini aldım kalçadan onuda hergün eşim vurdu.günde 2 iğne.ilk gittik keseyi gördük bidaha gel dedi 10 gün sonra yine gittim kese çok güzel dedi doktor mükemmel görünüyo yusyuvarlak çerçeveside çok düzgünmüş ama gene bebek yok bı 10 daha bekleyelim geç döllenme olmuştur belki dedi..ama ben tabii araştırıyorum netten..anladım olumsuz gittiğini..gittim yine bebek yok var sanki bi oluşum bi kıpırdanma diyor bu arada 4d ultrason kullanıyor doktorum görmemesi mümkün değil diyorum kendimce ...doktor 1 hafta daha bekleyelim bakalım belki oluşurr dedi...Allahımmmm kürtajlarımmı,yoksa bu bekleme sürecimi zordu derseniz bekleme süreci derim çok yıprandımmmmm anlatamam.3 dakika en fazla aklımdan çıkma süreci...eşime bakıyorum ağlıyorum reklam çıkıyor ağlıyorum..bir yandan öğrencilerim var enerjimi toplamam lazımDevlet okulundayım resmi toplantılar oluyor vsvsvs..ama benim bedenim dolanıyor sadece ortalıkta...Artık bitsin yeter dedim ne olacaksa olsun..son muayene ve kürtaj kararı... Hiç kanamam olmadı öylece gittim kürtaja bu arada 9 haftalık olmuştu zaten genel anesteziyle sonlandırıldı.Doktorum kürtaj parçasını genetiğe gönderelim dedi.YARIN ONUN SONUÇLARI çıkacak.Umarım bir sıkıntı yoktur.O ameliyat elbisesini 3 defa giydim.Ve gene kucağım boş elim sadece eşin elindeydi..o vardı her anımda.Ne yazıkki ben göz yaşımı akıtıyordum dışarı ama o hep içine akıttı...canım sevgilim o olmasa ben ne yapardım.....
. Canım cok gecmıs olsun daha yenı olmus sanırım .. İnsallah bisey cıkmazz gonlunu ferah tutt ne anlattıkca ınsan rahatlar ben oyleyım acıkcası:)) bende kaybedelı 4 ay oldu; uc tanesı kurtajla oldu sonuncusu kendılıgınden dustu :( yurtdısındaydım tatıl ıcın ablamın yanına gıtmistim canlı canlıı bır saat fecı bı sancı cektım :((((( ve elıme dustu wcde parca hemen doktor gıttık orda ve bana dedıkı benımde senın gıbı hastalarım vardı pespese dusuk yasayanlar vardı ve onlara fraxparın ıgnesı verdım ve bu ıgneler sayesınde saglıklı dogum yaptı dedı... Burdakı doktora dedım senın testlerın temız kan pıhtılasması yok gerekte yok dedı ama yazmadı bana.. Hatta ampırık yollar denedık ıspatlanmamıs ama deneyenler de yarı yarıya basarılı olanlar uc hafta boyunca her gun ıgne oldum bagısıklıgı guclendırsın dıye... Ama ıse yaramadı ama yarayanda var.. Ocakta regl olunca gıttık profa sımdı ne yapacagız dedım devam dedı pes etmeden aynı sekılde ıstersen kendınız deneyın ıstwrsen asılama yapaalım .. Ama ben ıstıyorumkı bebegı koruyucu bırsey olsunn bu dusuk merkezı keske on gorusme ucretsız olsaydı en azından bı fııkır almak ıstwrdım... Suan deneme asamasındayız ınsallah tutarrr bu ay ... Zaten bırdahakı regle kadar doktor arastırcaz fıkır almak ıcın

. Canım cok gecmıs olsun daha yenı olmus sanırım .. İnsallah bisey cıkmazz gonlunu ferah tutt ne anlattıkca ınsan rahatlar ben oyleyım acıkcası:)) bende kaybedelı 4 ay oldu; uc tanesı kurtajla oldu sonuncusu kendılıgınden dustu :( yurtdısındaydım tatıl ıcın ablamın yanına gıtmistim canlı canlıı bır saat fecı bı sancı cektım :((((( ve elıme dustu wcde parca hemen doktor gıttık orda ve bana dedıkı benımde senın gıbı hastalarım vardı pespese dusuk yasayanlar vardı ve onlara fraxparın ıgnesı verdım ve bu ıgneler sayesınde saglıklı dogum yaptı dedı... Burdakı doktora dedım senın testlerın temız kan pıhtılasması yok gerekte yok dedı ama yazmadı bana.. Hatta ampırık yollar denedık ıspatlanmamıs ama deneyenler de yarı yarıya basarılı olanlar uc hafta boyunca her gun ıgne oldum bagısıklıgı guclendırsın dıye... Ama ıse yaramadı ama yarayanda var.. Ocakta regl olunca gıttık profa sımdı ne yapacagız dedım devam dedı pes etmeden aynı sekılde ıstersen kendınız deneyın ıstwrsen asılama yapaalım .. Ama ben ıstıyorumkı bebegı koruyucu bırsey olsunn bu dusuk merkezı keske on gorusme ucretsız olsaydı en azından bı fııkır almak ıstwrdım... Suan deneme asamasındayız ınsallah tutarrr bu ay ... Zaten bırdahakı regle kadar doktor arastırcaz fıkır almak ıcın

Canım aynı şeyler yaşadıklarımız.Ama sana şunu söyliyeyim..nette epey bir araştırma yaptım.Sebepsiz düşük yaşayanlar çaresizlikten olabilicek tüm tedavileri deniyor ama sonuç gene hüsran .Ben artık iğnelere bile inanmıyorum.dDÜŞEK OLCAKSA NE iğne ne progestane çözüm değil,olmadığınıda gördük.Ben bunun tamamen nasip kısmet diyorum vakti zamanı gelince olacak.Çünkü dinlediğim tüm hikayeleri sonunda böyle sonuçlanıyo.düşük yaşayanlar sayısız testler yaptırıyorlar ardından bi umut aşılama tüp hatta pgt ensonunda gene hüsran..ve tamam artık kabullendim herşeyi tüm tedavileri bıraktığım bir anda hamile kamdım ve sağlıklı bebeğim dünyaya geldi diyorlar...
Bende artık kendim böyle düşünmeye başladım.Olacaksa birden olacak...ben şimdi 2 farklı alternatif yöntemler uyguluyorumm.

dua yazıldı dün elime geçti ilk olarak onu dün takmaya başladım.
1 haftadır incir kürü uyguluyorum eşime keçiboynuzu kürü
her sabah çörekotu tarçın pekmez 2 kaşık yiyorum....

Son düzenleme:
dua yazıldı dün elime geçti ilk olarak onu dün takmaya başladım.
1 haftadır incir kürü uyguluyorum eşime keçiboynuzu kürü
her sabah çörekotu tarçın pekmez 2 kaşık yiyorum....

Benim tek yaptıgım gebe kalasaya kadar verebildigim kadar kilo vermek:))))) incir kurunu duymustum ama hıc uygulamadım suan pko oldugu ıcın glifor 850 kullanıyorum ... Sana kesinlikle katılıyorum m rabbimeee gercek anlamda bırakın a ısler akıp gıdıyorr o zama. Rabbım verıyo.. Bende manevı acıdan huzur buluyorum namaza basladı. Bı haftadır kılıyorum .. YER GOK DUAA RABBIM DUA ILE VERIYOR HERSEYI .. Esim ve bende arastırdık bu dua konusunda.. SALATI TEFRICIYE VAR COOOOK MUBAREK BI DUA BI ANLAMINA BAK ISTERSEN 4444 kere dıyorlar ama dıyanetten baktım acıklamasınaa okuyabıldıgınız kadar dıyor:) onada basladım ayrıcaaa ESMAUL HUSNA LARDAN BAKTIM BEBEK ISTEYENLER AYNI SEYLERI YAPMIS mesela YA EVVEL VAR YA VARIS VAR .... Bunları tekrar edıyorum m gonulden ve ınanarak ... Senın duan nedır anlamı felan canım???

canım bendeki dua bi velim vasıtasıyla bana ulaştı.ilahiyat mezunu bu velimle bu konuyu paylaştığımızda bana bu duadan bahsetti onun son gebeliği sürekli kanamalıymış hatta doktor kaybedebilirsin demiş annesi bu ümmü sıbyan denen duayı kızına yazdırmış ve hamileliği boyunca taşımış.Oğlu şimdi 3 yaşında.Banada bu duayı temın ettiler duanın geldiği yer çok önemli.Seyyit denen peygamber soyundan gelen kişilerden geldi.4 tane a4 kağıdı boyutunda ama ortası oyuk .Kenarlarında tamamen kurandan belli surelerden ayetler yazılı.bu bayanla beraber 7 kat naylona sardık bide dikiş biliyordu capraz bi çanta yaptı içime takabileceğim.çünkü boyutu çok küçük değil kenar uzunluğu tahminen 10 cm ölçülerinde kare düşün şimdi takıyorum onu.Birde kurandan bazı münacat ayetleri var onları okuyorum münacat peygamberlerin çok içten ettikleri yakarış şeklindeki dualara deniyor.hz. Zekeriyya ve hz.İbrahimin onları sende oku.Aşağıya yazıyorum sure adları ve ayet numaralarını:
Bakara suresi 128. ayet
Ali İmran 38.ayet
İbrahim suresi 40. ayet
İnanmaktan geçiyor herşey...Belkide ablamın dediği gibi Musibet gibi gördüğümüz şu yaşadıklarımız belkide bizi daha çok inanmaya iman etmeye Rabbime daha çok yaklaşmaya VESİLE kılmakta..

Hala umudum var neden olmasın Rabbimin katında ne güç olabilirki dedim bugün kendi kendime..Deniyeceğiz tekrar tekrar....Tabiiki tedaviyi, tıbbı inkar etmiyorum...Yapılması gerekenler yapılmalı...Ama işin bu boyutunuda bi kenara atmamak lazım...

Bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşları buraya bekliyorum...İnşaallah sıkıntılarımızı paylaştığımız şu günlerde gün gelip sevinç çığlıklarımızıda paylaşırız neden olmasın....

Bizimle aynı kaderi paylaşan arkadaşları buraya bekliyorum...İnşaallah sıkıntılarımızı paylaştığımız şu günlerde gün gelip sevinç çığlıklarımızıda paylaşırız neden olmasın....

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN COK SEVINDIM BU GUZEL YAZILARINA VE AYETLERI YAZMANA :)) sanırım simdilik 3 kişiyiz oldun en azından hergun girdikce link aktif kaılıyor bizi goren gelsinnn diyorum bende :)) canım ajanda tutuyorum sırf bu ayetleri , yada zikirleri not almak icinn gunluk okuyorum m hepsini seninkileride ekledim ben biraz tırsakyım .. O duayla cok karsılastım ama dtkılenmekkk ıstemedıgım ıcın bılınc altı yanı bilmiyorum dmin degilim :( duyduguma gore o duayı geceleri sıkntılı uyuyan kabus goren gebeyken rahatsız edılen tasıyomus dogrumu yada o hoca sana tam olarak nasıl acıkladı bu işi anlatıfmısım ??

Son düzenleme:
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN COK SEVINDIM BU GUZEL YAZILARINA VE AYETLERI YAZMANA :)) sanırım simdilik 3 kişiyiz oldun en azından hergun girdikce link aktif kaılıyor bizi goren gelsinnn diyorum bende :)) canım ajanda tutuyorum sırf bu ayetleri , yada zikirleri not almak icinn gunluk okuotum m hepsini seninkileride ekledim

hangi şehirdensin arkadaşım?

evet dediğin doğru...benimde çok sıkıntılı geçiyor hamilelik döneminde özellikle bu son gebeliğimde her gece uyanıyordum bazı geceler ağlayarak hemde nasıl ağlamak.Rüyamda kan görüyordum hep..bilemiyorum bilinç altıda olabilir elbet.ümmü sıbyan duası zannedersem ...ama şöyle düşün dediler sonuçta peygamber efendimize uhud savaşında cevşen duası gönderildi ve cebrail efendimize bunu üzerine takmasını istedi yakın tarihe gelirsek padişahların sefere çıkarken giydikleri tılsımlı gömlekler var vsvsv.Diyorum ya inanç meselesi ama kendimi iyi hisssediyorum..13 gün önce kürtaj olmuş birisi için iyi sayılırım...
Bende istanbul-avrupa yakasındayım...Eyüp'de oturuyorum.Eyüp Sultana çok yakınım.Burada bi devlet okulunda çalışıyorum.Ama bende anadolu yakalıyım .Aslen şile ağvalıyım yani...

Son düzenleme:
evet dediğin doğru...benimde çok sıkıntılı geçiyor hamilelik döneminde özellikle bu son gebeliğimde her gece uyanıyordum bazı geceler ağlayarak hemde nasıl ağlamak.Rüyamda kan görüyordum hep..bilemiyorum bilinç altıda olabilir elbet.ümmü sıbyan duası zannedersem ...ama şöyle düşün dediler sonuçta peygamber efendimize uhud savaşında cevşen duası gönderildi ve cebrail efendimize bunu üzerine takmasını istedi yakın tarihe gelirsek padişahların sefere çıkarken giydikleri tılsımlı gömlekler var vsvsv.Diyorum ya inanç meselesi ama kendimi iyi hisssediyorum..13 gün önce kürtaj olmuş birisi için iyi sayılırım...
Bende istanbul-avrupa yakasındayım...Eyüp'de oturuyorum.Eyüp Sultana çok yakınım.Burada bi devlet okulunda çalışıyorum.Ama bende anadolu yakalıyım .Aslen şile ağvalıyım yani...

Bende kendimi ayetel kursiler nas felak fatiha aurekli kendimi okurum cevsenim yok ama nekadar mubarek oldufunu biliyorum ve DUALARINN HUZUR VERDIGINE INANIYORUM namaz kılardım ama ne yalan soyluyım ramazandan ramazana yasa arada sukur namazı kılardım eskıden :)) dedıfın gıbı hersey bı vesıle Bir haftadır gorevımj yerkme getırmenın mutlulugu var uZerımde ferahlıgı canım anladıgım kadarıyla bazı acıdan sen benden daha bılgılısın anladıgım kadarıyla benımle paylasmaya devam edersen sevınırım :)) enbiya suresini demisti arkadasım bebek isteyenler 89. Ilkokul mu brans mı senın ?? Eyub sultan ayagının altında ne guzell oranın atmosferı cok baska gıtmıstım eskıden o tarafta oturuyordumm :)

Back