evet bizde 5 düşükten sonra duyduk bilmiyorum gerçekten faydalıdır umarım.istanbul fulya da bu testleri istediler.
ANA(Anti nükleer antikoru), anti beta2 glikoprotein,ııGg, anti beta2 glikoprotein,ııgM, anti karyolipin IgG antikoru (ACA IgG), karyolipin IgG antikoru (ACA IgM), anti trombin III, APTT (akt.pars.tromblastin zaman ),cdı9, CD3 Total lenfosit, CD4 t-Helper Lenfosit, CD56, CD8-t supressor lenfosit , Hla doku tiplemesi (A,B,C,DR), homosistein (serum), ınterleukin 1 alfa, interleukin 6 alfa, interleukin 8 alfa, Lupus antikoagulanlan, PRA (Panel Reactive Antikor) , protein C aktivesi, Protein S aktivitesi, PT( protrombin zamanı
GUNAYDIN KIZLAR ONCELIKLE SUNU DIYIM KOPMAYALIM OLUR MU??ne guzel guncel bı topikteyiz ve ucumuzde aynı durumdayız ben nerdeyse sabah aksam gırıyorum var mısınız yazı yazdınız mı diye ... :)))))) gelelimm konuya canım sen ilk gorusmede verdin mi okadar parayı 180 on gorusme...???? Testlerini incelemisdir ve senden bunları istedi demek.. Univerdite hastanesind hic gitmedim ucretsiz demi?? Hangilerine para verdin vok tuttumu arkadasım gorusuruz