- 9 Mart 2024
- 4
- 0
- 21
- Konu Sahibi fenerlihatun03
Arkadaşlar merhaba. 21 yaşındayım. Yaklaşık 2 sene önce tetradox hap ve çeşitli kremler(acnemix,benzoxin,eritretin,sivex losyon) kullandım. 1 sene içinde cildim ve sırtım tertemiz oldu. Son 3 aydır cildim tekrar kusmaya başladı. Kistik şeklinde çıkıyor üstelik. Özellikle omuz ve sırtımda. Alnımda sivilce yok sadece yanaklarımda ve çenemde çıkıyor. Biri geçiyor ertesi gün 3 tane şeklinde çıkıyor. Aile hekimine gittim cildiyecinin görmesi gerektiğini söyledi. Koy gibi bi yere tasindik 8 ay önce. Aslında ilçe ama 6 bin nüfusu var .
Burda cildiye polikinligi yok,şehir merkezine inmem gerekiyor. 1.5 saat yol neredeyse. Üstelik çalışıyorum,iş yerinden izn almam çok zor. Özel hastane vs de yok. Ne yapicam bilmiyorum moralim çok bozuk. Ergenlik sivilcesi değil artık bunlar 21 yasindayim
Burda cildiye polikinligi yok,şehir merkezine inmem gerekiyor. 1.5 saat yol neredeyse. Üstelik çalışıyorum,iş yerinden izn almam çok zor. Özel hastane vs de yok. Ne yapicam bilmiyorum moralim çok bozuk. Ergenlik sivilcesi değil artık bunlar 21 yasindayim