• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan cevap gönderememe sorunu

carmenares

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
1.896
2.559
358
Forumlarda açılan konulara bazen yanıt gönderemiyorum bugün de epey sorun yaşadım. bu meseleyi birkaç defa dile getirsem de kimseden bir yanıt alamadım. hata mesajının ekran görüntüsünü çektim ama onu da ekleyemedim maalesef...

cevapla butonuna bastığımda açılan pencerede
Okuma Hatası
Sistem şu mesajı verdi
(54) connection reset by peer

biraz araştırdım nedir ne değildir diye pek anlayamadım ama bağlantımla ilgili sorun olsa neden ara ara gönderebilip bazen de gönderemiyorum?
mesela bugün hem bir cevap gönderebildim hem de özel mesaj yayınlayabildim. sorun bağlantımdan kaynaklansaydı bunları gönderemezdim ki...
soruma yanıt verebilecek bir moderatör yok mu acaba?

not: bakınız konu da açabiliyorum :)

Forumlarda açılan konulara bazen yanıt gönderemiyorum bugün de epey sorun yaşadım. bu meseleyi birkaç defa dile getirsem de kimseden bir yanıt alamadım. hata mesajının ekran görüntüsünü çektim ama onu da ekleyemedim maalesef...

Okuma Hatası
Sistem şu mesajı verdi

biraz araştırdım nedir ne değildir diye pek anlayamadım ama bağlantımla ilgili sorun olsa neden ara ara gönderebilip bazen de gönderemiyorum?
mesela bugün hem bir cevap gönderebildim hem de özel mesaj yayınlayabildim. sorun bağlantımdan kaynaklansaydı bunları gönderemezdim ki...

Telefondan mı giriyorsunuz
Hangi tarayıcıdan bağlanıyorsunuz foruma ?

Bir sorun görünüyor , mesaj yazma panelinde sıkıntı yok konu da açılabiliyor .
Ne zamandan beri bu sorun var ?

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Huy Meselesi Huy Meselesi
Sanırım şu an ilk kez telefonumdan cevap yazıyorum genelde laptoptan chrome ile bağlanırım ve birkaç aydır bu sorun oluyor ama her zaman değil dikkat ettiğim bir husus genelde alıntı yapınca ve mesajım uzun olunca otomatik kayıtta bu hatayı veriyor silip siteye tekrar giriyorum otomatik kayıtta hata verdiği ilk zamana dek yazdıklarım cevaplama kısmında otomatik çıkıyor bazen o yarım halini gönderip düzenleme ile tamamlıyorum
Çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Huy Meselesi Huy Meselesi
Sanırım şu an ilk kez telefomindan cevap yazıyorum genelde laptoptan chrome ile bağlanırım ve birkaç aydır bu sorun oluyor ama her zaman değil dikkat ettiğim bir husus genelde alıntı yapınca ve mesajım uzun olunca otomatik kayıtta bu hatayı veriyor silip siteye tekrar giriyorum otomatik kayıtta hata verdiği ilk zamana dek yazdıklarım cevaplama kısmında otomatik çıkıyor bazen o yarım halini gönderip düzenleme ile tamamlıyorum
Çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Laptoptan girdigimde bende chrome kullaniyorum ama bu bahsettiginiz uyariya denk gelmedim her gunde girerim..

Telefonda ise bir zamanlar opera google ne varsa denedim ama bu bahsettiginiz sorunlari telefondan yasamistim. Tarayicimdan kaynakli bir sebepdi benim ki.
Sonra tarayicimi degistirdim telefonda. Uc browser android tarayacisini indirdin.

Mesela telefonda chrome kullandigimda, mesaj yazarken yazilar titriyor gibi oluyor
Bazen alintiladigim mesajlari goremiyor
Uyari veriyordu cok zorlaniyordym tarayici degistirdim kurtuldum..

Foruma farkli bri tarayicidan girmeyi dener misiniz bakalim yine ayni sorunla karsilacak misiniz.. ?

Aslında dediğim gibi her zaman yaşamıyorum bu sorunu ama yaşadığımda da o kadar yazdığım şey boşa gidiyor kötü bir durum :)
Daha önce explorer denemiştim düzelmedi ama başka tarayıcı da denerim
Çok çok teşekkür ederim size yardımlarınız için :)

Okuma Hatası
Sistem şu mesajı verdi

Merhaba,
Hatanın dönem dönem olması çözüm sürecinde işimizi zorlaştırıyor. Bağlantınızı (telekom veya gsm) kullandığınız web browser nedir bu bilgileri alabilir miyim ?

Kazen Kazen teşekkür ederim yanıtınız için.
Bağlantımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben de. Sorunu genelde iş yerinde yaşadığımı fark ettim, kurumsal bir yerel ağ, ulakbim tabanlı. Büyük ihtimalle ondan kaynaklı şu an mobil bağlantım var sorun yaşamıyorum. Browser açısından da fark yok.
Teşekkürler tekrar.

Back