Çocuk Hastalıkları Tekrarlayan burun tıkanıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba kızçeler benim kızın nedense sürekli burnu tıkanıyor,burun damlası damlatıyorum temizliyorum 1 saat sonra tekrar aynı anlayamadım niye böyle oluyor...geceleri bu yüzden de sık sık uyanıyor bi fikri olan varsa paylaşın lütfen arkadaşlar...

burun aspiratörü kullanıyor musun? damladan ziyade serum fizyolojiklr yumuşat aspiratörle çek pisliği...

http://www.dermokolik.com/prod.asp?ID=1386
Otri bebe nazal aspiratör diye bir mucize var arkadaşım. Ben de kızımın burun tıkanıklığından çok çektim, nefes alamıyordu hırıl hırıldı yavrum, doğru dürüsr uyku uyuyamıyordu tıkanıklıktan.
Önce tonimer baby okyanus suyu sık burnuna. Bir dakika kadar bekle. Bu aspiratörle burun deliklerinden çek. Foşur foşur boşalacak burnu. Bir gün boyunca 3-4 saatte bir yap bunu, çok rahatlayacaktır. Eczanelerde satılıyor 14 tl.

Merhaba.. Bende de aynı sorun var, kızım 3 ay 3 haftalık... Burun delikler normalde temiz ama genizi dolu olduğu nefes aışından anlaşılıyor. Tonimer okyanus spreyini sıkıyorum sonra bebedorun burun aspiratörü ile temizlemeye çalışıyorum ama bşey çıkmıyor. Benim kı çok cırladığı için ben mi beceremiyorum nazik davranıyorum acaba? Burun deliğinin tam içine sokmaya çekiniyorum nedense.

ben ne okyonus suyu nede serum fizyolojik damla nede burun aspiratörü
hiç işe yaramadı buhar makinesi kullanıyorum bi o fayda etti

zaten doktorda demişti kış mevsimi evler kaleriferli o yüzden tıkanıyo diye buhar makinesi alın demişti.geceleri uyuyamaz hala gelmeşti ememmiyodu buhar makinesiyle düzeldi tavsiye ederim

denemediğim burun damlası kalmadı en son gifer kullandım ondan memnun kaldım kızlar tamamen açıyor burnu aspiratörlede temizliyorum ama olmuyor yine tıkanıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…