öncelikle herkese merhaba...hikayemi paylaşmak istedim sizlerede umut olsun diye.ilk evliligim 12 yil sürdü ve biri 4 aylik biri 6 haftalik 2 dusuk oldu..suanki evliligim 10 yillik ve bundanda 4 dusuk vardi.zaten cok zor gebe kaliyordum 2 yilda 3 yilda ancak ve onlarda düsuyordu..40 yasina geldim umutlarim tukenmeye baslamisti..tup bebek yaptirdim hic tutmadi.dusuklerin sebebi bulunamadi..hersey normal cikiyordu..en son care ozel merkezde genetik ayiklamali tup bebek yaptircaktim.ve cok pahaliydi..bu arada son 6 aydir yedigime ictigime dikkat ettim.hergun 5 6 tane cig badem cig findik ,ceviz yedim.hergun kendi mayaladigim 2 bardak kefir ictim.pirinc yerine bulgur pilavi yedim.sabahlari ac karnina sicak suyla limon suyu ictim.salataya agirlik verdim.yesil mercimegi haftada 1 mutlaka yedim.sonra bir macun kullandim..1 kutu .adetlerim duzene girdi..reklam olur diye yazamiyorum.kimle konussam dua istedim..bana dua edin dedim..dua cok onemli..sonra yumurta takibi yapan program indirdim.o ay hamile kaldim.hemen bir riskli gebelik doktoru buldum ona basladim.o bana kan sulandirici igne verdi hergun onu kullandim.3 aylik olana kadarda tedbir amacli fitil verdi..3 ayda onu kullandim.bu arada hergun bebegin dusmemesi icin sayili tesbihatlar cektim.isteyene veririm..gunluk meryem suresi okudum..ve en onemlisi 3 aylik olana kadar hic kimseye hamile oldugumu soylemedim.sadece esim ve ben bildik.gerceklik payi varki .eskiler hep dermis 3 ay soylenmez diye..bunu ben yasadim gordum..arkadaslar bu yazdiklarim hic zor degil.yapabilirsiniz sizde..tedbir bizim takdir RABBİMİN...suan kizim 3 aylik oldu ..RABBİM isteyen butun kardeslerimize nasip etsin İNSAALLAH..