B babyyoda1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2024 78 10 Dün 17:01 Konu Sahibi babyyoda1 #1 Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi
akrephanim Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 535 550 33 Dün 17:11 Konu Sahibi babyyoda1 #2 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Kan testiyle emin olabilirsiniz eğer varsa kanda çıkar
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Kan testiyle emin olabilirsiniz eğer varsa kanda çıkar
M Middleton Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2012 14 1 Dün 17:11 Konu Sahibi babyyoda1 #3 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... adetin geçerse tekrarlarsın kesin sonuç o zaman çıkar
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... adetin geçerse tekrarlarsın kesin sonuç o zaman çıkar
E eda kurt Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Kasım 2024 76 12 26 Dün 23:48 Konu Sahibi babyyoda1 #4 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Adetinin gecıkmesını bekle bence test için canım yanıltabılır
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Adetinin gecıkmesını bekle bence test için canım yanıltabılır
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 666 228 34 Dün 23:49 Konu Sahibi babyyoda1 #5 babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Bence tekrar yapma zaten 3 gün varmış regl omazssan yaparsın
babyyoda1 .!.: Adete 3 gün var şuan predictor erken test yaptım negatif çıktı tekrar yapmama gerek yok değil mi Genişletmek için tıkla... Bence tekrar yapma zaten 3 gün varmış regl omazssan yaparsın