• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar test yapmaliyim

Ceyydaaa3007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
31
5
1
Merhaba adetim 6 gün geçti adetimin gecmesinden 1 gün sonra test yaptığımda negatif çıkmıştı çok yorgun ve uykusuz hissediyorum ve göğüslerde agrim var sizce tekrardan test yapmalımiyim hamile olma ihtimalim varmı

Her ay düzenli gelmiyorsa gecikmiş olabilir ama test yapmadan duramazdım herhalde ben yap rahatla beklemek kötü benimde adetime 3 gün var kafayı yiyorum

Bu sabah çok midem bulandı gün boyu pek bişey yiyemedim şuanda da başım ağrıyor kafatasından başlayıp alnıma kaşlarıma kadar gelen bi ağrı.. kendimi kandırmak da istemiyorum:110:

Bir daha test yapmalısın hatta kan testi yaptır kesinleşsin. Çünkü idrar testlerinin kesinliği yok.

Birde birsey sorucam normalde tuvaletimi gec yaptigimda agrim olmazdi bu iki gündür tuvaletimi biraz gec yapinca böbreklerimin orda 5 dakikalık agri oluyor buda belirti olabilir mi
Her bünyede farklı reaksiyonlar görünür. Ayakların altına sıcak su torbası koy . Ayaklarını sıcak tut. Devam ederse olabilir.

Back