tekrar tahlil gereklimi

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
merhaba doktor bey ben evlendikten 1.5 yıl sonra hamile kaldım doğal yoldan daha önce tahlillerde herşey normaldi 2 defa yaptırmıştım. hamile olduğumu adetin 41.günü öğrenmiştim değerim 194 olmuştu bir hafta sonra 1.400 lerdeydi ama malesef 8 haftalıkken doktora gittiğimde 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum aradan 7 ay geçti kalamadım yine doktor takibine başladım geçen ay klo.. içtim günde 2 tane 5.günü başlayıp 12.günümde 25 mm olmuştu iğne yapılmadı adet olup tekrar gittim dra kist olmuş 2 tane d.kontrol hapı verdi dr demekki yumurtan kendiliğinden çatlamıyor bidahaki ay 20 yada 22 mm olunca iğne yaparız dedi şimdi size soracağım soru
kürtajdan sonra hormonlarıma bakılmadı tekrar tahlil yapmalımıydı drum adetlerim düzenli hiç bozulmadı(şükür)
benim yumurtam normalde de mi çatlamıyormuş
siz iğneyi kaç mm olunca yapıyorsunuz

çok soru sordum özür dilerim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Doktorunuzun önerileri doğru. İlaç kullanmadığınızda yumurtanız çatlıyor, çünkü düzenli adet görüyorsunuz. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…