- 21 Eylül 2020
- 612
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
Arkadaşlar 22 gün önce doğum yaptım.sütüm azdı mama verdik.sağdım çok azdı. 18 gün oldu emzirme bırakalı .sağsam sütüm gelir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın 4.günden sonra emzirmediniz mi? Bir damla bile varsa gerisi gelir insallah. Bol bol ılık duş alıp 2 saate bir her göğüsü en az 15 dk sağın. Yorucu oluyor ama geçici bir donem. Birkac gun icinde belli olur. Sütünüzle kalınArkadaşlar 22 gün önce doğum yaptım.sütüm azdı mama verdik.sağdım çok azdı. 18 gün oldu emzirme bırakalı .sağsam sütüm gelir mi
Emzirmedin çok ağlıyordu mama başladımAllah bağışlasın 4.günden sonra emzirmediniz mi? Bir damla bile varsa gerisi gelir insallah. Bol bol ılık duş alıp 2 saate bir her göğüsü en az 15 dk sağın. Yorucu oluyor ama geçici bir donem. Birkac gun icinde belli olur. Sütünüzle kalın
Ne kadar sağdıktan sonra göğsümü vereyimEmzirerek çoğalır, daha yeni doğum yapmışsınız.
Emzirmeyi bırakan annelerde bile 6-12 ay arası süt geliyor ve ilaçlarla kesmeye çalışanlar var. Büyük ihtimalle yine gelir. 4 günlük bebeğin mama ile beslenmesini pek sağlıklı bulmuyorum. Olabildiğince anne sütü ile beslemeniz gerekiyor.Arkadaşlar 22 gün önce doğum yaptım.sütüm azdı mama verdik.sağdım çok azdı. 18 gün oldu emzirme bırakalı .sağsam sütüm gelir mi
Direkt verin, bebek emince hormon salgılamaya başlarsınız sütünüz gelir.Ne kadar sağdıktan sonra göğsümü vereyim
Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah artar günden güne sütümBebek ne kadar emerse, memeden beyne o kadar "bu çocuk aç, hemen süt uret" mesajı gider. Sürekli 7/24 emzirin. Ve ten tene temas edin. Yani sürekli teniniz bebeğinizin tenine değsin. Bir de bol su için. Mamayi birden kesmeyin. Çünkü süt birden zirveye çıkmaz. Süt arttıkça mamayi azaltın. Sonra mama tamamen aradan çıkmış olacak
önce emzirceksin iki gogsunu de sonra mama verceksın :) ama oyle aclıktan aglayana kadar beklemeden dene. ılk bı kac gun zaten 2 3 yk bişi içiyorlar :) selale gibi gelmıyor neden bıraktıgına anlam veremedım belkı etrafında danısacak bırı yokmustur . sut artırmak ıcın caylar malt içecekleri önerebılırım komposto sekersız onerebılırım :) bulgu plavı ve proteın tabıkı :)Ne kadar sağdıktan sonra göğsümü vereyim