• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar sütüm gelir mi

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
612
269
53
Arkadaşlar 22 gün önce doğum yaptım.sütüm azdı mama verdik.sağdım çok azdı. 18 gün oldu emzirme bırakalı .sağsam sütüm gelir mi

Arkadaşlar 22 gün önce doğum yaptım.sütüm azdı mama verdik.sağdım çok azdı. 18 gün oldu emzirme bırakalı .sağsam sütüm gelir mi
Allah bağışlasın 4.günden sonra emzirmediniz mi? Bir damla bile varsa gerisi gelir insallah. Bol bol ılık duş alıp 2 saate bir her göğüsü en az 15 dk sağın. Yorucu oluyor ama geçici bir donem. Birkac gun icinde belli olur. Sütünüzle kalın

Allah bağışlasın 4.günden sonra emzirmediniz mi? Bir damla bile varsa gerisi gelir insallah. Bol bol ılık duş alıp 2 saate bir her göğüsü en az 15 dk sağın. Yorucu oluyor ama geçici bir donem. Birkac gun icinde belli olur. Sütünüzle kalın
Emzirmedin çok ağlıyordu mama başladım
Şimdi sağdım iki gögsümdende damla damla geliyor
Acaba coğalırmı

Emzirmeyi bırakan annelerde bile 6-12 ay arası süt geliyor ve ilaçlarla kesmeye çalışanlar var. Büyük ihtimalle yine gelir. 4 günlük bebeğin mama ile beslenmesini pek sağlıklı bulmuyorum. Olabildiğince anne sütü ile beslemeniz gerekiyor.

Bebek ne kadar emerse, memeden beyne o kadar "bu çocuk aç, hemen süt uret" mesajı gider. Sürekli 7/24 emzirin. Ve ten tene temas edin. Yani sürekli teniniz bebeğinizin tenine değsin. Bir de bol su için. Mamayi birden kesmeyin. Çünkü süt birden zirveye çıkmaz. Süt arttıkça mamayi azaltın. Sonra mama tamamen aradan çıkmış olacak

Bebek ne kadar emerse, memeden beyne o kadar "bu çocuk aç, hemen süt uret" mesajı gider. Sürekli 7/24 emzirin. Ve ten tene temas edin. Yani sürekli teniniz bebeğinizin tenine değsin. Bir de bol su için. Mamayi birden kesmeyin. Çünkü süt birden zirveye çıkmaz. Süt arttıkça mamayi azaltın. Sonra mama tamamen aradan çıkmış olacak
Teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah artar günden güne sütüm

Bebegi emzirin lutfen. 4 gunlukken memeden kesmek ne demek? Emzirmek 2 yıl suren bir eylem. Ilk 4 gun sut gelmedi diye bırakılır mı? Ilk hafta az gelir zaten süt.
Bebek sadece beslenmek icin degil duygusal gelisim icin de emer. Hemen baslayın emzirmeye

Ne kadar sağdıktan sonra göğsümü vereyim
önce emzirceksin iki gogsunu de sonra mama verceksın :) ama oyle aclıktan aglayana kadar beklemeden dene. ılk bı kac gun zaten 2 3 yk bişi içiyorlar :) selale gibi gelmıyor neden bıraktıgına anlam veremedım belkı etrafında danısacak bırı yokmustur . sut artırmak ıcın caylar malt içecekleri önerebılırım komposto sekersız onerebılırım :) bulgu plavı ve proteın tabıkı :)

Back