Saç Rengi ve Saç Boyama Tekrar sarı istioruuum

freakmushroom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
3
0
86
41
İstanbul
senelerdir sarı kullanıyorum hemen hemen sarının bütün tonlarını kullandım.bi manyaklık yapıp koyu kahveye boyadım.ama tekrar açtırdım ama sonuç felaket yeşilmi yeşilklava:
tekrar sarı rengimi istioorumm.yardımmmm

bende bir zamanlar sarı saçlıydım
benim saçlarım yanmıştı
kendi saç tonuma yakın olan koyu bir renge boyattım aynı zamanda kestirdim
1 yıldan fazladır saçımı boyamıyorum uzadıkça küt kestiriyorum
artık tamamen kendi halinde hiç boya kalmadı
bence tek yol bu en kısa zamanda tekrar sarıya dönebilicem bende

saçınızın altında sarı varsa yani oryalle açılmış sarı. üstünü koyu renge boyattıktan sonra tekrar sarıya dönmek istediğinizde oryalle açtırmayın.
mahvolur yanar.
daha öncede yazmıştım bikaç defa boya siliciler var kuaförlere sorun onlar size söyler. onunla boyanızı sildirin alttaki önceki sarı saçınız meydana çıkacaktır. benim öyle oldu. saçlarım siyahtı ararlarına kızıl balyaj istedim. kızıl olması için kuaför önce oryalle açıp sonra kızıl yaptı. zamanla kızıllar açıldı pembe oldu.
kuaförüm bana bu bitkisel boya siliciyi anlattı. kendi saç renginde hiçbir değişiklik yapmıyor sadece boyayı kusturuyo dedi.
neyse teslim ettim saçlarımı ona. siyah rengi akıttı kendi saç rengime döndüm ama balyajlar önceden oryalle açıldığı için oralar sarı olarak meydana çıktı.
o sarılarda göründüğü için röflem kolay oldu onlara dokunmadan röfle yaptı saçım yanmadan kurtuldum yalnız 2 ay içinde saçımda çok değişiklik yaptığım için kırıklar oldu okadar.
çok uzun oldu bu arada:)))-tatlicadiarzu-

bende sarı saçtan koyuya boyadım saçımı ama tekrar sarıya döneceğimfisfisfis kendime alışamıyorum böyle!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…