Tekrar emzirebilmek mümkün mü?

Flower2

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
735
467
323
Merhaba
Bebeğim şu an 4 aylık, ilk başlarda bol olduğu ve tazyikle gelip bebeği öksürttüğü, genzine kaçtığı için sütümü sağarak kontrollü vermem nedeniyle biberona alıştı.
İstesem de düzenli sık sık sağamadığım için, bir kaç ay içinde sütüm azaldı.
Bu süreçte sağmak yerine emzirmeyi denedim defalarca ama aktif emmediği için iyice azaldı sütüm
İyi besleniyorum, humana çay içiyorum ama uyarı olmadığı için başta 150-200 çıkan sütüm artık 30 cc lere düştü..
ilk önce sık sık sağarak sütümü arttırp sonra sondayı mememe yapıştırıp memeye döndürmeyi planlıyorum.. tabi 2 ay sonra işe döneceğim boşa mı kürek çekiyorum bilmiyorm ama..
Benim gibi olup başaran var mı? Çok forumlar okudum ama böyle başlık açıp genelde sonucu yazmamışlar

Son düzenleme:
Emzirmeye calisacaktiniz,sagmadiginizda gogusleriniz sertlesip rahatsiz vermedimi,ev islerini dusuneceginize bebeginizi dusunseydiniz keske

Canım 8 aylık daha önce ammemis bebekler bile emzirilebiliyo. Eğer emzirmek istiyorsan devam et ama biberon emzirmeye her zaman ket vurur. Çok yavaş akımlı bi biberon bulmalısınız

Lansinoh momma en küçük başlığı ile veriyordum, güya anne memesine benzerliği ile biberona alıştırmıyordu. Gece emse razıyım, onu da reddetmeye başladı.. aslında şu an biberonda mamayı da red söz konusu.. sadece uykuya yakın ya da uyurken yiyor

Emzirmeye calisacaktiniz,sagmadiginizda gogusleriniz sertlesip rahatsiz vermedimi,ev islerini dusuneceginize bebeginizi dusunseydiniz keske
ben de onu dusunuyordum. neden ev ahalısıne yemek pısıyor temızlık ısler gucler tam ama bebek ıcın zaman kalmıyor anlamadım nası bısey bu sagma işi acep.

:) anlamam evet cunku tanımıyorum. yazdıgınız sey mantıksız geldi:) kendı cocugunuz . keyıf sızın :) kusura bakmayın
Tanımadan , bir cümleye dayanarak, olumsuz yorum yapmak..
:) anlamam evet cunku tanımıyorum. yazdıgınız sey mantıksız geldi:) kendı cocugunuz . keyıf sızın :) kusura bakmayın

Keşke bir çözüm söyleseydiniz de , emzirmeye uğraşan bir anneden hayır duası alsaydınız :)
Şu an sadece vaktimi aldınız..:)
Neyse keyif sizin:)

neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…