• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar eden Polip histereskopi Zeynep Kamil

Hum-a_nur

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
50
12
18
34
Selamün aleyküm arkadaşlar.Evliliğimde 3. Yılımı doldurdum 27 Kasım 2020 de.tüp bebeğe baş vuracaktım ama 20 Kasım 2019 da Zeynep Kamil hastanesinde polip ameliyatı olmuştum maalesef tekrarlamış o yüzden tekrar histereskopi dedi doktor.tüp bebek başvurum ameliyattan sonraya kaldı.doktorum doç.dr Mustafa eroğlu.bu polip sürekli tekrarlayacak mı bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı demekten başka çarem yok.Ameliyat 11 Aralık’ta inşallah...doktordan memnunum hastaneden de memnunum çok şükür.polipi tekrarlayan oldu mu ve neler yaptılar burda bilgilendirelim birbirimizi....

Selamün aleyküm arkadaşlar.Evliliğimde 3. Yılımı doldurdum 27 Kasım 2020 de.tüp bebeğe baş vuracaktım ama 20 Kasım 2019 da Zeynep Kamil hastanesinde polip ameliyatı olmuştum maalesef tekrarlamış o yüzden tekrar histereskopi dedi doktor.tüp bebek başvurum ameliyattan sonraya kaldı.doktorum doç.dr Mustafa eroğlu.bu polip sürekli tekrarlayacak mı bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı demekten başka çarem yok.Ameliyat 11 Aralık’ta inşallah...doktordan memnunum hastaneden de memnunum çok şükür.polipi tekrarlayan oldu mu ve neler yaptılar burda bilgilendirelim birbirimizi....
Bitkisel çaylar kur uyguluyorsunuz.

Şundan soruyorum ben eslanpencesi ve hayit kullandım uzunca bi sure.bi suru polip cikti sebep olmus olabilir
Hayıt bende denedim ama kısa süre çok ağır geldi kullanamadım çok.gerçekten sebep oluyor mu. Sizin durum nedir...hayıt tohumu için kadın otu deniliyor.böyle bişey olabilir mi.polipi bildiğim kadarıyla vücut üretiyor...

Back
X