tekrar diyetteyim offf off bu sefer sebzeli diyet

HIFZIYS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
727
6
0
Diğer
merhaba arkadaşlar ben eskiden 49-50 kilodan yukarı çıkmayan baya zayıf bir bayanken malesef PCOS yüzünden 68 lere çıktım gebelik ve preeklampsi sayesinde şuan 86.9 kiloyum ki 88.9 idim birazcık verdim,sebze diyeti yapıyorum sürekli sebze arada meyve ve layt ekmekle zayıflamayı deniyeceğim,çevremdeki baskılar çok fazlalaştı eşim ben seni böylede seviyorum derken geçenlerde söylediği bir kelime canımı çok sıktı öylesine iştahım yok dedim oda iyki iştahın yok olsaydı ne yapardık dedi :mymeka:yaa çok canım sıkıldı vermem lazım bu kiloları,diyetisyenim ise 26 yaşında olmama rağmen kilo yüzünden vucut yaşımın 32 olduğunu söyledimafoldumbenkonuyu açmamın sebebi önümde çok uzun bir yol var bu yolda bana destek olmanızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum..a.s.bu arada kaybolmadan hafta hafta kilomuda burada paylaşacağım,lütfen dua edin bana offfffffff off:çok üzgünüm::gitme:

en büyük sorunum akşama kadar sabredip akşam çuvallamam yokmu gece kaçamaklarını durdurmanın bir yolu hiç üşenmiyorumda canım ne isterse kalkıp yapıyorum:((

en büyük sorunum akşama kadar sabredip akşam çuvallamam yokmu gece kaçamaklarını durdurmanın bir yolu hiç üşenmiyorumda canım ne isterse kalkıp yapıyorum:((

en büyük hatan bu işte.Sabahları ve öğlenleri normal yiyebilirsin çünkü metabolizman bu saatlerde yakar yediklerini ama akşamları metabolizman yavaşlıyor ve yediklerin yağ olarak depolanıyor malesef...
benim de sorunum bu, akşamları dayanamıyorum çok yiyorum.Artık bende başladım diyete sabah ve öğlen çok kısmıyorum ama akşamları az yemeye çalışıyorum.

en büyük hatan bu işte.Sabahları ve öğlenleri normal yiyebilirsin çünkü metabolizman bu saatlerde yakar yediklerini ama akşamları metabolizman yavaşlıyor ve yediklerin yağ olarak depolanıyor malesef...
benim de sorunum bu, akşamları dayanamıyorum çok yiyorum.Artık bende başladım diyete sabah ve öğlen çok kısmıyorum ama akşamları az yemeye çalışıyorum.

evet canım ya malesef aslında en doğru olan 19:00dan sonra hiç birşey yememek diyetisyenimin verdiği menüde en son 21:30 ama çok hafif öğün olarak vermiş,zaten az yesek bir sorun olmazdı illa yiyeceksek meyve sebzeden oluşan bir menü olmalı,inşallah sende sağlıkla kurtulursun kilolarındana.s.:nazar:

başaracağına inanıyorum kimler neler başardı inş bende verebilirim kilolarımı inanırsak yapabiliriz canım..

ya herkes ne derse desin önemli değilde insanın eşinin ne dediği önemli o yüzden dahada hırslanmalı ve kısa sürede vermelisin kilolarını önce inanmalısın ama akşam 18 00 den sonra kesinlikle yememeliyiz veya meyve yemeliyiz biraz dikkat etmemiz lazım

Back