• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tekrar boyayacağım hangi rengi önerirsiniz :((((( (lütfen yardım)

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Kızlar lütfen yardım edinsenağlama
Açık kestane aldım bakır karamel üstüne böyle tuttu mafoldumben
Eğer tam süresinde bekletseydim çok daha koyu olacakatı
Neredeyse boyamayal birlikte 10 dk. tuttum saçımda:bbo:
Ön taraflar daha da koyu napıcam ben?
Okulda açılıyor böyle rezil gibi gidilmezki:sinifsinif:
Bide düğün var ekimde uuff nasıl akıcak bu renkmafoldumben

Buda doğal rengim karanlıktan koyu çıkmış biraz
Ben bu tonlarda bir renk istiyorum bir ton açık olabilir
Hangi rengi önerirsiniz buna yakın bi tonn elde etmem için?:sinifsinif:

Son düzenleme:
cnmmmm açık kahveye boyaaaaa bende bu sıralar boyuycammm..açık renklerde hep dip sorun oluyo açık yada turuncu tutuyo..onun içinnn açık kahve iyi olur o arka kısmınıda kapatır bence...

cnmmmm açık kahveye boyaaaaa bende bu sıralar boyuycammm..açık renklerde hep dip sorun oluyo açık yada turuncu tutuyo..onun içinnn açık kahve iyi olur o arka kısmınıda kapatır bence...

Canım ben küllümsü birşeyler isityordum
Açıkçası kendi rengime çevirip,rengi oturttuktan sonra boyamayacaktım
Baksana resimde saçlarım ne kadar cansız,bakımsız üstelik boyamaktan taş gibi
Dinlenmeye ihtiyacı var.1 ay önce kızıldan bakır karamele döndü (açılarak tabiki)

ben de küllü kumral diyorum..bu kızıllıktan tek kurtulma şansın o..kahve ya da kestaneler iyice kızıllık verir..küllü kumral zaten doğal rengine benzeyen bi renk..

ben de küllü kumral diyorum..bu kızıllıktan tek kurtulma şansın o..kahve ya da kestaneler iyice kızıllık verir..küllü kumral zaten doğal rengine benzeyen bi renk..

Çok sağol canım zaten zeytin yağıyla bakım yaptığımdan saçımı arınması için
3-4 kes şampuanlıyorum renk baya akıyor hihoyyyt
Bir kaç hafta sonra küllü kumralı alıp boyayacağım
inşallah kötü sonuç almam :delphin:

ben olsam önce saçımı 5 gün kabartma tozuyla yıkardım kabasını akıttırdım boyanın sonra küllü renge boyardım daha güzel olurdu.

2 paketi 2 su bardağı suyla karıştırıosun kafana yedirerek sürüosun yarım saat bekleip yıkıosun,sonra saç kremi sür sert olmasın ama süper akıtır,tekrar boyyana kadar kabasını akıtır tekrar boyayınca daha ii sonuç elde edersin canım..

2 paketi 2 su bardağı suyla karıştırıosun kafana yedirerek sürüosun yarım saat bekleip yıkıosun,sonra saç kremi sür sert olmasın ama süper akıtır,tekrar boyyana kadar kabasını akıtır tekrar boyayınca daha ii sonuç elde edersin canım..

Teşekkür ederim canıma.s.

ben lorealden şaşmam açıkcası ama bilemicem her ürününüü memnuniyetle kullanyrm

Back