- 2 Ağustos 2017
- 84
- 35
- 88
- 26
- Konu Sahibi kokunhuzur45
-
Değerin çok iyi canım, 1500-2000 arası görünüyor diye biliyorum ama bence görünebilir. Hayırlı olsun.18.subat beta: 367.4
19. Beta: 548.
21.beta: 1330
Bugun randevum var kese sizce bu degerle görünür mü ? Ve sizce değerlerim nasıl
Gideyim kararsiz kalmaktansaDegerlerınız güzel artmiş ama kese için erken sanırım benım bu degerde kesem gorunmemiştı
Beklemek cok zor gercekten sabahi zor ettimDegerlerınız güzel artmiş ama kese için erken sanırım benım bu degerde kesem gorunmemiştı
Benim değerlerimi de yorumlar mısın canımm ?Değerin çok iyi canım, 1500-2000 arası görünüyor diye biliyorum ama bence görünebilir. Hayırlı olsun.
Canı. Seninkide çok güzel artmış maşallah, benim doktorum 3 kere istemişti beta mesela, güzel artınca daha istemedi.Benim değerlerimi de yorumlar mısın canımm ?
13 şubat 111
17 şubat 599
19 Şubat 1081
hala baktırmaya devam etmeli miyim ? Diğer hafta içine randevu aldım biraz büyüsün diye, dediğin gibi şimdi gitsem de beklemem gerekecek diye düşünmüştüm
Artışınız güzel bence 2-3 hafta sonrasına dr randevusu alıp keseyi görmeye gidebilirsiniz. Sonrasında kalp atışı için dr yönlendiriyor zaten şu zaman gel diye yani tekrar ölçtürmeye gerek yok benceBenim değerlerimi de yorumlar mısın canımm ?
13 şubat 111
17 şubat 599
19 Şubat 1081
hala baktırmaya devam etmeli miyim ? Diğer hafta içine randevu aldım biraz büyüsün diye, dediğin gibi şimdi gitsem de beklemem gerekecek diye düşünmüştüm
2 3 hafta geç olmaz mı ? Ben salıya randevu aldım daha fazla bekleyebileceğimi sanmıyorumArtışınız güzel bence 2-3 hafta sonrasına dr randevusu alıp keseyi görmeye gidebilirsiniz. Sonrasında kalp atışı için dr yönlendiriyor zaten şu zaman gel diye yani tekrar ölçtürmeye gerek yok bence
Çok teşekkür ederim yaa ağzından bal damlıyorCanı. Seninkide çok güzel artmış maşallah, benim doktorum 3 kere istemişti beta mesela, güzel artınca daha istemedi.
Sen bence direk doktora gidebilirsin ama içinin rahat etmesi açısından baktırabilirsin tekrar tabi canım
Betan çok güzel artışta, insalkah hersey yolundadır bebişini en kısa zamanda görürsün canımÇok teşekkür ederim yaa ağzından bal damlıyorben de daha vermiyim her şey yolundadır inşallah ya
Yy evet canım doğru diyorsun valla belki gidip görememek daha strese sokar ama 19unda 1000 olmuştu ya salıya kadar da 5bini geçer illaki kese görünür diye düşünüyorum. İnşallah tabii ilk hamilelik heyecanı işteGeç değil aslında :) tamamen oluşup görüntülenebilmesi için daha iyi olurdu ama siz bilirsiniz. Biz acele ediyoruz heyecandan ama drlar için çok olağan şeyler görünmezse gönderip şu zaman gel diyorlar :)
Amiinn Allah razı olsun canım benim sağolBetan çok güzel artışta, insalkah hersey yolundadır bebişini en kısa zamanda görürsün canım
Ayyy erkek hissettim amaAmiinn Allah razı olsun canım benim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?