Tekrar barışmak isteyen koca

Herhangi bir tazminat olayı yok benim gibi keriz bulamaz .bütün herşeyi kabul ediyor.

Tutusmustur 5bin nafakayi gorunce.
Davaniz sonuçalnıyor, tayininiz çıkıyor, tam hayatinizi duzene sokacakken o adamin altust etmesine izin vermeyin

Erkekler gerçekten çok çıkarcılar maalesef bence 5000 tl nafaka onu geri dönmek konusunda fişekleyen şey olmuş.Bu karar çıkmadan önce geri dön diye size yalvarıyor muydu ?
Öncede yalvarıyordu ,birşey yapmıyordu sadece binkez gelmiştir düzelme yok sorumluluk yok bir şeyleri düzetmiyordu çabalamıyordu .afedince geri sarıyordu ama ben saygısızlığını kabul edecek durumda değilim hep bitirdim .beni çok bıktırdı .bırakmıyor peşimi engelliyorum ibandan mesaj atıyor birilerinden arıyor çalıştığım yere geliyor .bin kez gelmiştir ama düzelme yok .

Erkekler gerçekten çok çıkarcılar maalesef bence 5000 tl nafaka onu geri dönmek konusunda fişekleyen şey olmuş.Bu karar çıkmadan önce geri dön diye size yalvarıyor muydu
Belkide bilmiyorum azda maaş almıyor ki 45 bin maaş alıyor . 5 bin birşeye yetmiyorki kreşi sadece 7500 .ben 24 saat çalışıyorum annem bakıyordu onada veriyordum masrafları cabası bende bıktım .cok zoruma gidiyor herşeyi düşünmek .adam teklif bile etmiyor yarısını karşılasa onada okeyim .ama illa mahkemeye düşürecek .iyiki çalışıyorum

Değişmez siz de biliyorsunuz bunu.3 yıl ayrı kalmışsınız ama iletişim sürmüş mecburen. Şimdi tayin meselesi canını sıkmıştır. Kendinize kuracağınız hayatta ona yer olmayacak belki başka biri olacak mutlu olabilirsiniz diye ego yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…