Tabii bu 4 yılda ben çok ağladım çok sıkıntı çektim ailemin evinde sığıntı gibi kaldım o kendi bekar gibi orda burda takıldı tatillere gitti bir sorunluluğu olmadı çoçuğun masrafı sorumluluğu benim üstümdeydi .çoçuk için bile 1500 veriyordu bide üstüne benim durumum bu kadar benim borcum harcım var diyordu daha 1 ay önce bile mahkemede pislik çıkardı çoçuğun nafaka davasında hakimin yanında maaşı düşük söylüyor, kirasını yüksek neymiş kızımı göstermiyormuşum yalan dolan acındırdı kendini 45 bin maaş alıyor hakim 5 bin verdi 1 ay önce oldu bu olay bende sinir oluyorum kötü davransa daha kolay olacak benim için .bende kendime sinir oluyorum zerre hak etmiyor şansı .3 yıldır yanınızda olmayan adam 2 haftadır ağlıyor diye kafanız mı karıştı yani yaşadıklarını nasıl unutabiliyorsunuz ya
Siz hiç zorlanmadınız mı ağlamadınız mı bu 3 yılda. Sizin gözyaşınız duygularınız değerli değil miydi onunki kadar sadece eşin biraz üzüldü ağladı diye kafanız karışıyor
İnsanlar kolay değişmez, karakter de öyle 1-2 gün pişman oldum değiştireyim kendimi ile de değişmez. Pişman olur ama karakteri aynıdır öfke anında yine delirir yine şiddet uygular yine psikolojik şiddet gösterir.
3 koca yıl bir bebeğin en zor zamanları eşe en ihtiyaç duyulan zamanda yanınızda yoktu. Siz tek başınıza bu yaşlara getirdiniz üzüldünüz, yıprandınız, yalnız kaldınız ama paşa bey 2 hafta ağlamış ayy ne pişman derseniz kendi başınızı yakarsınız. İnsan küçücük bebeğine bunları yaşatıyorsa sizi gözü görmez zaten
Yok vazgeçirmeye de çalışmıyor .fikrimin kesin olduğunu biliyor yakın şehir iki saat arası bende gelirim sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor o tayin isteyemez işi sabit yinede kabul ediyor vazgeçirmeye çalışmıyorTayin aldıracağınızı duyunca poposu alev almış. Bu adam sizi tayinden vazgeçirme peşinde, anasının dibinden ayrılıp başka şehre gidecek adam sizi tayinden vazgeçirmeye çalışmaz. Sizi eve geri sokana kadar o sözler, o eve girerseniz başka şehri süresiz unutun.
Ben bu konuda çocuk için tekrar şans verilebilir diye düşünüyorum, çocuk olmasaydı asla derdim.İnsanlar yaşadıklarından ders alıp değişebilirler.Yalnız bu sürede oyunlara para yatırmadığına emin olun.Bu zaman zarfında çok denedi bin kez geldi bin kez şans verdim her defasında farklı birşey çıkardı ben yapamam ben edemem evi bile kuramadı babamla konuşmasını geçtim şimdi ben 3 aydır kesinlikle fikrimden dönmedim bitti dedim ve tayin istedim tayin olayını öğrendiğinden beri böyle
E başka şehir sözü vermiş, işi sabitse nasıl tutacaktı bu sözü? Biz bi aynı eve girelim de bak nasıl düzelecek her şey demiş ama. Sizi aynı eve sokana kadar bu iyiliği, nesini anlamadınız? Şimdiye kadar gözünün önündeydiniz kafası rahattı, şimdi yörüngeden çıkacaksınız, ona karnı ağrıyor. En iyi ihtimalle elimi üstünde tutayım gözü başka yere kaymasın hesabı yapıyordur.Yok vazgeçirmeye de çalışmıyor .fikrimin kesin olduğunu biliyor yakın şehir iki saat arası bende gelirim sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor o tayin isteyemez işi sabit yinede kabul ediyor vazgeçirmeye çalışmıyor
Tabii bu 4 yılda ben çok ağladım çok sıkıntı çektim ailemin evinde sığıntı gibi kaldım o kendi bekar gibi orda burda takıldı tatillere gitti bir sorunluluğu olmadı çoçuğun masrafı sorumluluğu benim üstümdeydi .çoçuk için bile 1500 veriyordu bide üstüne benim durumum bu kadar benim borcum harcım var diyordu daha 1 ay önce bile mahkemede pislik çıkardı çoçuğun nafaka davasında hakimin yanında maaşı düşük söylüyor, kirasını yüksek neymiş kızımı göstermiyormuşum yalan dolan acındırdı kendini 45 bin maaş alıyor hakim 5 bin verdi 1 ay önce oldu bu olay bende sinir oluyorum kötü davransa daha kolay olacak benim için .bende kendime sinir oluyorum zerre hak etmiyor şansı .
4.5 yaşında dava süreci 3 yıl birde bekleme süreci var 4 yıl yani bende kötü hissediyorum ailem bile şans ver diyor kızın için
İş işten geçmiş. Yapma.Yok vazgeçirmeye de çalışmıyor .fikrimin kesin olduğunu biliyor yakın şehir iki saat arası bende gelirim sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyor o tayin isteyemez işi sabit yinede kabul ediyor vazgeçirmeye çalışmıyor
Adam daha bir ay önce yalan dolanla nafakadan sıyrılmaya çalışmış. Çocuğuna üç kuruş parayı çok gören adama çocuk için şans vermek doğrumu sizce?Ben bu konuda çocuk için tekrar şans verilebilir diye düşünüyorum, çocuk olmasaydı asla derdim.İnsanlar yaşadıklarından ders alıp değişebilirler.Yalnız bu sürede oyunlara para yatırmadığına emin olun.
Kuzenim mahkemeyle de boşanmışken iki sene sonra tekrar evlendi eski eşiyle.Gerçekten çok mutlu,taşlar yerinden o istediğinde oynuyor.Bazı adamlar ders alıyor,sizinki onlardan mı iyice düşünün.
Çekişmeli olsa daha uzun sürerdi.anlaşmalı oldu hakimin karşısında gerim gerindi boşanmak istiyorum dedi .sonra gitti baskı altında Karar verdim eşimi çok seviyorum boşanmak istemiyorum diye dilekçe verdi dava 2.5 yıldır istinaftaÇocuğunu düşünen adam çocuğun boğazından mı kısar? Yalan yere ağlamak çok kolay. Eve döndüğünüzde ilk duyacağınız şey "dönmeseydin" olacak. Dava neden 3 yıl sürdü bu arada? Çok fazla bir süre çekişmeli dava için bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?