Biz 3 yıldır ayrıyız . Davamız devam ediyor . Eşimle güle oynaya boşanmadım . Benim evliğimde çok fazla psikolojik şiddet ,nadir olsada fiziksel şiddet ve maddi problemler oldu iddia oynuyormuş .ben ayrılmadan önce oturdum konuştum “ben bunları kabul edemem kendine çeki düzen ver . burdan evi taşıyalım uzaklaşalım diye ,yada dedim git annenin evinde yaşa böyle devam edeceksen benim huzurum yok. benim düzenim bozulmasın .oda kabul etmedi kapı orda istersen ben babanın evine götürebilirim dedi .bende kucağımda 6 aylık kızımla babamın evine gittim . Babam çağırdı konuştu oğlum böyle olmaz kendine çeki düzen ver diye Buda siz benim evime karışamazsınız bana şart koyamazsınız zart zurt tabi sonrası çirkinlik saygısızlık küfür babam ona o babama hakaret etti .ve dava açtım 3yıldır devam ediyor .bu dava olana kadar hiçbirsey yapmadı 5 ay sonra dava günü beni ikna edebileceğini düşündü benden şans istedi ama ben ailesinin ve kendisinin bana ve aileme yaptığı terbiyesizlikler yüzünden özür istedim ..yok babam hakaret etmiş annesi gelmezmiş Bende şans vermedim .bu zaman zarfında biz evi dağıttık . Defalarca şans istedi bazen ikna etti şans verdim ama geri sardı .ailesi beni kızımı bir gün olsun sormadı yazın telefonda annesine özür diletti 3 yılın sonunda .en sonda bıktım ne halin varsa gör sen beni oyalıyorsun deyip şans vermeyi kestim 3 aydır. tayin istedim .bu iki haftadir ayaklarıma kapanıyor öpüyor yalvarıyor ağlıyor ben bin pişmanım diye dayımın yanına gitmiş yalvarmış babamdan özür dileyecekmiş ben nasıl istiyorsam öyle yapacakmış .gerçekten pişman ben kabul edersem herşey istediğim gibi olcak burdan uzaklaşacağız farklı şehire gideceğiz evi falan kuracak .kendimi çok kötü hissediyorum korkuyorum nasıl olur hadi bunları yaptı ya sonrası bunları yapması bile 3 yıl sürdü .tam kendime yeni bir hayat kuracakken oldu bunlar .gerçekten pişman heryerden ağlıyor diyorlar iki haftadır çökmüş durumda .bende çok sıkıntı çektim ailemin evinde bende çok ağladım canım yandı .biz aynı evin içinde olursak herşey değişecekmiş .delirecek gibi hissediyorum boğuluyorum .kafamı karıştırıyor.