Tekrar aşık olamayacakmışım gibi geliyor

ziro_

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
80
58
Kızlar merhaba . Uzun mesafeden uzun süreli bir ilişkiden çıktım . Ayrılıkları vs derken 4 yıl sürdü şu an 27 yaşındayım. Ayrıldı benden seni sevmiyorum diyerek. O kadar çok yanında oldum ki onun anlatıp çok da uzatmak istemiyorum. Benim korkum tekrar aynı duyguları yaşayamamak . Şu an için hissettiğim ona olan özlem değil o duyguya olan özlem . Çok müthiş ve güzel bir duyguydu ve o ait olabilme duygusunu yaşayamam diye cidden çok korkuyorum . Ondan sonra çok iyi bir insan çıktı karşıma fakat yapamadım bu da beni tekrar olmayacak sendromuna sürükledi.off cok hüzünlüyüm .

Canim olur neden olmasın
Kendine zaman ver kolay değil
Alışkanlıklar birlikte yapılan şeyler davranışlar
Bunlar karsilascagin kimsede aynı olmayabilir çünkü ona ait bir şeydi
Ama dedigm gbi kendine zaman ver..

Ben de su an seninle aynı durumdayım, ama umutsuz değilim. hayatımda 2 kez aşık oldum, neden 3. kez olmayayım ? Hem olmasam ne yazar ?
Ama benim kafamı kurcalayan başka bişey var... İki kez uzun süreli ilişkim oldu, ikisi de aynı seyirde ilerledi ve bitti. İlk zamanlar aşktan sarhoş olup sorunları gormezden gelme, yaklaşık 1 yıl sonra bu sorunlarla daha fazla ilerleyemecegimi farkedip ayrılmaya çalışmam ama sevgili kişisi tarafından yalvar yakar ikna edilmem, yaklaşık 1 yıl daha sonra da sen 1 yıl once haklıydın ya boyle olmaz diyip terkedilmem... İkisinde de terkedilecegimi hissetmem ama bırakamamam, her gün ona son bakışımmış gibi bakmam, kıyamamam, daha çok sevmem...
Şimdi tekrar aşık olacagım biliyorum, yine sorunlar olacak ve boşverecegim, sonra yine terkedilecegim... Acıtmıyor artık, bu iyi bişey :) Ama sanırım evde kalacagım :)

Bendede oyle bi his vardi.
Ama yavas yavas hissediyormki tekrar asik olabilirim aslinda.
Simdilik degil, daha hazr degilim.
Ama elbet birgun, hemde bu sefer degicek birine.
Insallah yani

Ay bnde ayniyim valla hiccc sanmiorm artik asik olabilcegmi kime oldysam kötü bitti e bnde asik olmadan evlenebilcegmi sanmiorm yani bende evde kalcam sanirim :) bu kelimeye de uyuz oluyorum ha napalimncanm olamasakta artik nasipndiyip geçmekten başka çare yok malesef

Bırak biraz zaman geçsin, aşkın acısını da yaşa, yaşa ki bitsin o aşk tamamen. Alışkanlıkların unutulsuN..

Tekrar aşık olabilceksin merak etme. İlk başta ya bidaha terkedilirsem diye daha temkinli olacaksın ama karşında güvendiğin bi insan varsa eskisinden de daha çok seveceksin. Kıymet bileceksin çünkü, eski hatalarından ders alarak daha ılımlı olacaksın.

Kısaca, evet tekrar aşık olabilceksin ama biraz zaman..

Az önce bir arkadaşla konustum mesela bir daha hissedemiyor ve işte benim gibi evlenemiyosun canım dedi . Dedim çok sağol çok tatlısın

İnşallah dediğin gibi olur çok korkunç bir şey benim için aşık olmadan evlenmek. Yapabilecek gibi değilim

Hepiniz çok haklısınız kızlar inanın çok zor bi durum. Ve şu an başka biriyle görüşüyor o. Benim anlamadığım ben neden o şekilde hissetmiyorum o nasıl bu arada başkasını sokabildi hayatına ki o kadar çok acı veren o mutlu olan yine o . Çok ahımı aldı çok yaraladı beni hayatımı sekteye uğrattı. Mutlu olmasını asla istemiyorum , rabbimin adaletinden de şüphe etmek istemiyorum . Ne düşüneceğimi şaşırdım

bu konuyu benmı actım dıye dusundum bı an
iyide bu zaman ne kadar yahu benım 2.5 sene oldu bı 2.5 sene daha eklıycem galıba her gordugum karsı cınsten cin gormus gibi kacıyorum vah bana vah

Canim erkekler gecmisi geride birakip ileriye bakmada daha basarili galiba. Dogru olan bu demiyorum. Oyle bir mutlulukla yeni bir iliskiye baslayanlar oluyor ki, diyorsun kendi kendine ,ben bu adama hicbir sey hissettirememisim, diye. Uzucu ama oyle.
Sen de ahım tutacak mi diye beklentiye girme canim. İnan o beklenti insani cok uzer. Mutsuz olurlar diye beklerken mutluluklarina sahit olursun, uzulursun. Onlar hakkinda hic dusunmeden kendine odaklanmaya calis.
Ne zaman tekrar asik olacagini bilemezsin. Belki sen bile sasirirsin. Kotu dusunmemek lazim belki de.

tekrar asık olamayacakmıssın gıbı olur ama zamanla bıter
eger oyle devam etseydı kımse evlenıp cocluk cocuga karısamazdı
mutlulugunu yasadıgın gıbı uzuntunude dıbıne kadar yasa ve bıtır

cnm sana kendimi ornek veriyim..

bundan tam 10 sene once unıv e yenı baslamıstm. ozamanlarda 1.5 yıllık asık oldugum ınsan vardıı hayatımda .. gozum ondan baskasını gormuordu... evlenmeyı planlıyorduk ama onun capkınlıgını yakaladım ve cok asık olmama ragmen sevgimin hıce sayıldıgını gorup ayrıldım.. cok agladım acı cektım. ondan sonra ılıskım olmadı zaten arada hoslandıklarım oldu ama asık olmadım.. 10 seneden beri yalnızdım anlıycagın

takı 1 ay oncesıne kadar 1 ay once hayatıma biri grdıı suan beraberız ben cok mutluyum.. bu benım ıcın bu bi mılattı. cunku suanda cok mutluyum allah bozmasın ınsallah.. daha cok guzel aylarımız olucak.. allaha hep hayırlısı olsun dıye dua ettım ınsallah o benım ıcın hayırlı ınsandır...allah zaten ısteseydı suan eskı sevgilimle evlenmıs olurdum ama hayırlısı degılmıs..

suan cok mutluyum hayatımdakı kişiyide cok sevıyorum.. ozet gecmek gerekırse asla umutsuz olma bol dua et esmaları oku ben hep okudum karsılıgınıda gordum cok sukur

Canım 10 sene mi işte ben de bundan korkuyorum sanki o aşık olma durumu artık olmayacak bitti belli bir dönemdeydi onu da o şahısla harcadım gibi geliyor . Bu kadar güzel şey söylemissin benim çıkardığım sonuca bak işte son zamanlarda hep böyleyim . İçimi oyuyorlar gibi Allah çok daha mutlu etsin inşallah canım seni

Cogumuz husranla sonuclanan deneyimlerimizden yola cikarak olumsuz birtakim ongorulerde bulunuyoruz ama gavura kizip oruc bozmak olur mu bayanlar? Elbette ki ayni duygulari yasayacagiz, hem de bu sefer adimlarimizi daha saglam atarak.

Sabirsizlaniyorum asik olmak icin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…