Gebeliğe Hazırlık Tekrar Anne olmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hiram21

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
21
8
6
35
selamlar aranıza yeni katıldım
Ben de tekrar hamile kalamayanlardanım yaklaşık 4 aydır istiyorum fakat olmadı sebebini bilemiyorum. Bir tane oğlum var 9 yaşında tekrardan gebe kalmak istiyorum... Uzun zaman geçmesinden midir bilemiyorum yoksa başka nedenler olabilir mi?
Benim gibi böyle bir durumla karşılaşanlar var mı?

Ovulasyon testini denemenizi tavsiye ederim yumurtlama çoğu zaman telefonlardaki uygulamalarla uyuşmuyor Rabbim nasip etsin

Allah bağışlasın. Siz nasıl bir süreç izlediniz doktor tedaviniz nasıl başladı. Bende gitmek istiyorum ama erken olduğunu düşünüyorum
Adet düzensizliği vardı onun için gittim meğer pco varmış sonrasında 7 kez klomen 1 femara 1 de iğne ile yumurta geliştirdi ve iğne yapıldı hormanlarda sıkıntı vardı onun içinde ilaç kullandım ama nasip olmadı. 1 çocuk olduğu için çok önemsemedi Dr lar. 4 ay olmuş korunmayı bırakalı Dr görünebilirsiniz aslında kontrol amaçlı.

Eğer bu ayda olmazsa gitmeyi düşünüyorum...
Rabbim size de ve tüm isteyenlere nasip eder inşallah bence pes etmemek lazım...

Benimde kızım 6 yaşında bayadır istiyorum ama olmuyor.. geçen ay gittiğim doktor sol yumurtalık da pco var dedi rahmim de tersmiş.. ne zaman doktora gitsem yeni bişey çıkıyor ve bencede 1 tane çocuk var diye pek üstüne düşmüyor doktorlar bana ovulasyon testi kullan dedi aldık yaptım sonucu bekliyorum.. daha önce labaquick almıştım ondan farklı olarak bu testte 25. Gün yumurtladım üstüne 14 ekle 39 günde adet olmam lazım ama ben en fazla 35

Ben de bu ay bir gecikme yaşıyorum. Test yaptım silik çizgi çıktı... Yarın 6. Gün oluyor adet olmadım sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur benim için çok umutlandım

Oh maşallah ben kızımı silik çizgiyle öğrendim testin resmini atsana

Allah tamamını erdirsin canım, tebrik ederim... Darısı başımıza

Merhaba Kızlar, bende 37 yaşımdayım. 10 yaşında bir oğlum var. Şİmdi 2.istiyorum çok ara verdim çok pişmanım ilerleyen yaşın çok etkisi var. Ama oğlumun sağlık sorunları vardı ayaklarından ameliyat oldu falan gel zaman git zaman bugünlere geldik. Herşey geçti çok şükür inşallah 2.çocukla daha da güzel olacak. Kafama takmıyorum 1 tane kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay doktorum regl 5.günü femera verdi 5 gün kullanıp gittim 22 m yumurtam olmuştu. Çatlatma ipnesi oldum. Aynı zamanda gynositol içiyorum. Hem folik asit takviyesi hemde yumurta besleyici olduğunu söyledi ve şiddetle önerdi. Bakalım ne olacak. Bat 10 Temmuz görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

Oh maşallah ben kızımı silik çizgiyle öğrendim testin resmini atsana
Allah tamamını erdirsin canım, tebrik ederim... Darısı başımıza
Teşekkür ederim kızlar yaptığım test bu ama emin değilim yinede... Sağlık ocağına gidip kan verdim oda bir gün sonraya çıkıcak bakalım hayırlısı inşallah

Hakkınızda hayırlısı inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…