Teknolojiden anlayanlar bir el atabılırmı :(

hestina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
875
819
103
Hanımlar yaklasık 2 yıl once , ip*d mini 4 aldım hiç bir sorunu da yoktu donma sıkıntısı bıle bır kere olsun yasamadım. Fakat gecen ay annem guncelleme geldiğini gorup cıhazı guncellemıs ve muhtemen guncellerkende cihazın şarji bitmiş ve tableti açmaya çalıştıgımda hiç bir sekilde açılmıyor ve sadece markanın logosu cıkıyor bıraz zorlasam itun*s ısaretı ve kablo ısaretı cıkıyor ıtun*s tan baglayıp guncelleme yaptıgımda da cihaz kendini açmaya calısıyor ama kırmızı bır ekran cıkıp geri kapanıyor. Kısacası asla acılmıyor. Guncelleme yaparken boyle bır sorunla karsılasan oldu mu servıse goturdum ekranı acarken kırma rıskımız var goze alamayız gıbısınden seyler dedıler garantısıde yenı bıttıgı ıcın kaldı patladı elımde miniğim :(

Home tuşuyla power tuşuna aynı anda uzunca basılı tutun bir de bunu deneyin olmazsa:

Hanımlar yaklasık 2 yıl once , ip*d mini 4 aldım hiç bir sorunu da yoktu donma sıkıntısı bıle bır kere olsun yasamadım. Fakat gecen ay annem guncelleme geldiğini gorup cıhazı guncellemıs ve muhtemen guncellerkende cihazın şarji bitmiş ve tableti açmaya çalıştıgımda hiç bir sekilde açılmıyor ve sadece markanın logosu cıkıyor bıraz zorlasam itun*s ısaretı ve kablo ısaretı cıkıyor ıtun*s tan baglayıp guncelleme yaptıgımda da cihaz kendini açmaya calısıyor ama kırmızı bır ekran cıkıp geri kapanıyor. Kısacası asla acılmıyor. Guncelleme yaparken boyle bır sorunla karsılasan oldu mu servıse goturdum ekranı acarken kırma rıskımız var goze alamayız gıbısınden seyler dedıler garantısıde yenı bıttıgı ıcın kaldı patladı elımde miniğim :(

3-4 ay once ipadimi guncellerken acilmadi ve hata verdi. Bilgisayara itunes ile bagladiginizda Apple‘ dan online yardim alarak islemleri adim adim yapmayi denediniz mi? Verilerim gelmedi ama ipadim guncellendi, calisir durumda.

romun yenıden yuklenmesı lazım

sıfırdan yuklemeyı deneyın olmazsa rom entegresı degısmelı
itunes ve kablo ısaretı cıkarmayı basarmıssınız ya o sekıldeyken bırkac yazılım var ordan yukleme yapın itunes yazılımı da yukler kurtarma modu yuklemelısınız

Son düzenleme:
Hanımlar yaklasık 2 yıl once , ip*d mini 4 aldım hiç bir sorunu da yoktu donma sıkıntısı bıle bır kere olsun yasamadım. Fakat gecen ay annem guncelleme geldiğini gorup cıhazı guncellemıs ve muhtemen guncellerkende cihazın şarji bitmiş ve tableti açmaya çalıştıgımda hiç bir sekilde açılmıyor ve sadece markanın logosu cıkıyor bıraz zorlasam itun*s ısaretı ve kablo ısaretı cıkıyor ıtun*s tan baglayıp guncelleme yaptıgımda da cihaz kendini açmaya calısıyor ama kırmızı bır ekran cıkıp geri kapanıyor. Kısacası asla acılmıyor. Guncelleme yaparken boyle bır sorunla karsılasan oldu mu servıse goturdum ekranı acarken kırma rıskımız var goze alamayız gıbısınden seyler dedıler garantısıde yenı bıttıgı ıcın kaldı patladı elımde miniğim :KK43:
Youtu.... Bakıp format atmayı deneyin

Hard format dedıgınız sey sanırım home tusu ve kılıt tusunu aynı anda basarak acma olayı defalarca denedım ama kırmızı bır ekran cıkıyor sonrasında tık yok yınede cevaplarınız ıcın tesekkur ederım, bu arada adım adım appledan yardımda aldım ama yınede sonuc degısmedı

Back
X