• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teknoloji gzn seveyim.!

suvesabun

Rabbim yolundan ayırma!
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.859
12
318
41
İstanbul
3000 yılında özel makinalar siz hastalandığınızda akan burnunuzu temizleyecekler.

3000 yılında eğer bilgisayara küfür yazarsanız bilgisayarınız sizi cezalandıracak.

3000 yılında siz çantanızı değil çantanız sizi taşıyacak

3000 yılında spor yapmanız kolaylaşacak

3000 yılında saçınızı sakalınızı kolayca kesebileceksiniz

makyaj yapması çok daha kolay olacak.

3000 yılında 4 bacaklı pantolonlar sayesinde istediğiniz yerde oturabileceksiniz.

3000 yılında okullar benzinden tasarruf etmek için otobüs şöförlerini sirk çalışanlarıyla değiştirecekler.

3000 yılında sporcular o kadar çok para kazanacak ki kendileri için oynamaları için birilerini çalıştıracaklar.

3000 yılında klozette küçük oynamalar sayesinde evin içinde sörf yapabileceksiniz.

39202075.gif

Bunu sevdim..a.s.

güzelmiişş,
torunlar görür demii.

dört bacaklı pantolonla,çanta işini sevdimm.
yaşlandım heralde kolay şeyleri sever oldum yahuuu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
Çok güzel!!!
Yani daha kolay makyaj yapabilir torunlarımız!!!kaydirigubbakcemile3

züperrrrrr en güzelide 4 bacaklı pantolon olur

güzelmiişş,
torunlar görür demii.

dört bacaklı pantolonla,çanta işini sevdimm.
yaşlandım heralde kolay şeyleri sever oldum yahuuu kaydirigubbakcemile3

Ayy, ne güzel icatlar bunlar.. kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3
Çok güzel!!!
Yani daha kolay makyaj yapabilir torunlarımız!!!kaydirigubbakcemile3

yorumlarınıza teşekkürler kızlar.... bence herşeyin zoru güzel.... sizce de öyle değil mi? yerimseniben

en cok 4bacakli pantalonu sevdim ya popoyu istedigin yere oturt :))))))))))
tskler canimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ama isin sakasi
ay hersey böyle olsa herkez birbirine daha cok benzer ve ozaman hicbirseyin tadi tuzu kalaz monotonlasir iyice

hepsise çok hoş olmuş....3000 yılına kadar yaşarsam ........... bende makyajımı böyle yapıcam artık :)
10832745.gif

desenıze artık ınsan ogluna havada karada olum yok... :delphin: bu teknelojıler sayesınde ınsanoglu ne yapacak cok merak edıyorum.. :1closedeyes: heralde kılo uzerıne kılo ekler.. :jeyyar: cok guzeldı canım sag olasın.. kaydirigubbakcemile5

ben halimden memnunum:) o kadar yasamak da istemem. elden ayaktan düsmeden kimseye muhtac filan olmadan hayirli bi sekilde öliyim yeter:)

en cok 4bacakli pantalonu sevdim ya popoyu istedigin yere oturt :))))))))))
tskler canimmmmmmmmmopuyorumnanaktan
ama isin sakasi
ay hersey böyle olsa herkez birbirine daha cok benzer ve ozaman hicbirseyin tadi tuzu kalaz monotonlasir iyice

hepsise çok hoş olmuş....3000 yılına kadar yaşarsam ........... bende makyajımı böyle yapıcam artık :)
10832745.gif

desenıze artık ınsan ogluna havada karada olum yok... :delphin: bu teknelojıler sayesınde ınsanoglu ne yapacak cok merak edıyorum.. :1closedeyes: heralde kılo uzerıne kılo ekler.. :jeyyar: cok guzeldı canım sag olasın.. kaydirigubbakcemile5

ben halimden memnunum:) o kadar yasamak da istemem. elden ayaktan düsmeden kimseye muhtac filan olmadan hayirli bi sekilde öliyim yeter:)

yorumlarınıza candan teşekkürler kıslar........

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

bende akan burnu temizleme,bilgisayarın cezalandırması ve çantanın taşıması olaylarına bayıldım....çok sağol...kaydirigubbakcemile5

hehehee çok hoş yaa
bende en çok sporcu olanı sevdim
transferlerde fahiş paralar dönüyo çünkü gerçektende 3000 yılının en zenginleri sporcular olacak bu gidişle

bende akan burnu temizleme,bilgisayarın cezalandırması ve çantanın taşıması olaylarına bayıldım....çok sağol...kaydirigubbakcemile5

hehehee çok hoş yaa
bende en çok sporcu olanı sevdim
transferlerde fahiş paralar dönüyo çünkü gerçektende 3000 yılının en zenginleri sporcular olacak bu gidişle

Özellikle makyaj olayı hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

beğendiğinize sevindim kızlarr..... zemuszemus opuyorumnanaktan zemuszemus

Back