teknikerler

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar tekniker olan varmı aranızda paylaşalımsositososito

bnde inşaat teknikeriyim canım kaç senedir memursun bu arada

ama kendi işimi yapıyorum çok şükür fakat az maaşla işte olsun iş iştir...

nasıl işin tatlım çizim mi yoksa hakediş üzerinemi

slm kızlar bende haberleşme teknıkerıyım...
ama nerde sansımı denesem olmadı yapamadım meslegımı...telekom telsım turksell yok yok yok..
en sonunda havaalanına gırdım ama meslegımı yapmıorum..hiç alakasız HOSTES oldum:)))

hadi hayırlısı bacım mezun olda katıl aramıza kaydirigubbakcemile5dgs düşünüyormusun bacım

bende makina teknikeriyim. 7 yıl bi firmada mesleğimi yaptım ama doğum yapınca bıraktım.

hadi hayırlısı bacım mezun olda katıl aramıza kaydirigubbakcemile5dgs düşünüyormusun bacım

Evet düşünüyorum.Bunun için çalışmalara başlayacağım.Yıldız Teknik Üniversitesi istiyorum Çevre Mühendisliği.Kendime güveniyorum inş. olur kaydirigubbakcemile2

bende moda teknikeriyim 5sene bi konfeksiyonda bölüm sorumlu olarak çalıştıktan sonra evlenince bide memleket degişikligi yapınca işimden oldum şimdide çalışmıyorum malesef

canlarım bende sera teknikeriyim ama malesef ev hanımıyım :)( varmı sera teknikeri başkaa

bende süt ve ürünleri teknikeriyim.ancak hiç işim ile ilgili çalışmadım.en son çalıştığım iştende kriz yüzünden 2 hafta önce çıkarıldım şimdi evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…