2. Sorunuza yanıt vereyim. Onun çocuğu var. Evlatlik diye çocuğu yok ama evlatlık var gibi ayrım cümlesi gibi okudum. Ben de sizin gibi çocuk için yıllarını ve bu yolda borç harç yapan insanlar için bunu söylüyorum merak etmeyin onunuzu kesmek için söylememiş sadece teselli etmek istemiş. Önünüze bir engel cikartmiycagindan emin olabilirsiniz.
Cevap veriyorum ilk soruna:)
Esim evde yapmisti ve ben hastaneye gidip yaptrmstm asilamami ve tuttuda:) ama bosalma saatini 1 ya da 2 saati gecmeyecek sekilde hemen yikamaya almalari gerek
Bende inanmiyodum evdeki sey ölür gider diye dusunuyodum:)) ama oyle degilmis:)Bak buna çok çok sevindim biliyormusun :)
bende aşılamamda hastanede vermişti eşim arabayla muayenehaneye gitmiştik sıcak su torbasıyla beraberBak buna çok çok sevindim biliyormusun :)
bende aşılamamda hastanede vermişti eşim arabayla muayenehaneye gitmiştik sıcak su torbasıyla beraber
Canım bencede sen yanlış anlamış olabilirsin sonuçda bu işler insanı duygusal yönden çok etkiliyor spermi evden hastaneye götürmeye gelince bildiğim kadarıyla hava ile teması olmaması lazım gün ışığı almaması lazım bence doktorunu ara ve sor sonuçda dediğin gibi yapsan bile taşımak için özel bir şeyi olması lazım riske atma ALLAH korusun negatif bişey olsa acaba şöyle mi böyle mi yapsaydımsıcak su torbası mı iyi geliyor?
hastaneden muayenehaneye gittiğimiz için enjektör içinde muhafaza edilmişti ve sıcak su torbasınasıcak su torbası mı iyi geliyor?
hastaneden muayenehaneye gittiğimiz için enjektör içinde muhafaza edilmişti ve sıcak su torbasına
bağlıydı vücut ısısında olması gerektiği için
Aha senii yakaladimmmmmmm kac gundur buralarda geziniyorum.Cevap veriyorum ilk soruna:)
Esim evde yapmisti ve ben hastaneye gidip yaptrmstm asilamami ve tuttuda:) ama bosalma saatini 1 ya da 2 saati gecmeyecek sekilde hemen yikamaya almalari gerek
Microcip asilama ne:) benimki normal asilsmaydi ve ilk oglumda ilk aailamada tutmustu sukurAha senii yakaladimmmmmmm kac gundur buralarda geziniyorum.
Benim esim gittiginde evde yapsam gelsem olurmu demis beyefendi neler neler goruyoruz yaşanıyor burda iste bosanma davalari oluyor vs demis ama devlette oluyor bu. Esimde gitmis sperm vermeye cok pismis tiksinmis ozelde yaptirmisti biliosun durumu degerleri düşük
Canim sen mikrocip asilama mi yaptırdın
Stresliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aşılama da ilk asılaman mi tuttu ????? Eylul ayini bekliyorum heyecanliyim
Bende yeni ogrendim arastiriyorum..Microcip asilama ne:) benimki normal asilsmaydi ve ilk oglumda ilk aailamada tutmustu sukur
Benim bildigim normal asilamadada en kalileti en hizli olanlari seciyolar. Ilki ilkte tutmustu oncesinde rahim filmi cekinmistim muhtemelen ondan oldu. Darisi tum isteyenlere ve sana olsun canimBende yeni ogrendim arastiriyorum..
Seymis en kaĺiteli sperm dna hasari olnayan ya da en az olan en kalitesili seciliyoemus ve yuzde 70 basari orani varmis
Normal asilamada yuzde 25 deniyor.
Ay ne guzel seni bekletmemis Rabbim cok şükür
Cok tesekkur ederim canim amin inşallahBenim bildigim normal asilamadada en kalileti en hizli olanlari seciyolar. Ilki ilkte tutmustu oncesinde rahim filmi cekinmistim muhtemelen ondan oldu. Darisi tum isteyenlere ve sana olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?