• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Teknik konularda yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeplin88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
678
706
103
aşılamaya inşallah başlayacağız fakat çalıştığım kurumum aşılama ilaçlarını ödeyeceği için heyet raporunda bazı eksiklikler gördüler raporu tekrar çıkartcam bu arada adet oldum artık diğer aylara sarktı.

Arkadaşlar iki adet sorum olcak

1.soru Aşılama yaptıracağım hastane yani doktorum evimize arabayla 1 yada 2 dk uzaklıkta.Aşılama olacağı gün eşim sperm testini onların vereceği kaba evde verse aynı şekilde hastaneye hemen laborutara götürsek olur mu?Doktora soracağım ama bunu yaşayan varmı?

2.soru işyerinde müdürüm (bayan) gizliden mesaj verdi (kendi evli fakat çocuğu yok evlatlık aldı-ayrım yapmıyorum çocuğu var doğal yollardan olmasa da bir evladı var demek istiyorum) bu işleri zorlamamk gerek tedaviye de gerek yok olursa olur olmazsa olmaz çocuksuz da hayat yaşanıyor dedi.O an bir şey demedim.Kaldı ki aşılama için rapor yazsa doktor yada hafta içi kontrol için alacağım 1 saatlik izinler için sıkıntı yaratmaya hakkı varmı? Bu devirde tedaviye karşı çıkanı da ilk defa duydum. farzediyorum tüp bebek olayına geçtik bi süre izin aldım.Bi mevzuat,kanun bişi varmı devlet tarafından tedavi olanlara baskı yapılmaması için?

Bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkürler :)

Son düzenleme:
Cevap veriyorum ilk soruna:)

Esim evde yapmisti ve ben hastaneye gidip yaptrmstm asilamami ve tuttuda:) ama bosalma saatini 1 ya da 2 saati gecmeyecek sekilde hemen yikamaya almalari gerek

2. Sorunuza yanıt vereyim. Onun çocuğu var. Evlatlik diye çocuğu yok ama evlatlık var gibi ayrım cümlesi gibi okudum. Ben de sizin gibi çocuk için yıllarını ve bu yolda borç harç yapan insanlar için bunu söylüyorum merak etmeyin onunuzu kesmek için söylememiş sadece teselli etmek istemiş. Önünüze bir engel cikartmiycagindan emin olabilirsiniz.

2. Sorunuza yanıt vereyim. Onun çocuğu var. Evlatlik diye çocuğu yok ama evlatlık var gibi ayrım cümlesi gibi okudum. Ben de sizin gibi çocuk için yıllarını ve bu yolda borç harç yapan insanlar için bunu söylüyorum merak etmeyin onunuzu kesmek için söylememiş sadece teselli etmek istemiş. Önünüze bir engel cikartmiycagindan emin olabilirsiniz.

doğal yolalrdan değil ama bir evladı var evlat tadını almış demek istedim hiç cocuğu yok gibi algılanmasın diye söyledim lütfen üzülürüm yanlış anlaşılmasın.Umarım dediğiniz gibidir. Bende öyle umut ediyorum.

sıcak su torbası mı iyi geliyor?
Canım bencede sen yanlış anlamış olabilirsin sonuçda bu işler insanı duygusal yönden çok etkiliyor spermi evden hastaneye götürmeye gelince bildiğim kadarıyla hava ile teması olmaması lazım gün ışığı almaması lazım bence doktorunu ara ve sor sonuçda dediğin gibi yapsan bile taşımak için özel bir şeyi olması lazım riske atma ALLAH korusun negatif bişey olsa acaba şöyle mi böyle mi yapsaydım:super: demezsin başarılar canım

hastaneden muayenehaneye gittiğimiz için enjektör içinde muhafaza edilmişti ve sıcak su torbasına
bağlıydı vücut ısısında olması gerektiği için :kahve:

soracağım doktora umarım olur ne gerekiyorsa vücüt ısısında olması için yaparız

Cevap veriyorum ilk soruna:)

Esim evde yapmisti ve ben hastaneye gidip yaptrmstm asilamami ve tuttuda:) ama bosalma saatini 1 ya da 2 saati gecmeyecek sekilde hemen yikamaya almalari gerek
Aha senii yakaladimmmmmmm kac gundur buralarda geziniyorum.

Benim esim gittiginde evde yapsam gelsem olurmu demis beyefendi neler neler goruyoruz yaşanıyor burda iste bosanma davalari oluyor vs demis ama devlette oluyor bu. Esimde gitmis sperm vermeye cok pismis tiksinmis ozelde yaptirmisti biliosun durumu degerleri düşük
Canim sen mikrocip asilama mi yaptırdın
Stresliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşılama da ilk asılaman mi tuttu ????? Eylul ayini bekliyorum heyecanliyim

Aha senii yakaladimmmmmmm kac gundur buralarda geziniyorum.

Benim esim gittiginde evde yapsam gelsem olurmu demis beyefendi neler neler goruyoruz yaşanıyor burda iste bosanma davalari oluyor vs demis ama devlette oluyor bu. Esimde gitmis sperm vermeye cok pismis tiksinmis ozelde yaptirmisti biliosun durumu degerleri düşük
Canim sen mikrocip asilama mi yaptırdın
Stresliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Aşılama da ilk asılaman mi tuttu ????? Eylul ayini bekliyorum heyecanliyim
Microcip asilama ne:) benimki normal asilsmaydi ve ilk oglumda ilk aailamada tutmustu sukur

Microcip asilama ne:) benimki normal asilsmaydi ve ilk oglumda ilk aailamada tutmustu sukur
Bende yeni ogrendim arastiriyorum..
Seymis en kaĺiteli sperm dna hasari olnayan ya da en az olan en kalitesili seciliyoemus ve yuzde 70 basari orani varmis
Normal asilamada yuzde 25 deniyor.
Ay ne guzel seni bekletmemis Rabbim cok şükür

Bende yeni ogrendim arastiriyorum..
Seymis en kaĺiteli sperm dna hasari olnayan ya da en az olan en kalitesili seciliyoemus ve yuzde 70 basari orani varmis
Normal asilamada yuzde 25 deniyor.
Ay ne guzel seni bekletmemis Rabbim cok şükür
Benim bildigim normal asilamadada en kalileti en hizli olanlari seciyolar. Ilki ilkte tutmustu oncesinde rahim filmi cekinmistim muhtemelen ondan oldu. Darisi tum isteyenlere ve sana olsun canim

Benim bildigim normal asilamadada en kalileti en hizli olanlari seciyolar. Ilki ilkte tutmustu oncesinde rahim filmi cekinmistim muhtemelen ondan oldu. Darisi tum isteyenlere ve sana olsun canim
Cok tesekkur ederim canim amin inşallah
Bende cekilcem rahim filmi.
Bizdeki sorun eş ya ama bendede pco var pco da yumurta gelistirmek profosyonellik isteyen birseymis yani cok buyutmemek ya da az buyutipte kiste sebep olmamak gerekiyormus umarim hersey guzel olur

Back