• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekme atan Başbakanlık Müşaviri'nden açıklama

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[FONT=pt_sansregular]Tekme atan Başbakanlık Müşaviri'nden açıklama

fft81_mf2175363.Jpeg
15/05/2014 20:36[FONT=pt_sansbold]A+ A-[/FONT]

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, Soma'da yere düşen bir vatandaşı tekmelemesine ilişkin açıklama yaptı.

[/FONT][FONT=pt_sansregular]
ANKARA - Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, "O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm"değerlendirmesi yaptı.

Yerkel, Soma'da yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Soma'da 14 Mayıs tarihinde yaşanan hadise, beni derinden üzmüştür. O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı. AA

[/FONT]http://www.radikal.com.tr/turkiye/tekme_atan_basbakanlik_musavirinden_aciklama-1192296[FONT=pt_sansregular]

[/FONT]

vah vah vah,adamın canından can çıkarmışlar,kanından kan akıtmışlar nasıl tahrik olup kin kusarak tekmeler savurmasın:47:

kendini nasıl haklı çıkaracak onun peşinde daha. sahte cümleler, üzgünüm ifadeleri ,samimiyetsiz açıklamalar...

üzülmek için bir vicdanının olması gerekli
hiçbirşey hissetmediğine adım gibi eminim

Aynı zalimlikle karşılaşsın dilerim. Ayakları kırılsın !!!

Sormazlar mı, hangi insanımız acısının yangının arasında tanımışta hakaret etmiş ? provokasyona maruz kalmış... Bari sessiz kalsaydın be adam.

Şimdi biz de seni bi odaya kapatsak,kızılcık sopasıyla sabaha kadar vurup provoke olduk desek ? :44:

Ya da kader ? Hangisi daha güzel ?

Bu zavalliya hayatimda kimseye duymadigim kin ve nefreti duyuyorum...

Tüm gün zihnimde bu vicdansiza olan hirsimla savastim....

Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor sinir oluyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve en acısı da ne biliyor musunuz? bu adam hala görevinde ve ben eminim ki çifte ikramiye ile ödüllendirilir.
İlahi adalete güveniyorum yaradan hesap soracak mutlaka ama bu yaptığı yanına kar kalmasın ya kalmasınnnnn.
Dünyada da yaptığının bedelini ödesin. İnsan demeye dilim varmıyor birde başbakan danışmanımıymış müşavirimiymiş ne haltsa işte.

Back