• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekirdagda mide ameliyati

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
298
30
Merhabalar kizlar tekirdagda mide ameliyati olan varmi varsa hangi doktor nerde oldubuz bilgi verrmisinz suanda arastirma icersindeyim kafam cok karisti tup midelilerrrr lutfeeenn yardimmm

Merhabalar kizlar tekirdagda mide ameliyati olan varmi varsa hangi doktor nerde oldubuz bilgi verrmisinz suanda arastirma icersindeyim kafam cok karisti tup midelilerrrr lutfeeenn yardimmm
Tekirdağ bilmiyorum canım ama İzmir’de özel bir hastanede bu ameliyatı yapan çok iyi bir doktor var Volkan ARAYICI adında fiyatıda diğer fiyat aldığımız yerlere göre oldukça makul ve çok ilgililer ekip olarak hastane olarak Almanya’dan ve farklı ülkelerden ameliyat ettiği çokça hastası var ki ben yengemden biliyorum oda Volkan Bey e ameliyat oldu oldukça kg verdi bile 105 kg ile başladı 66 kg şuan üstelik 3 ay falan anca oldu düzgün işini yapan biri olmalı bu işi yapan bi bak onada istersen.

Back