Lazer Epilasyon Tekirdağda lazer epilasyon

shalott

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
127
0
316
38
İstanbul
Bu konuyu yazmıştım ama silinmiş mi anlamadım... Tekirdağ'da lazer epilasyon yaptıran varsa bir yer önerebilir mi? Teşekkürler.

yok mu tekirdağda lazer epilasyon yaptıran? hiç şaşırmam açıkçası, ören bayan 8 numara siyah kanaviçe ipliği bulmanın bile imkansız olduğu bir şehirde, gerçekten şaşırmam =)

Tekirdağ'dan nefret ediyorum, gerçekten hani baya baya. Çünkü hep büyük şehirlerde yaşadım. Tabii ki çok daha küçük ve imkansız şehirlerde yaşayanlar da vardır ama ben bu kadarını bile kaldıramıyorum. Lütfen, Tekirdağ'da lazer epilasyon yaptıran, ya da yaptıranı tanıyan birisi varsa, lütfen bana yazar mı =/

Tamam olur =) Memnun musun? Önemli olan sahtekar olmasınlar. Benim kılım bitmedi diye onlara kızmam Bir de doktor olsa iyi olur sanki... Adı nedir?

doktor değil canım buradakiler ama emin ol estetisyen kadar tecrübeliler. tilya'ya gidiyorum ben internette sitelerini inceleyebilirsin

saadet güzellik merkezini tavsiye ederim.ben gidiyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…