- 8 Kasım 2018
- 148
- 96
Hanımefendi uslübunuza dikkat edin..!
KULA KULLUK EDEN İTLER
KULA ÖZGÜRLÜK VEREN ATATÜRKÜ SEVERLER Mİ SİZCE BU DİN DÜŞMANLARI ???
Etmezler canım.. çünkü kendilerini başka yerlerde görüyorlar...Hanımefendi uslübunuza dikkat edin..!
KULA KULLUK EDEN İTLER
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demiş ilmin kapısı olan Hz. Ali r.a bile..Etmezler canım.. çünkü kendilerini başka yerlerde görüyorlar...
Zaten en çok ona kızıyorum.. böyle kendini bir halt sanan insanlarin agzina laf verdiği için .Bana bir hafta öğretenin kırk yıl kölesi olurum demiş ilmin kapısı olan Hz. Ali r.a bile..
İnsanın ilim öğrendiği bir elime hürmet göstermesi saygı göstermesi ne zamandan beri bu şekilde anılır oldu? Yazık..
Haberdeki kadını da ayriyeten kınıyorum. Hepsinin zihniyeti aynı.. Herkes saygıdan hürmetten bi haber.. Yazık çok yazık..
Bana cehennemde yanmayan kefen satıyorum diye dolandırıcılık yapanın neyini savunuyorsun???? Haddini bil, dolandırıcılarla ortaklık yapma.Zihniyetinden irin akıyor.
Salyalarını sil defol başka yerde havla
Dingil....
Maşaallah tebrik ediyorum..Bana cehennemde yanmayan kefen satıyorum diye dolandırıcılık yapanın neyini savunuyorsun???? Haddini bil, dolandırıcılarla ortaklık yapma.
Bana cehennemde yanmayan kefen satıyorum diye dolandırıcılık yapanın neyini savunuyorsun???? Haddini bil, dolandırıcılarla ortaklık yapma.
Kizlarinizi okutmayin diyen adami savunan kadinlar varmis burda ben şok
KULA KULLUK EDEN İTLER
O kızların çoğunluğu okuyor ,merak etmeyin, dert edecek başka şeyler bulun.Kizlarinizi okutmayin diyen adami savunan kadinlar varmis burda ben şok
peki ya digerleri?O kızların çoğunluğu okuyor ,merak etmeyin, dert edecek başka şeyler bulun.
Aman Allahim konu din olunca ahkam kesecek ne kadar da çok insan var burda.. sorsalar elhamdülillah Müslümanım..
Kime göre neye göre..
Acaba o adam diye bahsettiğiniz kişi hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz.peki ya digerleri?
Kim bilir kaç çocuğun eğitimi bu adam yüzünden engelleniyor. Kaç kişi bu adamı dinleyip çocuğunu eğitimden mahrum bırakıyor. Kız çocuklarını okutmayın diyen, Kadınlardan karı diye bahseden, yanmaz kefen satan bu adamı sevmek zorunda değiliz. Teşekkürler
Evet cübbeli ahmetden bahs ediyoruz.Acaba o adam diye bahsettiğiniz kişi hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz.
Ve fotoğrafta ki kişinin kim olduğunu biliyor musun..
Araştın önce .bizim savunduğumuzla sizin bahsettiğiniz kişi ayni mı???
Fotoğraftaki kişi o mu peki??Evet cübbeli ahmetden bahs ediyoruz.