- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 34
-
- Konu Sahibi Limon135416
Evet canım sanırım yok :):) o kadar üye var tekirdağ çerkezköy çıkmadi:):)Trakya duy sesimiziii :). Sanırım yok canım hem tekirdağ hem çerkezköy zor çıkar
Edirneden selamlar
Tamam cnm ordan bir bakayım tesekkurlerSen hekimler sitesinden bak bence doktorlar hakkında herkes fikrini yazıyor
Genelde herkes memnun ama tekrar sormak istedim ben aslen Konyalı yim ailem bursada eşim cerkezkoy de polis o yüzden is nedeni ile burdayız :)ben oraliyim ama gitmedigim icin bilmiyorum dogma buyume istanbulluyum :)
insallah bulmussundur bisiler hemserim
Genelde herkes memnun ama tekrar sormak istedim ben aslen Konyalı yim ailem bursada eşim cerkezkoy de polis o yüzden is nedeni ile burdayız :)
Arkadaslar Merhaba tekirdağ çerkezköy de irmet hospital da salih Dural diye bir doktor var kadın doğum doktoru nasıl bir doktor giden arkadaşlar varmı memnunmusunuz
Baya baya önce açılmış bi konu ama yeni uye oldum ben suan salih beyin hastasıyım siz ne yaptinizArkadaslar Merhaba tekirdağ çerkezköy de irmet hospital da salih Dural diye bir doktor var kadın doğum doktoru nasıl bir doktor giden arkadaşlar varmı memnunmusunuz