Tekirdag///59

ooooooo yeniler gelmişşş kızlar hoşgeldiniz.nazalp sen nerelerdesin cnm ya yoksun iki gündürr ösledik nasılsınnn bakim

nazalp hayatımmm çok sağollya inşş cnmmm o günleri görelimdee dua edelimm istiyenlere rabbim versinn özletme kendini cnmm kızlarrr trakyalıyızzz bilionuz bu sayfayı canlandırmamız lazımmm ona göre beyaaaa zemuszemus

selam kızçeler

ve hoşgeldiniz aramıza yeni katılan arkadaşlar

bugün adet oldum

ne yazıkki hamile değilmişimmmmmmm kızlarrr :gitme:

Allah hayırlısı ne zamansa hepimize o zaman sağlıkla nasip etsin

hayırlısı olsnn cnmmm bu ay kısmet değilmiş diğerrr aya inşşşş ümitlerimiz kesilmesinnn inş bizde bi gün :CüvCüv:

ooooooo yeniler gelmişşş kızlar hoşgeldiniz.nazalp sen nerelerdesin cnm ya yoksun iki gündürr ösledik nasılsınnn bakim
kız işlerim cok yogun eve gelince bazen giremıyorum yada mısafır falan geliyo olmuyo işte
:Saruboceq:
hayırlısı tatlım... stresten gecikmiştir...

aminn kızlar Allah tüm isteyenlere yanındada bana birdahaki ay hayırlısıyla nasip etsinn

durmak yok yola devam zemuszemus

eee nasılsınız bakalım bugün trakyamın ay çiçekleri

bende iyiyim tatlışım hanaratlıgım tuttu çaylı kek yapıyorum. yanında kısır yapıcam
gelin hep beraber yiyelimkaydirigubbakcemile2

harita mühndisiyim canıım

oohh maşallah hamarat gelin

ama ben şimdi istemem çünkü süsleniyorum

kocamla kumkapıya rakı-balık sefasına gidicez birazdan tıkamıyim midemi

başka bi zaman inşallah zemuszemus

bak bak baakkk nasılda nispet yapıyo cadı gelin seniklava:
afiyet bal şeker olsun cicim benım yerımede iç rakıdan şoyle bir yudum ardındanda bi ohhh çek olur mu??
iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…