Elimde kayit cihaziyla gezmiyorum, kim ne diyor diye hemen kayit yapayim.
Buna neden sasirdiniz anlamadim, daha bir ay oncesine kadar yine Sisli belediye temizlik gorevlisi kalkip, taa Nevsehire niye gider?
Neden illaki protokolun onunu supurmeye calisir, toren basladigi halde, butun uyarilara ragmen birakmaz supurme isini..Hadi Sisliyi gectim, istanbulun supurulcek yeri kalmadi da, solugu Nevsehir Haci Bektas Veli Anma Toreninde almis:)) Bunun goruntuleri mevcut internette bulabilirsiniz.Istanbul niree, Nevsehir niree:)) Reklamin illerarasi boyutu, Sisli belediye logosu mutlaka goze sokulmali.
Bektasilerin gozune gireyim diye, temizlik gorevlisi gonderen kisi ayni zihniyet; belediye baskani olma sevdasiyla, Istanbulda da Camilere gidin erkenden camileri supurun, sirin gozukun cemaate demez mi? Olasiliga vurursan, yuksek bir ihtimalle der.iste kayiti olan bu reklam kokan olaya ne diyorsunuz, yine ayrica kayit istermisiniz?Burda her yorum yapana kayiti varmi diye soruyormusunuz?Ayrica Sarigulu, diger CHP lilerden ayri tutarim.Reklami sever buda onun kotu dikeni. Sirf oyle diye tum yararli islerini bir kenara atmak insafsizlik olur.
Haberden alinti:
Mustafa Sarıgül’ün Hacı Bektaş Veli Anma etkinliklerine gönderdiği temizlik görevlisi korumalara takıldı.
Nevşehir’deki 50’nci ulusal; 24’üncü uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde ilginç bir olay yaşandı.
Şişli Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlileri ısrarla protokolün ön kısmını temizledi.
Korumalar bu duruma müdahale ederek, zorda olsa temizlik görevlilerini ikna etti ve protokolün önünden götürmeyi başardı.
RESIMLERI VE HABERI BURADA
Nevşehir'de anma töreninde temizlik işçi krizi en son haber