Tekin İstanbul’a adaylık sinyali verdi

dusduru

Guru
Pro Üye
24 Eylül 2011
3.594
8.513
358
İstanbul
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, ‘Sadece ben değil, benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var’ diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağını açıkladı...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için güçlü sinyaller verdi. Tekin, “Sadece ben değil, benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var” dedi. CHP İstanbul Tuzla İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği partiye katılım törenine katılan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin seçim otobüsünden partililere seslendi. Törene katılanlar arasında, geçtiğimiz haftalarda CHP’den Beyoğlu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Aylin Kotil de vardı. Tekin’in konuşması sık sık “İstanbul’un umudu Gürsel Tekin”, “İstanbul’a yakışan Gürsel başkan” sloganlarıyla kesildi. Tekin şunları söyledi:

“İstanbul’un yeniden kurtuluşu için dün olduğu gibi bundan sonra da sevdamızın peşinde koşacağız. Gezi ruhunu yaşatmak, yeşile, çevreye, demokrasiye sahip çıkmak için direnecek ve kazanacağız. İstanbul’u yeniden kurtarmak, hepimizin görevidir. Bu görev için tereddüt etmeden alanlarda, kondularda, parklarda, fabrikalarda, hayatın her alanında kararlı olacağız. Kurban Bayramı’ndan hemen sonra İstanbul’un yeniden kurtuluşu için düğmeye basacağız. Diren İstanbul, yalnız değilsin; çaresiz değilsin.”

Bayramdan sonra başlayacak
Tekin, alandan ayrılmadan önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı konusunda kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Tekin, “Bu düşüncemi ifade ettim. Önümüzdeki günlerde Ümraniye’de binlerce, milyonlarca kent mağdurlarıyla beraber İstanbul’da bayramdan sonra inşallah start vereceğiz. Sadece ben değil benim dışımda 2 tane daha aday adayımız var. CHP’nin İstanbul’da iktidarını sağlamak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sarıgül: Çare ben değilim
Tekin’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından konuşan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her yurttaş aday olabilir” dedi. Habertürk’ün internet sitesinde yer alan haberde Sarıgül’ün ifadeleri şöyle; “İstanbul çaresiz değildir ama çarenin nerede olduğunu bir türlü söylemek istemiyorlar. Onların da canları sağolsun. Çare ben değilim. Kurban bayramı yaklaşıyor. Kurban bayramı aynı zamanda çifte bayram olabilir. Hem siyasal açıdan hem inançlarımız açısından güzel bir bayram olabilir.”

Tekin İstanbul

Chp nin bütün adayları birbirinden harika.
Insan şaşırıyor hangisini seçceğini:))

Sarigul'un toplantıda olan calisanlarina soyledigi soz "alın elinize süpürgeyi, çıkın sabah sabah cami süpürün, islamcılara şirin olun onların oyuna ihtiyacımız var. Biraz yorulun sonra nimeti ni yersiniz ".

Sarı gül, kırmızı gül güller arasından gelir,
Benim adayım gürsel tekin, kars dağından kalkıp gelir.
Sular seller gibi çağlar, istanbulun sularını vakumlar,
Küvetlerde köpüklü kalıp, bağıran adamlar.
Akıllarına geldikçe hanımlarına bağıran adamlar.
Cöpler dağ dağ olurken, kokusundan bayılanlar.
Haftada sadece bir gece bir saat su akıtanlar.

Chp nin eski belediye baskani Sozen vardi.Yukardaki dizelerdeki hizmet sahibi belediyeli.
Efsanesini butun Istanbullular cok iyi bilir.Ne gunlerdi yahu diye anlatirlar.Bidonlarla eve su tasirlardi.

Istanbulun bu zamaniyla ozaman arasinda hizmette farki yasayanlari cok iyi bilir.Belediye hizmeti nasil bu kadar kotu olur diye iyi birer ders vermis oldular simdiki butun belediyecileri:))

Eski gunlerini iyi bilenler dusermi yeni adaylarin tuzagina.Istanbullu partiden cok icraata oy verir, onlar icin belediyecilik hizmeti onemlidir...

Son düzenleme:
Gürsel Tekin:44:
Sayın Deniz Baykal komploya kurban edildiğinde hüngür hüngür ağlayan hani, hani sonrada Deniz Baykal Antalya'da birinci sıra adayı mı sorusuna cevaben: Vallahi garanti diye bir şey yok. Garanti niye olsun? diyerek tanımazlıktan gelen, partinin şimdilerdeki 2 numaralı insanı mı
Hıı hayırlı olsun diyelim.
Her CHP haberinde fikrim aynı, parti yapısını, başkanını, görüşünü değiştirmediği, iyi belediyecilik, iyi yöneticilik zihniyetini benimsemedikten sonra sandıktan 1. parti olarak çıkamaz

Bu söylediğinizle ilgili herhangi bir haber, kanıt vs sunabilir misiniz? Yoksa gerçekliği kanıtlanmayan iddalarla insanları karalamak bu kadar kolay mı?

Bu söylediğinizle ilgili herhangi bir haber, kanıt vs sunabilir misiniz? Yoksa gerçekliği kanıtlanmayan iddalarla insanları karalamak bu kadar kolay mı?

Elimde kayit cihaziyla gezmiyorum, kim ne diyor diye hemen kayit yapayim.

Buna neden sasirdiniz anlamadim, daha bir ay oncesine kadar yine Sisli belediye temizlik gorevlisi kalkip, taa Nevsehire niye gider?
Neden illaki protokolun onunu supurmeye calisir, toren basladigi halde, butun uyarilara ragmen birakmaz supurme isini..Hadi Sisliyi gectim, istanbulun supurulcek yeri kalmadi da, solugu Nevsehir Haci Bektas Veli Anma Toreninde almis:)) Bunun goruntuleri mevcut internette bulabilirsiniz.Istanbul niree, Nevsehir niree:)) Reklamin illerarasi boyutu, Sisli belediye logosu mutlaka goze sokulmali.

Bektasilerin gozune gireyim diye, temizlik gorevlisi gonderen kisi ayni zihniyet; belediye baskani olma sevdasiyla, Istanbulda da Camilere gidin erkenden camileri supurun, sirin gozukun cemaate demez mi? Olasiliga vurursan, yuksek bir ihtimalle der.iste kayiti olan bu reklam kokan olaya ne diyorsunuz, yine ayrica kayit istermisiniz?Burda her yorum yapana kayiti varmi diye soruyormusunuz?Ayrica Sarigulu, diger CHP lilerden ayri tutarim.Reklami sever buda onun kotu dikeni. Sirf oyle diye tum yararli islerini bir kenara atmak insafsizlik olur.

Haberden alinti:

Mustafa Sarıgül’ün Hacı Bektaş Veli Anma etkinliklerine gönderdiği temizlik görevlisi korumalara takıldı.

Nevşehir’deki 50’nci ulusal; 24’üncü uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Kültür ve Sanat etkinliklerinde ilginç bir olay yaşandı.

Şişli Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlileri ısrarla protokolün ön kısmını temizledi.

Korumalar bu duruma müdahale ederek, zorda olsa temizlik görevlilerini ikna etti ve protokolün önünden götürmeyi başardı.

RESIMLERI VE HABERI BURADA
Nevşehir'de anma töreninde temizlik işçi krizi en son haber

Son düzenleme:

Yani, Sarıgül işçisini sen Nevşehirde biraz yerleri süpür aleviler şirin görün diye gönderdi sonucunu mu çıkarmalıyız? Bakın, söz konusunu organizasyon 50.000 kişilik büyük uluslararası bir organizasyon, sadece Şişli belediyesinin değil, Sarıyer, Kartal belediyelerininde önceden malzeme ve personel desteğinde bulunacağı belirtilmiş. Bu belediyelerin hepsi Chpli evet, aynışekilde Hacıbektaş belediyesi de öyle.Bu belediyelerin taa Nevşehire personel göndermesinde reklam ihtimali gözönünde bulundurulabilir evet, ama Chp belediyelerinin çoğu zaman ödenek sıkıntısı çektiği göz önünde bulundurulsa böyle büyük birorganizasyon için yardım talebinin hacıbektaş belediyesinden gelmesi de çok şaşırtıcı olmaz.

Hacıbektaş'ta hazırlıklar başladı-Sabah - 09 Ağustos 2012

Ayrıca benim takıldığım kısım Sarıgülle ilgili kişisel yorumunuz, reklamı seven bir insan olduğunu düşünmeniz değildi farkındasınızdır bunun. Bu kişisel düşünceden yola çıkarak bizzat yaşamış gibi bir olay aktardığınızda ben bunun kaynağını, bizzat tanık olup olmadığınızı, kanaatimi değiştirebilecek bir olayın gerçekten yaşanıp yaşanmadığını merak ederim.

Bir Istanbullu olarak boyle birseye tanik olan birini taniyor olamazmiyim?Oturdugum belediye oraya yakin bir belediyeydi ve nikahimiz bile Sarigul adina kiyilmisken:))
Orda calisan biriyle gorusme ihtimalim yokmudur sizce?
Olayi anlatani canli sahit olarak yanimda mi gezdiricem? Boyle bir olayi hemen kayit altina alayim bir dusuncem yok zaten.Gazeteci degililim siradan vatandasim.Herkesin etrafinda insanlar var, biraraya gelindiginde biseyler anlatilir.Sizde dinlersiniz olay bundan ibaret niye bu kadar takiliyorsunuz onu anlamadim.Cogu Istanbulluya sorun az cok boyle vakalari bilirler.Dedigim gibi herseyde reklamini yapmayi cok sever sarigul o yuzden bunu ona cok gormuyorum.Niye illa ki kanit sunmam lagzim bunu anlamiyorum.Yazilari alintiladikca cevap hakki doguyor, yeniden ceza almak istemiyorum.Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…