• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekerlekli sandalye için..

burcus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
17
1
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba.
eşimin kuzeni zihinsel engelli.onun için mavi kapak topluyoruz..eğer sizinde böyle biriktirdiğiniz mavi kapaklarınız varsa gönderebilirmisiniz diyecektim..isterseniz adres verebilirim..
çocuğumuzun ismi serkan..kendisi 13 yaşında..yanlız konuşamıyor ve yürüyemiyor.annesi zor taşıyor artık hastanelerde filan.en azından annesinin kucağında tekerlekli sandalyeye bindirerek çıkartabiliriz diye düşünüyoruz.çocuğumuz bursada göçmen konutlarında yaşıyor..ben istanbuldayım..eğer yardımda bulunmak isteyen olursa sevinirim.kapak ve tekerlekli sandalye için..
hoşçakalın..

Canım bende İstanbuldayım bizde kapak topluyoruz. Bizim bir abimiz var bütün çarşıda toplanan kapakları o götürüyor (sanırım belediyeye). Eşinizin kuzeni bence ilk önce bir belediyeye bu konu hakkında danışsın sonuçta o kapakları Serkan ve onun gibi engelli vatandaşlarımız için topluyoruz. Herkes bu konuda duyarlı olmalı canım..

Allah kolaylık versin canım.

Son düzenleme:
ben ankaradayım kendi aartmanımızda sokaktaki bakkaların önünde bu tür kapaklar toplanıyor.
amcam engelli onun için topluyorduk bizde fakat bi gerçek varki
toplanan kapakları amcamın üye olduğu dernekteki yönetici plastikçiye satıp parasını yiyormuş
doğru olup olmadığını bilemem ama amcam bu şekilde dile getirdi
o kapkları toplayıp vereceklerine eminsen eğer bu işte katkıda bulunmak isterim...

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Devlet heyet raporlu hastalar icin 300 tl civari bir farkla sandaliye veriyor.

Kapak icin yakininizda bir universitenin fakultesi yada okul varsa orada kampanya baslatmanizi tavsiye ederim bir haftada toplanir. Biz cok topladik halada toplaniyor

iyi akşamlar.. ben de İstanbuldayım.. öncelikle Allah şifa versin çok üzüldüm kardeşime.. :14:.. ben de kapak topluyorum.. hatta şimdi kalkıp saydım tam 342 tane kapak var elimde.. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..

arkadaşlar sağolun öncelikle biz kendi aramaızda 3 bin tane falan toplamışız..10 bin kapak lazım..yani daha çok var..eğer gönderebilirseniz.adres yada telefon verebilirim..şimdiden çok teşekkürler..

Back