Tekerlekli ev seyahat ediyor

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7

Amerikalı Ray ve Lynne Simon çifti, hayal ettikleri evi almak için sürekli olarak evle birlikte seyahat etmek zorundalar.

Wolfe House & Building Movers şirketi çiftin uzun zamandır hayallerini süsleyen evi, kendilerine bedava sundu. Evi bedavaya vereceklerini söyleyen şirketin tek bir şartı var o da 'devasa evin sürekli olarak yerinin değiştirilmesi'.

Çift bir yıl boyunca evle seyahat ederse evin yeni sahibi olabilecek. 4 odalı ev yaklaşık olarak 480 ton ağırlığında,uzunluğu ise 21 bin 336 metre.

ıtalim aklıma bu resmi görünce Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmi geldi aklıma.tekerkekli evlerini alıp ha bira gecekondu yıkanlara karşı mücadele ediyorlardı.Yukarıdaki ev oldukça büyük ve gösterişli.

evet haklısın cancazım bende hatırladım şimdi

Aaa süpermiş....:lepi: Tam bana göre hem itediğin yere git hem de ev konforundan vazgeçmeyerimseniben

gazetede görmüştüm. hala nasıl kaldırıyorlar anlamış değilim. ama kesin kemal sunalın filmini izlemişlerdir.