Teker teker gelin :(

Annelerin çocuklarına çirkin demesini hiç anlayamıyorum . İnsan kendi evladına nasıl çirkin der .:110: Aslında erkeklerin bayanlar kadar seçici olmadığını düşünüyorum . Çirkin güzel ayrı mı çok yapmıyorlar sanki kriterleri biraz daha değişik gibi :KK35: Ben çok seçiciyim bu yüzden evlenemedim zaten :KK70:Senin de güzel olduğunu annenin şaka yaptığını düşünüyorum :KK66:

Hic sorma gerçekten, erkekler cok elestiriyolar ama genelde yakisikli olanlar hep cirkin kizlarla, sevinsem mi ne :KK73:

Annelerin çocuklarına çirkin demesini hiç anlayamıyorum . İnsan kendi evladına nasıl çirkin der .:110: Aslında erkeklerin bayanlar kadar seçici olmadığını düşünüyorum . Çirkin güzel ayrı mı çok yapmıyorlar sanki kriterleri biraz daha değişik gibi :KK35: Ben çok seçiciyim bu yüzden evlenemedim zaten :KK70:Senin de güzel olduğunu annenin şaka yaptığını düşünüyorum :KK66:

Hic sorma gerçekten, erkekler cok elestiriyolar ama genelde yakisikli olanlar hep cirkin kizlarla, sevinsem mi ne :KK73:
Mecnuna demişler.yahu senin övdüğün Leylan o kadarda güzel değilmiş Mecnun gülümsemiş.. sen onu birde benim gözümle görsen.. :)

Ya bende mecnun istiyorum:KK54: ama nerdeee, bize denk gelmez oylesi:110:

Aslinda olur kendimle cok gecerim, eglenirimde ama baskasi soyleyince hos olmuyomus :KK53:ki zaten bende baskasiyla asla dalga gecmem, sadece kendimle:21:

Tamam bak zaten yanıtı sen vermişsin. Sen sürekli kendinle dalga geçince insanlar da dalga geçmeye başlamış. bence kendinle dalga geçmeyi azaltmalısın, güzel yönlerin de vardır eminim. karakter ya da eller, gözler vs. vs.:anneadayı:

kankan aşık olabilir sana. kıskandı mi ne.

annende zengin diye demiştir.

çok şirin anlatmışsin çirkin olamazsın.

gerçekten supheleniyorsan; çok yakışıklı sevgilin olur. genelde şansli olurlar.

mesela görümcem acayip güzel bir kız:nazar:. sapsarı saçlar. yemyeşil gözler. pırıl pırıl bir cilt. maşallah. ama yanlız. nasip...

Aslinda bende hep yalnizim, oyuzden karar veremiyorum guzel miyim cirkin miyim diyeo_O
şaka tabi bunlar, ben cirkin kadin yoktur diyenlerdenim benimde var bi giderim yani:KK30: olmadi uzaktan severim bende kimi seveceksem:KK69:

Tamam bak zaten yanıtı sen vermişsin. Sen sürekli kendinle dalga geçince insanlar da dalga geçmeye başlamış. bence kendinle dalga geçmeyi azaltmalısın, güzel yönlerin de vardır eminim. karakter ya da eller, gözler vs. vs.:anneadayı:

Dimi bide boyle deniyim bakalim, insallah ters tepmez :KK45:

güzellikle çirkinlikle ilgili değil hiçbirşey. bende kendimi beğenmem çok zayıfımdır problemli de bir cildim var.lisede hep dış görünüşümle alay ederlerdi. özellikle kanka dediğimiz ergen arkadaşlarımız. sonra üni.ye başladım yine aynıydım ama çevrem değişti. anlaştıklarım ve anlaştığımız için zamanla beni seven benim için ağlayan erkeklerde oldu ve tabiki sevmeyenlerde. Ama şuan bu çocuk bana bakmaz dediğim biriyle 9 aydır sevgiliyim. Güzellik değil herşey.akıllı olan erkek bunu bilir. o yüzden şanslı yaratılmışız ki çokta güzel olmayarak. erkekleri sınıyoruz bir bakıma :KK45:

Anneler öyledir canım, bakarken az kilo alsam bu ne vücudun bozuldu az ye, yemesen çubuk kadar kaldın bu hal ne, benim çillerim var yıllardır annem ve ananem yüzünden sevemedim yeni yeni kabullenmeye başladım. Şu çilleri olmasa güzel kız aslında lafını kaç kere duydum bilmiyorum. Maydanoz, pirinç kürleri, kremler vs hepsini denerdi annem üstümde.

Yine de o anne evladının kötülüğünü istemez.

Eşim çok seviyor çillerimi, bende 28 yaşındayım 1-2 senedir barışabildim kendileriyle. Sen kendini seversen ve beğenirsen kimse sende bir çirkinlik göremiyor. Öz güven bütün kusurları kapatır.:KK66:

"Kusurlarını zırh gibi taşı. Seni onunla incitemesinler." -Tyrion Lannister.

annen kötü amaçla söylememiştir ayrıca sen kendinin farkında değilsindir bazı insanlar gözleriyle güzeldir bazıları saçlarıyla bazıları fiziğiyle bazıları kibarlığı ve kişiliği ile bunlardan kesin biri sende vardır o yüzden bunlardan birini ortaya çıkar

yaaa bu kompleksli yollardan hepimiz geçtik sanırım :KK70: bak konu sahibi bak güzelim sen işe kendini sevmekle başla orda olay kopuyor zaten sen önünü alamıosun bende eşimle ilk tanıştığımızda çok yakışıklı bakanın dönüp bida baktığı bi tipti ama benimde kendime güvenim vardı güzel yanlarımı öne çıkarmayı biliodum kocaman bi popom vardı oda zaman içinde biraz zayıflayınca güzel bi şekle büründü falan zamanla düşünürdüm ben yanında çirkinmi kalıorum acaba die ama özgüvenimi asla yitirmedim ve şimdi banada bakan bida bakıo :KK70:
cümlenin başını unuttum iimi :KK70:
neyse kuzum sen kendine güven güzellik zaten geliyor davet etsende etmesende :KK66:

Elin ayagin tutuyor..

Sagliklisin..

Dunyadaki tum guzelikleri gorebiliyorsunuz..

Daha ne istiyosun ? Guzelik Cirkinlik , her insan kendine gore guzeldir sen yeterki guzel taraflarini gor ..
Annem sunu demis , kankam sunu demis bunlara takilma bence..
Hic bir guzelik kalici degildir , hepsi gelip gecici ..

Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem

Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunu:KK57: ya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo:KK57:

Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuz:KK57: kanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek) :KK57:

Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis:KK1:

Seni kaprissiz gördüklerinden içlerinden geldiği gibi söylemişler salla ya insanın ruhu güzel olsun :)

Çirkinlik avantaj bi yerde sana yaklaşan insanlar dış görünüşün için yaklaşmaz seni sen olduğun için severler :)

Kizlar hazir cirkinlik konuları acilmisken bende icimi dökücem

Gecen gün annem ben bide tanidigimiz samimi olduğumuz bi ablam var o oturuyoruz muhabbet ediyoruz, bi cocukla tanistim ben cocuk tanindik biri aşırı zengin ve allah icin yakisikli, ilgimi çektiğinden degil sakasina düşünsenize evleniyomusuz bununla gazetelere cikiyomusum unlu oluyomusum filan dedim oyle bunun üzerinden kendimizce sakalasiyoduk annem birden ciddi ciddi o cocuk sana bakar mi hic dedi ama ciddi ciddi kucumseyerek dedi bunu:KK57: ya bi anne kizina bunu dermi hic, cok yapiyo annem bunu beni begenmiyo cirkin ve evde kalacak kim alir bunu gozuyle bakiyo:KK57:

Bide bitane cok yakin erkek arkadasim var, biraz patavatsizdir dusundugunu soyler hic karsidaki ne dusunur diye dusunmeden bana ne dedi biliyomusunuz:KK57: kanka sen uzaktan güzelsin, uzaktan sev sen cocugu (hoslandigim cocugu kastederek) :KK57:

Lan yuh dedim ya teker teker gelin, birden boyle herkes bana cirkin damgası yapıştırdi ve cidden ben uzaktan guzelim ama yakindan... keske dünya retrica'li yaratilsaymis:KK1:
hey allahım çok tatlısın :) boşver be canım sankı hepımız megan fox uz:110:

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır:) sen vücuduna yüzüne iyi bak fit ol çirkinim diye salıp kilo alma, yeterli derecede bakımlı olduktan sonra endişen olmasın

Valla annen pek bilmio bu işleri. Ben de afet sayılmam sadece çok bakımlıyım benim kocamı görenlerin de dili tutulmuştu. Çok yakışıklı çok zengin değil ama pilot hem de benden 4 yaş küçük çıtır yani :KK66: ayrıca çoook iyi bi eş. Kimin kime bakacağı belli olmaz yani özgüvenini yitirme:KK50:

X