Teker teker gelin :(

Annene deseydin daha güzelini doğursaydın diye!! töbe töbe bir anne nasıl düşünür, söyler böyle birşey hayret..
Bu arada çirkinim diyenleri de hakkaten merak eder oldum..

Gerçekten çok samimi geldi yazdıkların.ben eminimki çok güzelsindir.ayrıca halimize şükür etmemiz lazım klavyeyi bile kullanabildiğimize :) Allaha şükür sağlımız sıhhatimiz yerinde

patavatsız insanları kendine kanka olarak seçme etrafındaki insanlar modunu yükselten insanlar olsun, bir insana devamlı çirkinsin dersen o insan gerçekten çirkinleşmeye başlar kendine sık sık güzelim de, aynaya bak çok güzelim de, bir çiçeğe çirkinsin dersen bir süre sonra solar, bizlerde çicek gibiyiz kötü söz duyarsak solarız :p anne de söyle bunu seni güzel yavrum diye sevsin :KK51:

Dimi ,yalandan kim ölmüş ya, diline mi yapisirdi kurban olsun o über zengin ve yakisikli cocuk deseydi:p

retrica :KK71: boşver yaa ne güzeller var yapayalnız , ne çirkinler var yanlarında yakışıklı çocuklar oyüzden cidden boşver :21: kalbin güzel olsun hayırlı kişiler çıksın karşına gerisi mühim değil :KK68:

Gerçekten çok samimi geldi yazdıkların.ben eminimki çok güzelsindir.ayrıca halimize şükür etmemiz lazım klavyeyi bile kullanabildiğimize :) Allaha şükür sağlımız sıhhatimiz yerinde

Tabiki cok şükür elim ayagim tutuyo, bu verilen guzelligede şükür bende uzaktan uzaktan bakisirim nolmus:p:anneadayı:

günün popüler konusu bu sanırım :KK70:

canım annen seni dünyanın en güzeli gibi görür onlar çok zengin diye öyle demiştir. kendine güven. :KK66:

Valla annem bana aciyomus gibi geldi:eek:
bakti bu kiz yemekten anlamaz temizlikten anlamaz e öyle ahim Şahim biseyde degil, yazik kim alacak bunu mu diyo artik:KK69:

Bugün 4. güzellik çirkinlik konusu, bu ne arkadaşım ya. Kim ne düşünürse düşünsün herkes güzeldiri kendine güven, kendini sev.

retrica :KK71: boşver yaa ne güzeller var yapayalnız , ne çirkinler var yanlarında yakışıklı çocuklar oyüzden cidden boşver :21: kalbin güzel olsun hayırlı kişiler çıksın karşına gerisi mühim değil :KK68:

Amin cok Teşekkür ederim:KK68:

ya hep oyle derler, cirkin kizlar yakisikli cocuklari götürür filan ama ben yakisikliyi birak izzet altinmese kivamindakileri bile goturemiyorum, auramdami sorun var acaba:KK64:

Şimdi aklıma geldi benim ablamda bana aynısını demişti ama aynen şöyle'o çok yakışıklı kızım sana bakarmı' bende :KK57: kaldım böyle

Annene deseydin daha güzelini doğursaydın diye!! töbe töbe bir anne nasıl düşünür, söyler böyle birşey hayret..
Bu arada çirkinim diyenleri de hakkaten merak eder oldum..

Ya annecim bu malzemeden buz kiz diyecektim ama dayak yerdim:KK45: saka tabi annemde benim aksime cok güzeldir:63:

X