tek yumurtasını kaybeden var mı

U

usle

Ziyaretçi
kızlar ben kist ameliyatı oldum 6sene once bekarken sımdı yumutluyorum ama 21.gun filan catlıyo yani yavas calısıyo 2kez asılama oldu ama sonuc negatif

geç yumurtladığın için canını sıkma en kısa zamanda gebe kalırsın canım.tanıdığım 2 kişi var ikisininde tek yumurtası var.Biri kist nedeniyle ameliyat oldu yumurtası alındı şimdi ise 5 yaşında oğlu var.Diğer arkadaşımda dış gebelik geçirdi ve yumurtası alınmıştı onunda 3 yaşında kızı var.

canim benim,6 yasindaki kuzeniminde yumurtasinin biri alindi..ve hergün sükrediyorlar erken hissedip ikinci yumurtaya atlamadan cocugu kurtardikalri icin.sorun yapma sevdagülünde dedigi gibi calistiktan sonra tek yumurtayla bile hamile kalinabilir..dilerim senin icin hayirlisi olur.

sagol canım umarım benımde dedıgın gıbı olur hamile kalırım yumutlamam hızlansada ilacla genede olmadı bana dua et insallah

kuzeninede gecmis olsun canım insallah iyi olur sende sagol ilgin icin allah herkeze iyilik versin

sevdagul senı arkadas lısteme aldım canım yazısalım

cilekk seni arkadas listeme ekledim yazısalım

canım hiç canını sıkma teyzeminde bekarken tek yumurtalığını aldılar
çocuğu olmaz die nişanlısı ondan ayrıldı
2003 de evlendi
şimdi bi oğlu bi de kızı var
seninde olur canım
sakın stres yapma

Benim Sol Yumurtaliğim Yok Kizken Iki Kere Kist Aldirdim 2.de Yumurtaliğimida Aldilar Ama Iki Tane Kizim Oldu Ve Hiç Problem Yaşamadan Kimse Kendini üzmesin Olmasa Benim Bebeğim Olmazdi

kızlar sagul moral verdiniz insallah dediginiz gibi olur

X