Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben kist ameliyatı oldum 6sene once bekarken sımdı yumutluyorum ama 21.gun filan catlıyo yani yavas calısıyo 2kez asılama oldu ama sonuc negatif
geç yumurtladığın için canını sıkma en kısa zamanda gebe kalırsın canım.tanıdığım 2 kişi var ikisininde tek yumurtası var.Biri kist nedeniyle ameliyat oldu yumurtası alındı şimdi ise 5 yaşında oğlu var.Diğer arkadaşımda dış gebelik geçirdi ve yumurtası alınmıştı onunda 3 yaşında kızı var.
canim benim,6 yasindaki kuzeniminde yumurtasinin biri alindi..ve hergün sükrediyorlar erken hissedip ikinci yumurtaya atlamadan cocugu kurtardikalri icin.sorun yapma sevdagülünde dedigi gibi calistiktan sonra tek yumurtayla bile hamile kalinabilir..dilerim senin icin hayirlisi olur.
canım hiç canını sıkma teyzeminde bekarken tek yumurtalığını aldılar çocuğu olmaz die nişanlısı ondan ayrıldı 2003 de evlendi şimdi bi oğlu bi de kızı var seninde olur canım sakın stres yapma
Benim Sol Yumurtaliğim Yok Kizken Iki Kere Kist Aldirdim 2.de Yumurtaliğimida Aldilar Ama Iki Tane Kizim Oldu Ve Hiç Problem Yaşamadan Kimse Kendini üzmesin Olmasa Benim Bebeğim Olmazdi