• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek yumurtam döllenmiş embriyo haline ulaşma şansı var mı ?

morseverr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
324
134
103
36
merhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı :(

merhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı :KK43:
1 toplanan yumurtayla şuan hamile olan birini tanıyorum umudunuzu kaybetmeyin nasipse olacak inşallah 🙏🏻

ay inşallah şmkansız değil o zaman:)
Değil tabii ki zaten kaç yumurta kaç embriyo olursa olsun size gereken sağlıklı 1 tane embriyo olması. O yüzden sayıya takılmayın inşallah sağlıkla gelişir sağlıkla tutunur 💕

merhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı :KK43:
Benim tek yumurta toplandı oda 5 gün emroyp oluştu transferin 2 günü

Ben de Bugün opu oldum 4 yumurta toplandı benden de kaliteleri vs henüz belli değil inşallah 🙏🏻 ümidimizi yitirmeyelim Allah var imkansızlık yok 🙏🏻

Back