- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 34
-
- Konu Sahibi gamzelim1414
İnşaAllah kuzum haber ver mutlaka :)Benimde sol tarafta tek yumurtam vardı, bana da çatlatma iğnesi verdi doktor. Olmaması için hiç bir sebep göremiyorum dedi. Hadi inşallah güzel haberler alırız bu ay.
İnşaAllah vardır canım. Birkaç güne kesinleşirIgne gununu saymazsak 12ci gunum. Bugun Sabah yaptim silik çikdi. Acaba igne etkisi mi? Dun artik negatifleşmişdi akşama dogru iki kere yapmişdim. Neredeyse yoktu. Kalir mi igne etkisi? Yarin da, perşembe de yaparim yine çikarsa kan vericem. Zaten perşembe 14 gun tamamlaniyor. InsaAllah vardir
InsaAllahİnşaAllah vardır canım. Birkaç güne kesinleşir
14. Gün yapılmalı diyorlar. Ben daha dün yaptım pek bilgim yok. Tek yumurta var solda. Sol tarafımda iğne batması ve şişkinlik hissediyorum ama benim çok erken henüzKizlar benimde igneden sonra 8. Gunum kacinci gun test yapsam ki sizde belirti olarak neler var
Canım benim daha 4 gün oldu pozitif ama iğne etkisi. Sen de mi iğne yaptın ?kızlar test yapan varmı sonuçlarınızı paylaşırmısınız
Ben aynen sol da tek yumurtam vardıArkadaşlar merhaba, ben bu ay yumurta takibine başladım.4 yumurtam vardı ama sadece sol taraftaki tek yumurtam gelişmiş. Çatlatma iğnesi verdi. Bu şekilde olup tek yumurta ile hamile kalan var mı ?
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahBen aynen sol da tek yumurtam vardı
Sağol canım.. Açıkcası hiç bişey yapmadım tek yumurta olduğu için olucağına pek inanmıyodumHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah
Peki iğneden sonraki süreci nasıl değerlendirdin ?
Ben de biraz umutsuzluğa kapıldım. Olmayacak gibi geliyorSağol canım.. Açıkcası hiç bişey yapmadım tek yumurta olduğu için olucağına pek inanmıyodum
Yok canım kapılma hiç bak örnek var yani hiç belirtim bile yoktu belirtin olmasa da umutsuzluğa kapılma Allah büyükBen de biraz umutsuzluğa kapıldım. Olmayacak gibi geliyor
İnşaAllah canım çok teşekkür ederimYok canım kapılma hiç bak örnek var yani hiç belirtim bile yoktu belirtin olmasa da umutsuzluğa kapılma Allah büyük
Canım ne yaptın ? Var mı bir gelişme ?Igne gununu saymazsak 12ci gunum. Bugun Sabah yaptim silik çikdi. Acaba igne etkisi mi? Dun artik negatifleşmişdi akşama dogru iki kere yapmişdim. Neredeyse yoktu. Kalir mi igne etkisi? Yarin da, perşembe de yaparim yine çikarsa kan vericem. Zaten perşembe 14 gun tamamlaniyor. InsaAllah vardir
En az 3 saat beklemen lazım bir saatteki idrarla çıkmaz diye biliyorum canım. Ayrıca 14. Gün test yapılması öneriliyorBugun 11. Gunum bir saatlik idrarla yaptim negatif ciktierken mi yaptim acaba sabah idarryla bidaha mi yapsam
Sonra 3 saat tuttm yaptm Boyle ciktiEn az 3 saat beklemen lazım bir saatteki idrarla çıkmaz diye biliyorum canım. Ayrıca 14. Gün test yapılması öneriliyor
Merhaba, her adet döneminde 5 adet yumurtanın gelişmesini bekleriz demişti benim doktorum ama onlardan 1 tanesi sadece gelişip büyüyor canım. O yüzden tek yumurta olması çok normal ve olması gereken bu sanırım.Arkadaşlar merhaba, ben bu ay yumurta takibine başladım.4 yumurtam vardı ama sadece sol taraftaki tek yumurtam gelişmiş. Çatlatma iğnesi verdi. Bu şekilde olup tek yumurta ile hamile kalan var mı ?
Yaa çok teşekkür ederim kuzum. Benim 4 adet görüldü önce sonra 1 tanesi 20.9 mm olmuş. Sağdaki iki yumurta hiç gelişmemiş. İnşaAllah tutmuştur bu ay :)Merhaba, her adet döneminde 5 adet yumurtanın gelişmesini bekleriz demişti benim doktorum ama onlardan 1 tanesi sadece gelişip büyüyor canım. O yüzden tek yumurta olması çok normal ve olması gereken bu sanırım.
Yanlış biliyorsam düzeltsin diğer kızlar.