Merhaba arkadaşlar 4 haftalık hamileyim adet günüm 1 gün geçti idrar testi iki çizgi hemen anında çıktı hastaneye gittim beta HCG değerim 2990 doktora gittim iki gün sonra tek gebelik dedi. Ama içimden hep tek yumurta ikizi mi acaba diye düşünüyorum sizlere sorum tek yumurta ikizi annelerin kan değerleri ne zaman ultrason da belli oluyor kese boyutu kaç oluyor teşekkür ederim şimdiden
23 nisan sat 3 mayıs yumurtlama 15 mayıs ilk kan testi hcg 31, ikinci test 19 mayısta hcg 469 du bazı yerlerde sizin yazdığınız gibi şeyler gördüm henüz tek kese gördük ama ikiz olma ihtimali var mıdır ki? Eşimin tarafında ikiz çok yaygın 4 5 tane ikiz var yengelerinin hep ikiz.Benimde reglden 5 gün önce kan değerim 53.88 iki gün sonra 485 iki gün sonra yani regl günü 958 di ve 5.haftada 2 kese gözüktü.Kan değerinden ziyade artışıyla ilgisi var kaç katı artmış.
Hamileliğin hayırlı olsun canım. Kadının ailesinde ikiz varsa çift yumurta ikizi oluyor diye biliyorum genetik kadından geçiyor erkekten geçmez. 28 günde bir regl oluyorsan 21 Mayıs adet tarihin olmalıydı. Senin adetten 2 gün önce 469 muş değerin. Allahın işi canım olabilir de değerin çok güzel ama şunu belirtmek istiyorum tek kese gördük demişsin. Ben de tek kese gördüm sonra doktor bey ikiz olabilir mi dedim bakalım dedi tekrar detaylı baktı ve çift kese evet ikiz hamilesin dedi. Bunlar arka arkaya duruyorlar küçükken o yüzden tek kese de görmüş olabilirsin.23 nisan sat 3 mayıs yumurtlama 15 mayıs ilk kan testi hcg 31, ikinci test 19 mayısta hcg 469 du bazı yerlerde sizin yazdığınız gibi şeyler gördüm henüz tek kese gördük ama ikiz olma ihtimali var mıdır ki? Eşimin tarafında ikiz çok yaygın 4 5 tane ikiz var yengelerinin hep ikiz.
Sık sık çift yumurtladığımı gördüm birde iki tarafın ailelerinde de ikiz olunca şüphe ettim. Ben pkoyum canım hafif ama 28 normal döngüm ama bazen 26 oluyor 3 mayıs yumurta çatladı 14 gün sayınca üzerine 18 mayıs adet günümdü. Henüz tek kese içinde bebel bile göremedik bu cuma göreceğiz nasipse oğlumda hiç böyle kan vermedim bir kere verdim o da günüm geçmişti 1 hafta 5000 üzeri yazıyordu sadeceHamileliğin hayırlı olsun canım. Kadının ailesinde ikiz varsa çift yumurta ikizi oluyor diye biliyorum genetik kadından geçiyor erkekten geçmez. 28 günde bir regl oluyorsan 21 Mayıs adet tarihin olmalıydı. Senin adetten 2 gün önce 469 muş değerin. Allahın işi canım olabilir de değerin çok güzel ama şunu belirtmek istiyorum tek kese gördük demişsin. Ben de tek kese gördüm sonra doktor bey ikiz olabilir mi dedim bakalım dedi tekrar detaylı baktı ve çift kese evet ikiz hamilesin dedi. Bunlar arka arkaya duruyorlar küçükken o yüzden tek kese de görmüş olabilirsin.
Merhaba öğrenebildiniz mi ikiz miSık sık çift yumurtladığımı gördüm birde iki tarafın ailelerinde de ikiz olunca şüphe ettim. Ben pkoyum canım hafif ama 28 normal döngüm ama bazen 26 oluyor 3 mayıs yumurta çatladı 14 gün sayınca üzerine 18 mayıs adet günümdü. Henüz tek kese içinde bebel bile göremedik bu cuma göreceğiz nasipse oğlumda hiç böyle kan vermedim bir kere verdim o da günüm geçmişti 1 hafta 5000 üzeri yazıyordu sadece ☺ Hayırlısı olsun ikiz beklentim yok ama bir şüphede düştü içime tabi
TekMerhaba öğrenebildiniz mi ikiz mi
Merhaba acaba bebişimizin cinsiyeti ne olduTekAma o değerlerin yüksekliği beni mahvetti hala daha mide bulantısı yaşıyorum ara ara ve mide yanması tansiyon ve kan şekeri düşüklüğü. Gebelik belirtilerini dibine kadar yaşadım sanırım Doktor değerlerin yüksek sınırda seyrettiği için vücudun alışma tepkileri hormon artışına tepkisi böyle geçer demişti. Bu değerlerle ikiz sanmıştım