- 2 Eylül 2018
- 104
- 40
- 98
- 28
- Konu Sahibi Filiz busra
-
Ya cidden çok teşekkür ederim yorumun o kadar kıymetli ki benim için kontrole daha var ve içimdeki huzursuzluğu anlatamam hikayeniz ilaç gibi geldiBen annemden bildiğim kadarıyla söyleyeyim anlatırdı bize anı olarak :)
Ben ikizim ve doğana kadar benim kalp atışıp hep ya az ya da varla yok arasıymis doğduktan sonra annem direkt beni sormuş kız nasıl diye gayet iyi demişler yani neden bilmiyorum ama benim kalp hep çok yavaş atıyormus ilk başlarda da hiç atmıyormus falan
amin inşallah çok teşekkür ederimGönlünuzu ferah tutun stres yapmayin diğer miniginizde sizinle beraberdir inşallahAllah hayirla kucağınıza almayı nasip etsin
Tek kese var tek yumurta ikizleriKese boyları aynı mı peki
Pardon pardon . İnsallah diğerininde kalp atışlarını duyarsınız sorunsuz kucağınıza alırsınız sağlıklaTek kese var tek yumurta ikizleri
Ama iki gidişimizde milim olarak büyümüştü küçük kalmamıştıKese boyları aynı mı peki
O zaman gelişimi devam edıyor korkmayınAma iki gidişimizde milim olarak büyümüştü küçük kalmamıştı
Âmin inşallah çok teşekkür ederimPardon pardon . İnsallah diğerininde kalp atışlarını duyarsınız sorunsuz kucağınıza alırsınız sağlıkla
Ben de o yüzden ümitlendim açıkçası inşallah öyledirO zaman gelişimi devam edıyor korkmayın
Ne demekYa cidden çok teşekkür ederim yorumun o kadar kıymetli ki benim için kontrole daha var ve içimdeki huzursuzluğu anlatamam hikayeniz ilaç gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?