• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tüpüm açık

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Merhaba kizlar rahim filmindr tuplerim kapaliymis. İlacla sag tupum acilmis sol tupum kapali hamile kalma sansim var mi sizce tek tuple ?

canım rabbim nasip ettiyse önüne ne kadar engel çıksada olur merak etme.hepimize sabır versin allahım ve gönlümüze göre versin inşlh.gerekli tedbirler alındıktan sonra dua etmekten başka çaremiz yok

Merhaba kizlar rahim filmindr tuplerim kapaliymis. İlacla sag tupum acilmis sol tupum kapali hamile kalma sansim var mi sizce tek tuple ?
YAKLAŞIK İKİ DÜŞÜKTEN SONRA İKİ SENE OLCAK NERDEYSE BİRDAHA GEBELİK YAŞAMADIM HER TEDAVİYİ GÖRDÜM VE SON OLARAK TÜP BEBEK DENEMYİ DÜŞÜNDÜM AMA SONRASINDA DOKTORLARIN İSTEMEDİĞİ HSG ÇEKİLDİM BİR HAFTA ÖNCE VE TEK TÜPÜM KAPALIYMIŞ VE ONUDA AÇTILAR ŞUNU DEMEK İSTİYORUM BENDE OLMADI AMA RABBİM İSTERSE OLUR İNŞALLAH DİLERİM HAYIRLISI..

canım rabbim nasip ettiyse önüne ne kadar engel çıksada olur merak etme.hepimize sabır versin allahım ve gönlümüze göre versin inşlh.gerekli tedbirler alındıktan sonra dua etmekten başka çaremiz yok
AYNEN CANM ORASI ÖYLE ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR İNŞ
YAKLAŞIK İKİ DÜŞÜKTEN SONRA İKİ SENE OLCAK NERDEYSE BİRDAHA GEBELİK YAŞAMADIM HER TEDAVİYİ GÖRDÜM VE SON OLARAK TÜP BEBEK DENEMYİ DÜŞÜNDÜM AMA SONRASINDA DOKTORLARIN İSTEMEDİĞİ HSG ÇEKİLDİM BİR HAFTA ÖNCE VE TEK TÜPÜM KAPALIYMIŞ VE ONUDA AÇTILAR ŞUNU DEMEK İSTİYORUM BENDE OLMADI AMA RABBİM İSTERSE OLUR İNŞALLAH DİLERİM HAYIRLISI..

HSG DEN SONRA HEMEN HAMILE KALINIYORMUS .. INS BENDE SENDE HEMEN KALIRIZ CANM

bende geçen hafta hsg çekindim canım.çikolata kistim var 6cm sol yumurtalıkta.eşimin spermiyogramına ve benm kan testlerime bakıldı çok şükür sıkıntı yok.prof doktor bize ilaç önerdi ve 2 ay bekleyelim dedi.şimdi ilaclarıda kullanıoruz ve rabbimden lütfunu bekliyoruz bizde :(

merhaba canım. benimde sol kanalım tıkalı. dış gebelik geçirdim. dış gebelikten yaklaşık 2 yıl sonra eşim varikosel ameliyatı olmuştu çift taraflı 6 ay sonra hamile kaldım düşük ile sonuçlandı. daha sonra tedaviyle tekrar hamile kaldım Allahıma şükür 9 buçuk aylık bir oğlum var. Allahdan ümidine kesme tedavi olman gerekiyorsa eşinle git. inşallah sende anne olacaksın çok dua et..

canım benim de tüplerim tıkalıydı tek tüpüm açıldı film çekerken geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim filmi çekindiğim ay hamile kaldım darısı başına inş biz tüp bebek yaptırcaktık bu ay çok şükür gerek kalmadı :)

bende geçen hafta hsg çekindim canım.çikolata kistim var 6cm sol yumurtalıkta.eşimin spermiyogramına ve benm kan testlerime bakıldı çok şükür sıkıntı yok.prof doktor bize ilaç önerdi ve 2 ay bekleyelim dedi.şimdi ilaclarıda kullanıoruz ve rabbimden lütfunu bekliyoruz bizde :(
ahh canm iyi haberlerini beklıyoruzzzzzz
merhaba canım. benimde sol kanalım tıkalı. dış gebelik geçirdim. dış gebelikten yaklaşık 2 yıl sonra eşim varikosel ameliyatı olmuştu çift taraflı 6 ay sonra hamile kaldım düşük ile sonuçlandı. daha sonra tedaviyle tekrar hamile kaldım Allahıma şükür 9 buçuk aylık bir oğlum var. Allahdan ümidine kesme tedavi olman gerekiyorsa eşinle git. inşallah sende anne olacaksın çok dua et..
canm eşim de sperm testi verdi sonuçlar çok çok iyi. değerler yüksek. bn de sonrasında hsg çekıldım ıste. doktorum bna ılk ılacı verıdıgmızde ıkı tupun de tıkalıydı ıkısınde sağ tüpün açıldı dedi. şansın var dedı ama yine de tek tüp korkutuyo beni..
canım benim de tüplerim tıkalıydı tek tüpüm açıldı film çekerken geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim filmi çekindiğim ay hamile kaldım darısı başına inş biz tüp bebek yaptırcaktık bu ay çok şükür gerek kalmadı :KK66:

ayy canm bana umut oldun aynı durumdayız bende 11 agustos da cekıldım daha yenı yanı ıns bu ay adet olmam hamiş olurum..

canm eşim de sperm testi verdi sonuçlar çok çok iyi. değerler yüksek. bn de sonrasında hsg çekıldım ıste. doktorum bna ılk ılacı verıdıgmızde ıkı tupun de tıkalıydı ıkısınde sağ tüpün açıldı dedi. şansın var dedı ama yine de tek tüp korkutuyo beni..

ayy canm bana umut oldun aynı durumdayız bende 11 agustos da cekıldım daha yenı yanı ıns bu ay adet olmam hamiş olurum..
inş canım inş sende mutlu haberi burda paylaşırsın :)

eşinin sonuçlarının iyi olması çok önemli. kadınlardaki böyle ufak tefek sorunlar haloluyor ama erkekte olunca çok zor oluyor. başıma geldiği için biliyorum. inşallah tez zaman da hamiş haberini duyarız burda :KK15:

canım tek tüple hamile kalabilirsin hiç korkma, inş tez vakitte de nasip olur ki hsg sonrasında 3 yada 6 ya kadar gebe kalma ihtimlin yükseliyor, benim 2 tüpümde tıkalı tüp bebekle gebe kalabildim...

eşinin sonuçlarının iyi olması çok önemli. kadınlardaki böyle ufak tefek sorunlar haloluyor ama erkekte olunca çok zor oluyor. başıma geldiği için biliyorum. inşallah tez zaman da hamiş haberini duyarız burda :KK15:

canım tek tüple hamile kalabilirsin hiç korkma, inş tez vakitte de nasip olur ki hsg sonrasında 3 yada 6 ya kadar gebe kalma ihtimlin yükseliyor, benim 2 tüpümde tıkalı tüp bebekle gebe kalabildim...

kızlarr inş bu ay adet olmam da hamile kalırım . olmazsa iğne tedavisi dedi doktor iğne den de cok korkarım.. kaç gün sürüyoo bu iğneler bilmıyorum ki inş bu ay hamiş kalırım bat :3 eylül

canım benim de tüplerim tıkalıydı tek tüpüm açıldı film çekerken geçen çarşamba hamile olduğumu öğrendim filmi çekindiğim ay hamile kaldım darısı başına inş biz tüp bebek yaptırcaktık bu ay çok şükür gerek kalmadı :)

canm inş yazdıgımı okursun cvp verırsın. adet tarıhın ne zamandı. ne zaman hsg cekıldınn ve nezaman hamıle oldugunu öğrendın? ayrıca adetlerın düzenli miydi. kaç günde oluyodun. bnm adet günüm yarın . 11 agustos da hsg cekılmıstım. adet olcam gıbı gelıo test yaptım bgun negatıf çıktı.. sen adetın gecınce mı test yaptın acaba? bnm kasıklarımda batmalar var ama normal bı agrı degıl bazen baya kötü gelio. sağ göğsüm sızladı bgun mesela bıde agrıyo dokununca göğüslerim. kasıklarımda kı agrılar cok fazla ama baya agrıyo :(

canm inş yazdıgımı okursun cvp verırsın. adet tarıhın ne zamandı. ne zaman hsg cekıldınn ve nezaman hamıle oldugunu öğrendın? ayrıca adetlerın düzenli miydi. kaç günde oluyodun. bnm adet günüm yarın . 11 agustos da hsg cekılmıstım. adet olcam gıbı gelıo test yaptım bgun negatıf çıktı.. sen adetın gecınce mı test yaptın acaba? bnm kasıklarımda batmalar var ama normal bı agrı degıl bazen baya kötü gelio. sağ göğsüm sızladı bgun mesela bıde agrıyo dokununca göğüslerim. kasıklarımda kı agrılar cok fazla ama baya agrıyo :KK43:
cnm benim 27 haziran adet günüm adetin 5.günü yani temmuzun 1 gibi film çekindim normalde yumurtamın temmuzun 10 u gibi gelişmesi gerekirken polikistik overlu olduğum için(adetlerim düzensiz) daha geç gelişmiş o yüzden geç döllenme olmuş yani rahim filminden 2o gün falan sonra hamile kalmışım ben bebeğin 4-5 haftalık olduğunu zannediyordum geç döllenme olduğu için 3 hafta 3 günlükken kanda öğrendim hamile olduğumu bir kaç gün sonrada evde test yaptım sırf tek çizgi görmekten yıldığım için çift çizgiyi görmek istedim :D kasığımda batma oldu belimde ağrı adet olacakmış gibi karın ağrısı ve göğsümde ağrı vardı hala da devam ediyor darısı başına canım inş sen de güzel haberler alırsın

Back