tek tüple hamile kalanlar

X

xxxnezo

Ziyaretçi
slm bayanlar hsg çekildim tek tüp tıkalı çıktı laparaskopi oldum açılmadı tüp bu şekilde olup hamile kalan varmı acaba tek tüple birde yaşım 38 dr. direk tüp bebege geç diyor zorluklarıda var tüp bebegin sevgiler...

lütfen bilgisi olan yokmu bu konuda çok ihtiyacım var tşk

benimde tek tüpüm var dış gebelikten dolayı alındı tek tüple geb eklan çok ama açıksa zaten genelde her ay bi tüp ta gebelişk oluyor önemli olna yumrtlamman işlalh olur

canım sagolasın sen hamile kalabildinmi tek tüple sevgiler..

daha kalmdım ama istiyorum bakalım çalışmaya devam

ben tek tüple hamile kaldım, mucize gibi bir şey daha çok yeni ama kaldım. yaşım da 30... hemen tüp bebek yapma ben laparoskopi olduktan 5 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım..

niye mucize olsunki tek tüple gebe kaln çok ben dce doğal yani tek tüple olur genelde kimse rahim flimini çektirmeden bilmiyor tüpün kapalı olup olmadığını geb kalıyorlar yani tek tüple gebelik oluyor umudum çok

ben 1 yıl önce hamile kalmıştım tek tüpümün kapalı oldugunu bilmiyodum düşük yaptım rahim flimi çekilince ögrendim kapalı odugunu birde benim sıkıntım yaşım 38 ve rahmim ters pre seed sparişi verdim bakalım kullanacagım 2.3 ay şans yarı yarıya düşüyomuş bu şekilde ufff çok zorrr...

ben 1 yıl önce hamile kalmıştım tek tüpümün kapalı oldugunu bilmiyodum düşük yaptım rahim flimi çekilince ögrendim kapalı odugunu birde benim sıkıntım yaşım 38 ve rahmim ters pre seed sparişi verdim bakalım kullanacagım 2.3 ay şans yarı yarıya düşüyomuş bu şekilde ufff çok zorrr...

hiçmi çocuğun yok rahim ter oluncada gebe klaınır yeterki yüce rabiim istesin senini için hayırlısı ne ise o olsun

Ayşe_73 canım benim dileklerin için çok tşk ettim malesef yok çocugun geç evlendim bende şimdide çocuk için ugraşıyorum...

canım cok gecmiş olsun..umarım rabbim en kısa zamanda hamile kalmanı nasip eder..benimde sağ tüpüm tıkalı..ama ben 3 kez gebe kaldım..bebişlerim anne karnında öldü..tabi rahim filmi bebişleri kaybettikten sonra cekildi yani daha önce tıkalımıydı onuda bilmiyorum..dr.bir sorun teşkil etmediğini diğer yumurtayla hamiş kalabileceğimi söyledii.6 aydır hamiş kalmak için mücadele ediyorum..bu ay dr gittim rahmin arkasında kist oluşmuş bebek olmasını engelliyormuş bakalım tedavi görüyorum şuan inş. rabbim en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder..hepimiz yavrularımıza kavuşuruzz aminnnn

benimde kuzenim tek tüple 5-6 ay gibi bi zamanda doğal yoldan hamile kaldı.

yazılarınız çok güzel olumlu arkadaşlar tşk ediyorum bana umut oluyor deniyecegim bende bir kaç ay...

benım de hsg de 1 taraf tamamen tıklaı diğerın de de yapışıklık çıkmışlrtı.dr tup bebek dene dedı.ama ben çok şükük kendılığimden hsnmıle kaldım ve şu an kızım kucağımda yazıyoruyum.moralını bozma darısı başına inşallah.

X