Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tam 4 dış gebelik geçirdim 4.de sağ tupum patladı ameliyatla aldılar şuan ogluma hamileyim. Korkmayın zamanı gelince oluyor sadece takıntı haline getirmeyin yeter.Mrb arkadaşlar ben 5 ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle tedavi oldum 1 ay önce hsg çektim sol tüp tıkalı sağ tüpte sorun yok dediler
Tek tüple hamile kalan var mı
Ben tam 4 dış gebelik geçirdim 4.de sağ tupum patladı ameliyatla aldılar şuan ogluma hamileyim. Korkmayın zamanı gelince oluyor sadece takıntı haline getirmeyin yeter.
Ben 7 sene bekledim canım benim bu yolda sabırlı olmak çok önemliWala iki aydır olmuyor psikolojim alt üst olmuş durumda ama böyle yorumlar görünce umutlaniyorum
Sizin sonuçlara göre bi yorum yapar mısınızBen tek tüple iki yıl hamile kalmadım üstelik aşılama yaptırdım gene olmadı. Geçen ay tüpü açtırdım bakalım bekleyip göreceğiz hamile kalıp kalmayacağımi
Anladığım kadarıyla sağ tüp açık sol tüple zorlu geçiş mevcutSizin sonuçlara göre bi yorum yapar mısınız
TşkAnladığım kadarıyla sağ tüp açık sol tüple zorlu geçiş mevcut
Doktora sormadıniz mi ? Bende anlamıyorum doktor söyledi bize ikisi de acik sorun yok dedi.Sizin sonuçlara göre bi yorum yapar mısınız
Daha gitmedimDoktora sormadıniz mi ? Bende anlamıyorum doktor söyledi bize ikisi de acik sorun yok dedi.
Sonucunuz nedirSayfa aktif mi bilmiyorum ama yazmak istedim insallah birirleri bana cevap olur
Benim de tek tüp acik ve simdi kapali olan tarafta yumurtam buyumus doktorum sans var dedi çatlatma ignesi yaptik yani sizce sansim var mi yani mumkun mudur boyle olup hamile kalan var mi
Henüz bilmiyorum 1 ocak regl gunum ama hic beklentim yok imkansiz gibi bakalimSonucunuz nedir
Benimde yarınHenüz bilmiyorum 1 ocak regl gunum ama hic beklentim yok imkansiz gibi bakalim