tek tüple hamile kalan var mı?

arona

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2023
8
0
31
Mrb arkadaşlar ben 5 ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle tedavi oldum 1 ay önce hsg çektim sol tüp tıkalı sağ tüpte sorun yok dediler
Tek tüple hamile kalan var mı

Kuzenim sivilce ilacı kullanımı sonrası yumurtalıklarından birisini tamamen kaybetti. Tek yumurtalık ile hamile kaldı. Bence herşey mümkün. Olmaz diye düşünmeyin lütfen

Ben tek tüple iki yıl hamile kalmadım üstelik aşılama yaptırdım gene olmadı. Geçen ay tüpü açtırdım bakalım bekleyip göreceğiz hamile kalıp kalmayacağımi

Bende 3 gebelik yaşadım düşük oldu hepsi ama bir tüp kapalıymış yeni öğrendim

Ablam tek tüple hamile kaldı. Bir arkadasim ise tek yumurtalikla hemde 6 ayda olmaz diye bişey yok ki üstelik ablam 5. Çocuğuna hamile kaldı istemiyordu tek tüple olmaz diye korunmamislar 🤷🤷

Ayy Umutlandim darısı bizimde başımıza inşallah

Benim ablam da tek tüple hamile şu anda. Diğer bebeğine de tek tüple 5. Ayda falan hamile kaldı. Bu yeğenim uzun sürdü 5 yıl korunmasız ilişkiyle ama oluyor 😘

Mrb arkadaşlar ben 5 ay önce dış gebelik geçirdim iğneyle tedavi oldum 1 ay önce hsg çektim sol tüp tıkalı sağ tüpte sorun yok dediler
Tek tüple hamile kalan var mı
Ben tam 4 dış gebelik geçirdim 4.de sağ tupum patladı ameliyatla aldılar şuan ogluma hamileyim. Korkmayın zamanı gelince oluyor sadece takıntı haline getirmeyin yeter.

Wala iki aydır olmuyor psikolojim alt üst olmuş durumda ama böyle yorumlar görünce umutlaniyorum😊
Ben tam 4 dış gebelik geçirdim 4.de sağ tupum patladı ameliyatla aldılar şuan ogluma hamileyim. Korkmayın zamanı gelince oluyor sadece takıntı haline getirmeyin yeter.

Sayfa aktif mi bilmiyorum ama yazmak istedim insallah birirleri bana cevap olur😊
Benim de tek tüp acik ve simdi kapali olan tarafta yumurtam buyumus doktorum sans var dedi çatlatma ignesi yaptik yani sizce sansim var mi yani mumkun mudur boyle olup hamile kalan var mi🙈🙃

Ben tek tüple iki yıl hamile kalmadım üstelik aşılama yaptırdım gene olmadı. Geçen ay tüpü açtırdım bakalım bekleyip göreceğiz hamile kalıp kalmayacağımi
Sizin sonuçlara göre bi yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_0144.png
    IMG_0144.png
    391,5 KB · Görüntüleme: 132
Sayfa aktif mi bilmiyorum ama yazmak istedim insallah birirleri bana cevap olur😊
Benim de tek tüp acik ve simdi kapali olan tarafta yumurtam buyumus doktorum sans var dedi çatlatma ignesi yaptik yani sizce sansim var mi yani mumkun mudur boyle olup hamile kalan var mi🙈🙃
Sonucunuz nedir

X